Цитат
Каракачанското куче
Публикувано: 06 September 2008 - 08:03 PM
Цитат
Със заяждане до никъде няма да го докараш.
Естествено КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ . :yahoo: :yahoo: :yahoo:

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!
Публикувано: 06 September 2008 - 08:03 PM
Цитат
А Петков не си заслужава човек да си прави труда да му чете безмислените постове в които пише всичко друго ,но стане ли въпрос за куче е дотам.
Данди, да ти кажа, можи и да съм питал.
Не съм забраял дету виднаж написа, чи мойту мнение ни та интирисува (или нещо подобно беши), ама аку не си сфанала, куга пиша сирьозно и куга не, лоша рабута.
придпулагам си разбрала, чи дори и да ни съм кучкар, многу питам и многу знам. тъй чи - недей на дребно с мене.
нали гу виждаш мумчету, че й ощи голошарче.
нека почите малку повичи, нека си отвори учити повичко, пък посля ша миним на другу стъпалу.
Ех, Данди, Данди :(
аз ни са е....м с тебя пък ти се гледаш да ма захапиш :'(
Публикувано: 06 September 2008 - 08:05 PM
Цитат
Цитат
Става ли да ти дам като е на 2 месеца,щото другото ми е едно видео съм го снимал и ако си мераклия си дай скайпа да ти го пратя
Публикувано: 06 September 2008 - 08:07 PM
Цитат
Цитат
Със заяждане до никъде няма да го докараш.
Естествено КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ . :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Е-е-е-ей :angry: :angry: :angry:
да пукажи родословиету и тогава :yahoo:
Публикувано: 06 September 2008 - 08:09 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Става ли да ти дам като е на 2 месеца,щото другото ми е едно видео съм го снимал и ако си мераклия си дай скайпа да ти го пратя
абе човек. ти в ред ли си бре :huh:
покажи родословното свидетелство.
ако нямаш скенер, кажи какво пише на началната страница, кой го е подписал, коя органидзация го е издала.
ти схващаш ли квмо ти са казва или освен, че си зелен си и тъп кату меня :angry:
Публикувано: 06 September 2008 - 08:12 PM
Въпроса е друг и към друг :huh:
Ти работа няма да ми свършиш!!!
КАжи какво толкова ще ти помогне родословието всички кучета в БГ ли познаваш
м.... м. д. е.а !!!! :rolleyes:
Вие там местните селяни си знаете кучетата на БАй ИВан,На Бай Драган..... и моето си мислиш,че еот някой старец от там :(
Публикувано: 06 September 2008 - 08:13 PM
Цитат
Цитат
А Петков не си заслужава човек да си прави труда да му чете безмислените постове в които пише всичко друго ,но стане ли въпрос за куче е дотам.
Не съм забраял дету виднаж написа, чи мойту мнение ни та интирисува (или нещо подобно беши), ама аку не си сфанала, куга пиша сирьозно и куга не, лоша рабута.
придпулагам си разбрала, чи дори и да ни съм кучкар, многу питам и многу знам. тъй чи - недей на дребно с мене.
нека почите малку повичи, нека си отвори учити повичко, пък посля ша миним на другу стъпалу.
Личи си че много знаеш,ама що много питаш не ми е ясно.Петков ли ще ти отговори или някой като него,дето не различава куче от преживно,камо ли да прави разлика от куче до куче.
Ами да чете човека ,но какво да чете.
Честно,като прочета подобни въпроси ми се струва че не са насериозно,че някой си прави гъргара.
Публикувано: 06 September 2008 - 08:16 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Личи си че много знаеш,ама що много питаш не ми е ясно.Петков ли ще ти отговори или някой като него,дето не различава куче от преживно,камо ли да прави разлика от куче до куче.
Ами да чете човека ,но какво да чете.
Честно,като прочета подобни въпроси ми се струва че не са насериозно,че някой си прави гъргара.
ами за туй питам. да знам :yahoo:
чивек тряа секи да пита и аку има акъл, да отсява.
Публикувано: 06 September 2008 - 08:18 PM
Цитат
Вие там местните селяни си знаете кучетата на БАй ИВан,На Бай Драган..... и моето си мислиш,че еот някой старец от там :(
аку туй са утнася за меня, кажи директну да знам и да ни си губя времиту с тебя.
и без туй вечи дигнах ръце. ти си бизнадежден за сега.
Публикувано: 06 September 2008 - 08:19 PM
Публикувано: 06 September 2008 - 08:20 PM
Цитат
Цитат
аку туй са утнася за меня, кажи директну да знам и да ни си губя времиту с тебя.
Ама аз със тебе не мога да кореспондирам,ти все допираш-до родословитео
Публикувано: 06 September 2008 - 08:25 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Ама аз със тебе не мога да кореспондирам,ти все допираш-до родословитео
Ами ти не можеш ли да разбереш, че всичко започва и свършва с този най-основен документ за кучето. както е личната карта и кръщелното свидетелство за човек. написах ти го, пример ти дадох, ама ти твойто си знаеш. и като ти казвам, че си още зелен няма да се сърдиш, ами се замисли.
първо, ти не знаеш каква порода ти е кучето и в същото време казваш, че е от развъдник.
даваш ли си сметка какво говориш или в същност какво са направили с тебе.
не може да вземеш куче от развъдник (ако наистина е такъв) и кучето ти да няма родословно свидетелство издадено по съответен образец.
ти ся кво, ша ма караш лекции ли да ти изнасям.
много ми й висока тарифата :yahoo:
Публикувано: 06 September 2008 - 08:29 PM
Цитат
а-а :->)
ми нали туй са мъча да убясня на тоз голошарник дет ни знай кво да пита.
пък на тебя да ти кажа за джерсея. по-малку са от 70%. толкоз бяха идно времи и започнаха от силикциония център в смолян. посля нашти умници създадаха и с тях нова българска порода (кат каракаченското кучи) щоту субсидийти са гуляма рабута.
ама що ли ти ги казвам тез рабути. ти сигур ги знаиш. се пак, от родопити си и сигур пу твоя краи има от новата пурода ;D
Публикувано: 06 September 2008 - 08:43 PM
Цитат
Цитат
кък ша гу ползва бе. то туй в гърция, аку вечи ни е умрялу. :huh:

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 06 September 2008 - 08:56 PM
Цитат
Цитат
Цитат
кък ша гу ползва бе. то туй в гърция, аку вечи ни е умрялу. :huh:
зими Светланка за кумпаньнока ;D