Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
данди тук визираш ваща секта ;D ;D ;D ;D
Брееееййй,как се сети.
Както обичате да казвате хората имат очи да гледат ;D
Ама хем имат очи да гледат,хем вие не пропускате случай да им ги "отваряте" ;D ;D ;D
вие почнахте пьрви да говорите че всичко що е извьн макк/сектата/ е мелези какво очаквахте дави дадьт медал и какво излезе че макк работи още от началото сьс санбернари/китан/ и якорудската канза ;D
Вие...... :huh:Сектата............
Китан(санбернар),якорудската кандза.....-лъжи лъжи лъжи
Сега ще кажеш (казвал си го многократно),че в конете дето са взети от Дорково са влашки не каракачански-да ама не,поредна лъжа
Като твоята сьс скопеното куче ако аз бях на твое място нямаше да влизам тук щеше даме е срам ноти явно него познаваш това чувство
Бравоооооо,откри Америка.
Виж сега чувство за вина дали имам или не могат да кажат хората които ме познават.Ти не,виждал си ме веднъж за 15-тина минути на събрание,което организира МАКК,на странно защо там мълча.Защо не се изправи като мъж да кажеш -Вижте бре ,кучетата са ви еди какви си,произвеждате мелези и т.н......
Колкото до "скопеното " куче,живо и здраво е все още,официално те каня на следващата изложба на МАКК на Рожен,ще го изкарам специално за теб,вземи си и свитетели ако искаш,да се види кучето скопено ли е или не е :huh:
Сега друго,защо при наличието "прекрасни" кучета по вашия край,го предпочетохте това куче?
Ти е произведено в МАКК,и според ваште твърдения всичко в МАКК е мелези?