Цитат
Каракачанското куче
Публикувано: 05 September 2008 - 04:30 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Моя английски не е добър,но разбирам.
Тия кучета Бъргарския народ ги е кръстил каракачански,а кой ги е създал и как са дошли,вие учените докайзвайте.
Кучетата Илде аз си ги използвам по предназначение,качествата те си ги съхраняват сами,предавайки опита и хъза си на по младите(кутретата) и тъй(колелото се върти).
Ако един ден се наложи да си продам овцете(стадото),ще дам и кучетата с него,колкото и да са ми мили.Съвеста не би ми дала да ги вържа и да пазят двора или мене(ако разбираш какво точно ти искам да ти кажа)
Истествену, чи та разбирам. Нали вечи съм учан :yahoo:
Данди, ти си бая паметлива.
ни помниш ли кво ти бях писал за моити кучата, за туй дали приемам кучито с сърце и любов или гледам на негу кат стока, за туй кви са ми кучатта (от миндил нагоря) ама ни ги давам за ниту идно друго ??? помниш ли или ни помниш.
щоту аку помниш, няма да са съмняваш дали съм та разбрал или ни съм та разбрал.
Моите кото си дойдат късна есен в село с овцете,не им се влиза в махалата,защото знаят че свободата им свършва.
Тук няма овчар който да си е продал стадото без да е дал и кучетата си с него,те са част от него,а и от опит знам че си познават всеки член на стадото.Дори има кучета които не допускат чужди овце в собственото си стадо.Едното овце и другото овце,ама не са им от семейството.Та дадеш ли семейството,давай го цялото.Оставиш ли част от него(кучетата) те се "разболяват".
Това исках да кажа.
Публикувано: 05 September 2008 - 04:41 PM
Цитат
Публикувано: 05 September 2008 - 04:42 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Моя английски не е добър,но разбирам.
Тия кучета Бъргарския народ ги е кръстил каракачански,а кой ги е създал и как са дошли,вие учените докайзвайте.
Кучетата Илде аз си ги използвам по предназначение,качествата те си ги съхраняват сами,предавайки опита и хъза си на по младите(кутретата) и тъй(колелото се върти).
Ако един ден се наложи да си продам овцете(стадото),ще дам и кучетата с него,колкото и да са ми мили.Съвеста не би ми дала да ги вържа и да пазят двора или мене(ако разбираш какво точно ти искам да ти кажа)
Истествену, чи та разбирам. Нали вечи съм учан :yahoo:
Данди, ти си бая паметлива.
ни помниш ли кво ти бях писал за моити кучата, за туй дали приемам кучито с сърце и любов или гледам на негу кат стока, за туй кви са ми кучатта (от миндил нагоря) ама ни ги давам за ниту идно друго ??? помниш ли или ни помниш.
щоту аку помниш, няма да са съмняваш дали съм та разбрал или ни съм та разбрал.
Моите кото си дойдат късна есен в село с овцете,не им се влиза в махалата,защото знаят че свободата им свършва.
Тук няма овчар който да си е продал стадото без да е дал и кучетата си с него,те са част от него,а и от опит знам че си познават всеки член на стадото.Дори има кучета които не допускат чужди овце в собственото си стадо.Едното овце и другото овце,ама не са им от семейството.Та дадеш ли семейството,давай го цялото.Оставиш ли част от него(кучетата) те се "разболяват".
Това исках да кажа.
ами именну тъй та ръзбрах, ама ти ма пудцини, кату каза "едва ли" :(
егу дей. кат ти казах, чи съм та разбрал, твоя отгувур беши:
"Съмнявам се,че който и да е разбира,но както и да е."
Публикувано: 05 September 2008 - 04:45 PM
Цитат
Цитат
кво шта черпи. искам и аз :yahoo:
Публикувано: 05 September 2008 - 04:47 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Публикувано: 05 September 2008 - 04:49 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Публикувано: 05 September 2008 - 04:50 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
а-а-а-а, значи първу ша са цамбурками в миниралната вуда, посля ша пийм ракийка-анасунлийка
Публикувано: 05 September 2008 - 04:52 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
а-а-а-а, значи първу ша са цамбурками в миниралната вуда, посля ша пийм ракийка-анасунлийка
Публикувано: 05 September 2008 - 04:54 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
ами значи ний ша са кисним в басейна, пък Анютка с мъничката... (табличка) ша ни пуднася анасунлийка :yahoo:
Публикувано: 05 September 2008 - 05:14 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
леле-е-е-е :o
многу станахми маймунти бе :(
няма да на издържи клона :yahoo:
Свирката ли. пардон - Свитланката :yahoo:
Публикувано: 05 September 2008 - 05:16 PM
Цитат
Цитат