Каракачанското куче
Публикувано: 14 September 2008 - 02:58 PM
Цитат
Цитат
От кучета разбираш колкото магаре от военна музика.
На нито един въпрос за куче не можеш да отговориш,материята ти е чужда.
Много неща трябва да научиш та да стигнеш до сърцето на кучето.
Дали ще си подарявам кучетата,какви кучета подарявам не е твоя работа.Нито съм тръгнала да ги подарявам на теб,нито ми ги храниш,нито разбираш от такива кучета та да коментираш.Ясно.
Мдаааа.... Много неща трябва да уча. Аз съм любител и не си вадя хляба като теб с кучетата.
НО, никога няма и не мога да се уча от лъжец като теб.
Защото ако го правя трябва да се науча и да заплождам кучки на скопени мъжкари както ти успяваш да направиш .
Как не те е срам лъжкиньо, я разкажи как Ванко е докарал негова кучка за заплождане при теб от син на Шаро-Пепелян. Ти си му казала да я остави, след това си му я върнала УЖ заплодена . А изненадката идва от вашия вучков , който в после заяви, че кучето е скопено отдавна.
Как става заплождането на кучка от скопено куче :o.Това ли да уча от мошенници като теб ? Мъжа ти ли заплоди кучката на Ванко ? ;D
Специално за тебе ще снимам ташаците на кучето да видиш дали е скопено и кой лъже.
Скопили са го може би годините,за което сигурно аз съм виновна.(Моя кучка също не роди от него)
Мошенници Петков са тия дето ги пускаш в двора и къщата ти,оставяш ги да си изберат мъжкар и после ти се..т на главата.Никога повече.
Публикувано: 14 September 2008 - 03:02 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Ванко, не е много добра идея, ;) щото ще разбере оня хамериканския професор и ке доде да ги купи за американските оФце.
Тогава останахме без най-ценната и хаборигенна генетична селекция на не по малко генитални-я росен продажников.
Цитат
Публикувано: 14 September 2008 - 03:02 PM
Публикувано: 14 September 2008 - 03:04 PM
Цитат
Цитат
Цитат
От кучета разбираш колкото магаре от военна музика.
На нито един въпрос за куче не можеш да отговориш,материята ти е чужда.
Много неща трябва да научиш та да стигнеш до сърцето на кучето.
Дали ще си подарявам кучетата,какви кучета подарявам не е твоя работа.Нито съм тръгнала да ги подарявам на теб,нито ми ги храниш,нито разбираш от такива кучета та да коментираш.Ясно.
Мдаааа.... Много неща трябва да уча. Аз съм любител и не си вадя хляба като теб с кучетата.
НО, никога няма и не мога да се уча от лъжец като теб.
Защото ако го правя трябва да се науча и да заплождам кучки на скопени мъжкари както ти успяваш да направиш .
Как не те е срам лъжкиньо, я разкажи как Ванко е докарал негова кучка за заплождане при теб от син на Шаро-Пепелян. Ти си му казала да я остави, след това си му я върнала УЖ заплодена . А изненадката идва от вашия вучков , който в после заяви, че кучето е скопено отдавна.
Как става заплождането на кучка от скопено куче :o.Това ли да уча от мошенници като теб ? Мъжа ти ли заплоди кучката на Ванко ? ;D
Специално за тебе ще снимам ташаците на кучето да видиш дали е скопено и кой лъже.
Скопили са го може би годините,за което сигурно аз съм виновна.(Моя кучка също не роди от него)
Мошенници Петков са тия дето ги пускаш в двора и къщата ти,оставяш ги да си изберат мъжкар и после ти се..т на главата.Никога повече.
Първо прочети добре и тогава пиши и не ме наричай доносник и не Арзан е скопен прочети внимателно.
Публикувано: 14 September 2008 - 03:10 PM
[quote author=vanko2 link=topic=3872.msg481311#msg481311 date=1221395696]
[quote author=STARTER link=topic=3872.msg481301#msg481301 date=1221395220]
[quote author=rovshan link=topic=3872.msg481276#msg481276 date=1221393440]
или това
[/quote]
Веднага ще ти кажа Ефтиме!
Кажи кое е кучето, кога е родено и от кой родители и веднага ще го сравня със стандарта!
Айде да те видим!
Може да съм смешник, ама не съм мешал кучета съвсем целенасочено, като теб!
[/quote] Абе Стартер що са правиш на луд,ми кучето беше представено в сайта Мартен в темата за каракачанското куче от кюреница като куче произведено от питомник ЗА АВТЕНТИЧНИ КАРАКАЧАНСКИ КУЧЕТА ТИТО с баща Мърльо ли беше Пърльо ли беше Нещо да кажеш сега
;D ;D ;D ;D ;D ТОЧНО-БРАВО ВАНКО :->)
[/quote]
Е, защо така?
"Не за съжаление аз от малка тия кучета ги знам като каракачански но когато преди 5 год си вземах ми го додоха като БОК"
"Когато бях на една изложба в Камчия дойде до мен един дядо и ме попита какво е това куче -отговорих му БОК-той се изсмя после се ядоса и ми каза -Ти мен на луд ли ме правиш бе момиче Това е каракачанка -Засрамих се защото той беше прав-Кой ти гледа какво пише в родословието му -Хората си го знаят така-Поздрави"
Публикувано: 14 September 2008 - 03:18 PM
[quote author=jolyp link=topic=3872.msg481315#msg481315 date=1221395997]
[quote author=vanko2 link=topic=3872.msg481311#msg481311 date=1221395696]
[quote author=STARTER link=topic=3872.msg481301#msg481301 date=1221395220]
[quote author=rovshan link=topic=3872.msg481276#msg481276 date=1221393440]
или това
[/quote]
Кажи кое е кучето, кога е родено и от кой родители и веднага ще го сравня със стандарта!
Айде да те видим!
[/quote] Абе Стартер що са правиш на луд,ми кучето беше представено в сайта Мартен в темата за каракачанското куче от кюреница като куче произведено от питомник ЗА АВТЕНТИЧНИ КАРАКАЧАНСКИ КУЧЕТА ТИТО с баща Мърльо ли беше Пърльо ли беше Нещо да кажеш сега
;D ;D ;D ;D ;D ТОЧНО-БРАВО ВАНКО :->)
[/quote]
Е, защо така?
"Не за съжаление аз от малка тия кучета ги знам като каракачански но когато преди 5 год си вземах ми го додоха като БОК"
"Когато бях на една изложба в Камчия дойде до мен един дядо и ме попита какво е това куче -отговорих му БОК-той се изсмя после се ядоса и ми каза -Ти мен на луд ли ме правиш бе момиче Това е каракачанка -Засрамих се защото той беше прав-Кой ти гледа какво пише в родословието му -Хората си го знаят така-Поздрави"
[/quote] Та Стартер Манго е бащата сега какво ще кажеш,майката е кавказка ;DА сега де ;D
Публикувано: 14 September 2008 - 03:18 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Айде да те видим!
Една жена каза...
Или новата версия: Ефтим каза...
Като имаш информация за нещо сподели я!
Ама да не стане пак така, че нищо нямаш за споделяне?
Дай баща, майка и кога е окучено.
Инак пак ще се изложиш! ;)
Помниш ли как на някой кучето беше най-голямото и най-чистото и най-умното и т.н., а скоро го махна защото се оказа, че е мелез!
Публикувано: 14 September 2008 - 03:19 PM
примерно ако майката е някоя велинградска кучка, никой си няма представа какво има в нея.
Всъшност имате си двама, трима тука представа!
Публикувано: 14 September 2008 - 03:23 PM
Цитат
Цитат
Или и за това съм виновна и лъжа.
Публикувано: 14 September 2008 - 03:31 PM
;D
Мога да си драскам тука и толкоз.
И да цитирам:
"Мойте кучета ги махнах щото имам съмнения че са мелези,нещо друго да те интересува"
Ето ти едно мнение на собственик дето и дата и майка и баща може да ти каже!
Нещо друго да те интересува?
Публикувано: 14 September 2008 - 03:31 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Или и за това съм виновна и лъжа.
Публикувано: 14 September 2008 - 03:33 PM
Цитат
;D
Мога да си драскам тука и толкоз.
И да цитирам:
"Мойте кучета ги махнах щото имам съмнения че са мелези,нещо друго да те интересува"
Ето ти едно мнение на собственик дето и дата и майка и баща може да ти каже!
Нещо друго да те интересува?
Публикувано: 14 September 2008 - 03:40 PM
И то е, че това са едни от най-чистите и най-запазени кучета в Родопите!
Ама това го знам от теб! Ти така разправяше наляво и надясно, а сега вече станаха мелези!
И недей ги говори тея неща със съмненията, защото и малките деца няма да ти се вържат!
За едни голи съмнения кучетата нямаше да ги махнеш.
Толкова ви е кучкарството на вас!
Има съмнения човек и маха кучетата, сменя породата и проблем няма!
Публикувано: 14 September 2008 - 03:49 PM
Цитат
И то е, че това са едни от най-чистите и най-запазени кучета в Родопите!
Ама това го знам от теб! Ти така разправяше наляво и надясно, а сега вече станаха мелези!
И недей ги говори тея неща със съмненията, защото и малките деца няма да ти се вържат!
За едни голи съмнения кучетата нямаше да ги махнеш.
Толкова ви е кучкарството на вас!
Има съмнения човек и маха кучетата, сменя породата и проблем няма!
Публикувано: 14 September 2008 - 04:01 PM
Аз не съм производител!
Кучетата са ми тръпка и хоби!
Никога няма да разкарам куче, като някаква вещ, като теб.
Знам, че не можеш да го разбереш!
А мелезите са тея дето ги разкара и малко преди се пенеше, че нямало никакви съмнения в произхода им.
После се оказа, че не е така и вместо да си признаеш пред някой драскачи ти се опитваш сега да излезеш по свят от папата.
Да ама не!
Ти само не спирай да пишеш!
Това е достатъчно!
:yahoo:
Публикувано: 14 September 2008 - 04:05 PM
Цитат
Цитат
Нали си чел приказката за лъжливото овчарче. Там са имали впредвид дънди лъжкинята.
Може би има паранормални възможности... ако е изсмукала някое останало и забравено от годините след скопяването сперматозуидче и го е издухала в кучката на Вано - може. Но за това трябва, ако не си супер смукачка поне да си лъжливото овчарче... ;D
Паронолмалните възможности ги имаш ти и тоя дето ти е разказвал неща на които не е присъствал.
Петков не пиши неща в които не си сигурен,напоследък много често ставаш за смях.
И не се навирай там където не ти е мястото.
Публикувано: 14 September 2008 - 04:17 PM
Цитат
Аз не съм производител!
Кучетата са ми тръпка и хоби!
Никога няма да разкарам куче, като някаква вещ, като теб.
Знам, че не можеш да го разбереш!
А мелезите са тея дето ги разкара и малко преди се пенеше, че нямало никакви съмнения в произхода им.
После се оказа, че не е така и вместо да си признаеш пред някой драскачи ти се опитваш сега да излезеш по свят от папата.
Да ама не!
Ти само не спирай да пишеш!
Това е достатъчно!
:yahoo: