Петков, в 05 February 2007 - 01:45 AM, написа:
Смях в залата... bravoS
Ще ме уморите от смешките ви...
И сега какво ще го правим куневчето. Още един каракачански балон се спука с гръм и трясък:
"Всезнайкото" за родословията на свойте кучета се оказа че отглежда куче - / взето от каракачанина Никола Бонев от с. Речица, което сега е квартал на гр. Сливен. / което е произведено от г-н Попов:
"ВНИМАНИЕ!!!!!! Моля ВСИЧКИ да прочетат тези редове!!! ПЪРВО: Уважаеми гн. КУНЕВ, БЕЗКРАЙНО, ама БЕЗКРАЙНО съм Ви ЗАДЪЛЖЕН че гледате МОЕ, ИМЕННО-МОЕ по КРЪВ и по ПРОИЗХОД е ВАШЕТО куче, което Вие наричате каракачанско и твърдите, че сте го взел от каракачанина Никола Бонев от с. Речица, което сега е квартал на гр. Сливен. Същия гн. бе достатъчно коректен и словоохотлив и пред мен и пред гн. Иван Тенев от гр Ямбол и още няколко души, преди две години да сподели, че е купил кучето си от Троян и ние проверихме и се оказа, че е от хора, които взеха кучетата си от мен, тъй като в района на Троян нямаше запазени никакви овчарски кучета. Работих в Троянско чрез отдаване на много кутрета и по-късно чрез заплождане на много кучета и знам как е ситуирана там нашата дейност. Бащата на вашето куче е син на сина но Шаро на Димитър Баймаков от Пазарджик, който е роден у дома. Ако промените маниера си на общуване ще Ви кажа произхода на ВАШЕТО, но : БЪЛГАРСКО ОВЧАРСКО куче повтарям БЪЛГАРСКО ОВЧАРСКО защото и майката на бащата е от мен, а аз съм член на НК БОК и никога не съм имал никакъв, ама никакъв контакт с кучета на каракачани. Нещо повече НК БОК издава родословия на кучетата с доказан и известен произход и педигре ще има и бащата на ВАШЕТО българско овчарско куче, а оттам и самото Ви българско овчарско куче..."
Още едни каракачанчета които се биеха в гърдите и се фукаха че кучетата им са най-Цисти каракачански, а се оказват купени кучета от БОК.
И ги продават като каракачански ...и лъжат хората....Ейй, ама много такива станахте бре! С чужда пита помен да правите.
Ако и на децата си знаеш така перфектно родословието, то да ти е жив и здрав съседа куневче.
Толкова ваши балони се спукаха че вечерта прилича на Новогодишната нощ-канонада от пукнати балони.
Ще спукате и мен от смях.
куневчето да отглежда и храни куче и поколения БОК и то от човека които ненавижда.
Има Бог и той си знае работата.
Посипвай си главата със свински фекалии ... но обратно в БОК няма да те приемем. От свинар кинолог не става. b) Ха-ха-ха...
Връщай веднага кучето на стопаните си , а на изложбите ще водите прасета.
Те екстериорно си приличат...А купа и диплом пак ще ви дадат.
Видяхме как стават тези неща.
bgflag
въпросното куче шаро беше наше бих могъл ако имате интерес да ви изпратя негови снимки. По мое мнение може би пристрастно такова куче все още няма. Много бих се радвал ако можете да ми изпратите снимки на синовете на Шаро