Каракачанското куче
Публикувано: 21 October 2008 - 11:46 AM
Колкото пъти вляза от снощи насам,все ми се струва ,че съм объркал форума,тук го обърнахте на исторически форум ; ;D ;D ;D Възраждане ,занаяти,търговия и образование,и накрая опожаряване на градове /и др./,защото били възродени,занаятчииски и образовани ;D ;D ;D
Хайде стига сте ходили боси из тръните ;D ;D ;D
Хайде стига сте ходили боси из тръните ;D ;D ;D
Публикувано: 21 October 2008 - 12:13 PM
Цитат
Цитат
сега разбирам,защо се атакува каракачанското куче
и там някакви си 180г. не могат да се преглътнат
петков гледаш само от едната страна на монетата
по това което си писал и по твоята логика не би трябвало да остане нито един християнин или българин щом през тези 500години се вършило това
никой не отрича че нямало подобни неща,истината и справедливоста била на острието на ятагана,както сегашната американска демокрация е на мушката на М16.
45 Г. КОМУНИСТИЧЕСКА УТОПИЯ е промила мозъците ВИ, време е безпристрастно да се тълкуват нещата, умния човек мисля че прави това,а за другите съжелявам
пп."не винаги общоприетото е истинно" Карл Маркс
и там някакви си 180г. не могат да се преглътнат
петков гледаш само от едната страна на монетата
по това което си писал и по твоята логика не би трябвало да остане нито един християнин или българин щом през тези 500години се вършило това
никой не отрича че нямало подобни неща,истината и справедливоста била на острието на ятагана,както сегашната американска демокрация е на мушката на М16.
45 Г. КОМУНИСТИЧЕСКА УТОПИЯ е промила мозъците ВИ, време е безпристрастно да се тълкуват нещата, умния човек мисля че прави това,а за другите съжелявам
пп."не винаги общоприетото е истинно" Карл Маркс
Много си бос . :o
Не зная каква пренаписана история ви преподават сега в джамийте.
Изглежда зле четеш Българския, за да пропуснеш продължението на точка 2:
..."Въпреки всичко това голяма част от българите съхраняват родния си език, вярата и традициите си. Особена положителна роля за това изиграва българското духовенство и манастири."
Приканих те да не повдигаш повече темата.
Защото нищо чудно преди 300-400 год. твоите родители да са били поданници на Българската държава, и са били насилственно потурчени.И като свалиш феса и ти се види генома да се окаже че си мелез: бултюрк.
И г-н Тодоров е напълно прав. Ако не беше един велик мъж - Ататюрк, който живеейки из Европата (и в София) е станал европеец - отвъд босфора още щяха да живеят по пещерите и да пишат на арабски.
И внимавай да не дойдат "кубинците". ;D ;D
Спирай с простотийте си ! Тук е форум за кучета . B)
без коментар B)
само да питам кои гени носят малките на едно куче на МАЙКАТА ИЛИ НА БАЩАТА :P
ТО КУБИНЦИТЕ НЕ АМА КИТАЙЦИТЕ ВЕЧЕ СА ТУК
и за по малко време всички кучета ще замязат на техните ;D
Публикувано: 21 October 2008 - 12:37 PM
Моля за съдействие. От близо година ще стане вече това прекрасно куче е на синджир, без разходки - има няма 10 пъти пуснат да потича малко. Бях говорила с така наречения собственик, щял да го мести при бабата. Взет е от котило на Б.Б. (Ст.П.). Така, че е с родословия. Моля, ако някой иска да помогне, страшно красив и без никаква агресия. не бива да се попилява така.
Нямам скорошни снимки, но това е темата ми от миналата година има две снимки на момчето
http://dog.bg/forum/...ic,11748.0.html
Нямам скорошни снимки, но това е темата ми от миналата година има две снимки на момчето
http://dog.bg/forum/...ic,11748.0.html

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/
Публикувано: 21 October 2008 - 01:31 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Svetlanka, много добре ще можеш ли да ми обясниш "РОБСТВО" че нещо не го схващам само знам за роби от филма робинята изаура
а османското робство как е било кво пишат историците
същата форма ли е било
до колкото знам в османската империя имало 11 милона турци,а другите 250милона били от други етноси и по колко РОБА се падало на човек ;)
а османското робство как е било кво пишат историците
същата форма ли е било
до колкото знам в османската империя имало 11 милона турци,а другите 250милона били от други етноси и по колко РОБА се падало на човек ;)
да не я подкарваме таз тема, че ми се чиниш бос там... B)
боси са които говорят наизуст :huh:
затова говоря за теб... ;D не пикай с/у вятъра... ще се опръскаш
личният опит си казва думата ;D ;D

on the road of life,there are passengers and there are drivers
Публикувано: 21 October 2008 - 01:50 PM
СТИГА С ТИЯ ТУРЦИ-ИМАЛО Е РОБСТВО ,КРАДЕНЕ НА ДЕЦА,УБИЙСТВА,ИЗНАСИЛВАНИЯ,ПОТУРЧВАНЕ И Т.Н. ДА Е ЯСНО ЧЕ НЕ ТВЪРДЯ ЧЕ ДНЕШНИТЕ ТУРЦИ СА КАТО - ТОГАВАШНИТЕ, ДАЖЕ НАПРОТИВ.НО ЗА РОБСТВОТО НЯМА СПОР

on the road of life,there are passengers and there are drivers
Публикувано: 21 October 2008 - 02:40 PM
Цитат
Уффф Ремзи как па я не затъкна тая уста малко бе... Кво - няма с кой да си пишеш в темата за кангалите и са тука ли търсиш поле за изява! И въобще тва кучи форум ли е или атака Vs дпс форум?

Най доброто бъдеще за хората е да се освободят от своето минало!
Публикувано: 21 October 2008 - 09:12 PM
Цитат
Историята има да я обсъждаме и ще я обсъждат още много след нас.Всеки си има мнение.По добре да погледнем в настоящето....не сме ли пак под робство...... B)

Най доброто бъдеще за хората е да се освободят от своето минало!