Каракачанското куче
Публикувано: 21 November 2008 - 05:40 PM
;D
Да ти дам IP-то си не щеш ли?
Ами и сам можеш да го видиш, нали се имаш за интелегентен?
Като не можеш да кажеш нищо за овчарскиите кучета освен за бойните им качества, нормално е...
За лешоядите си нямаш представа колко си близко.;D ;D ;D
А кученцето не е от мойте. Не съм го видял на живо и си нямам представа за него.
Така представено не мяза на нищо и не ми харесва.
Публикувано: 21 November 2008 - 05:42 PM
Може да заслепява врага с тях!
Публикувано: 21 November 2008 - 05:47 PM
Публикувано: 21 November 2008 - 05:49 PM
"А кученцето не е от мойте. Не съм го видял на живо и си нямам представа за него.
Така представено не мяза на нищо и не ми харесва."
Като го видя на живо някога и, като порасне ще ти го коментирам напълно.
А срама мога да го имам, когато вляза в далаверите и имам какво да крия.
Надявам се да не стигна дотам, а ако стигна ще се радвам да ме научиш как да не се срамувам.
Публикувано: 21 November 2008 - 05:54 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Че кой не би искал да има кутре от ГЪРБЪТ НА СТАДОТО,ОГНЕНИЯТ ЮНАК,ТОЧНИЯ КОЛЕГА.
Ама забравих,тия качества отдавна не се ценят,важно е кучето да е голямо,черно бяло......
Хм,значи,като се публикува цитат от книга,писана от човек(доказан краевед) който е изучил корените на дедите си,родния си край до най малки подробности и описал родопското овчарство в 168страници барабар с кучетата(какви са били и как са ги наричали кехаите) това видите ли е форклористика :blink:
Пък разказчето от Мад Мах видите ли е "факт" ,чиста монета. :huh:
Публикувано: 21 November 2008 - 05:55 PM
Цитат
Прав си.
Като не можеш да водиш смислен разговор винаги започваш с обидите и глупостите.
Можеш да си го спестиш. Като мълчиш изглеждаш поне по-интелигентен.
Публикувано: 21 November 2008 - 05:59 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Че кой не би искал да има кутре от ГЪРБЪТ НА СТАДОТО,ОГНЕНИЯТ ЮНАК,ТОЧНИЯ КОЛЕГА.
Ама забравих,тия качества отдавна не се ценят,важно е кучето да е голямо,черно бяло......
Хм,значи,като се публикува цитат от книга,писана от човек(доказан краевед) който е изучил корените на дедите си,родния си край до най малки подробности и описал родопското овчарство в 168страници барабар с кучетата(какви са били и как са ги наричали кехаите) това видите ли е форклористика :blink:
Пък разказчето от Мад Мах видите ли е "факт" ,чиста монета. :huh:
Публикувано: 21 November 2008 - 06:01 PM
Цитат
Тайсъне, точно затова си има стандарт. Там е описан идеалния външен вид на каракачанското куче. Целта е типовете в породата да бъдат запазени, но това не означава, че кучетата не трябва да си приличат. Точно там е разковничето. Да успееш да запазиш многообразието на типовете и съжевременно да бъде ясно разпознаваемо кучето, като порода.
Разбира се много по-лесно е да го направим еднакво голямо и черно бяло.
Различни хора-различни цели.
Публикувано: 21 November 2008 - 06:03 PM
Цитат
Цитат
Прав си.
Публикувано: 21 November 2008 - 06:05 PM
Цитат
Цитат
Тайсъне, точно затова си има стандарт. Там е описан идеалния външен вид на каракачанското куче. Целта е типовете в породата да бъдат запазени, но това не означава, че кучетата не трябва да си приличат. Точно там е разковничето. Да успееш да запазиш многообразието на типовете и съжевременно да бъде ясно разпознаваемо кучето, като порода.
Публикувано: 21 November 2008 - 06:11 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Прав си.
Смешен ставаш Ефтиме.
За тая параноя ти писах по-горе. Не съм си и помислял да пиша с други никове по други форуми, като теб!
Не ме е срам да не ме познаят хората.
Защото нямам какво да крия.
Каквото мисля и искам да ти кажа си ти го казвам тук и където и да е от мое си име.
И не ми трябва чужд ник, ако реша да се държа просташки.
За разлика от теб.
Понимаеш ли за какво ти говоря?!
Съмнявам се. B)
Публикувано: 21 November 2008 - 06:12 PM
Цитат
Цитат
Публикувано: 21 November 2008 - 06:15 PM
:huh: