Каракачанското куче
Публикувано: 24 October 2008 - 08:31 AM
Доведете го мъника на изложбата да му се порадваме.
Това модерните технологии, страшна работа!
Да ми бяха казали преди, че ще стоя на някой връх в планината и ще пиша по форумите,никогаш нямаше да повярвам!
Поздрави от Родопите!
Това модерните технологии, страшна работа!
Да ми бяха казали преди, че ще стоя на някой връх в планината и ще пиша по форумите,никогаш нямаше да повярвам!
Поздрави от Родопите!
Публикувано: 24 October 2008 - 11:00 PM
Здравейте на всички ;) Отскоро съм горд собственик на едно малко красиво(поне за мен де ;D ) кученце,не съм голям специалист в отглеждането на куче и ще съм ви много благодарен ако ми помагате с някой съвет за отглеждането та малкия :blink: Поздравявам ви за форума и знанията ви,много хубави кучета видях тук :blink: ето го и малкия-тук е на 3 месеца и една седмица
Публикувано: 25 October 2008 - 08:31 AM
1.храни го добре,без икономии и без помии
2.трябва да му покажеш че ти си господар , но БЕЗ БОЙ
3.отрано започвай с разходките (с или без повод/кайшка), за да свикне
УСПЕХ :->) :->) :->) :->) :->)
2.трябва да му покажеш че ти си господар , но БЕЗ БОЙ
3.отрано започвай с разходките (с или без повод/кайшка), за да свикне
УСПЕХ :->) :->) :->) :->) :->)

on the road of life,there are passengers and there are drivers
Публикувано: 25 October 2008 - 10:17 AM
Цитат
Здравейте на всички ;) Отскоро съм горд собственик на едно малко красиво(поне за мен де ;D ) кученце,не съм голям специалист в отглеждането на куче и ще съм ви много благодарен ако ми помагате с някой съвет за отглеждането та малкия :blink: Поздравявам ви за форума и знанията ви,много хубави кучета видях тук :blink: ето го и малкия-тук е на 3 месеца и една седмица
Публикувано: 25 October 2008 - 01:14 PM
благодаря ви,храня го с гранули и го гледам в двор-vankata367 на тази снимка все едно гледам мойто куче след 1-2 години :huh:
И само забравих да ви попитам храня го с royal canin giant puppy,говорих с ветеринарния лекар за калция дали има нужда да му давам и той ми каза да не му давам,че в гранулите го имало и да не му давам допълнително??
И само забравих да ви попитам храня го с royal canin giant puppy,говорих с ветеринарния лекар за калция дали има нужда да му давам и той ми каза да не му давам,че в гранулите го имало и да не му давам допълнително??
Публикувано: 26 October 2008 - 10:17 AM
Честит Димитровден на всички!
Пожелавам ви да сте живи и здрави,много радости и успехи!
Пожелавам ви да сте живи и здрави,много радости и успехи!