Ричи вярва в Коледни чудеса 45-дневно кученце ОТНОВО търси дом
Публикувано: 17 December 2010 - 06:26 PM
Той имаше дом, но само за седмица. Един от членовете на семейството не го одобри. А тъкмо беше свикнал на топличко. Тъкмо две каки го гушкаха. И единият Човек рече: "Махнете го!". От събота (18.12) Ричи отново ще бъде навън в един студен мразовит ден. А е само на 45 дена. С ваксина и паспорт. С какво заслужи да не го обичат? Той е малък, гушлив и много обичлив. Подарете си Коледна топлина с това Слънчице. Приемете го във Вашите сърца и му отделете едно ъгълче от Вашия дом. В София е. Телефон - 0878-520-576
Публикувано: 17 December 2010 - 07:51 PM
Горкото кученце,аз също се питам как може да заслужат тези животинки това,те нямат представа за какво са наказани.Успех на кучо!
Публикувано: 19 December 2010 - 08:59 PM
Цяла нощ съм го мислила тоя Ричи. Вчера го занесох отново в двора при мама Рита и сестричката му. Толкова ме беше страх, че мама Рита няма да го иска при положение че цяла седмица го е нямало. Тя обаче си го облиза, сестричката му веднага взе да го бори, той се разлая даже. Малко се успокоих. Заръчах на хората там да го наглеждат през нощта, щото пък си представях едни страшни картини, как е бил досега на топло и сега изведнъж навън, как няма да оцелее.... Днес ми казаха, че в 24.00 през нощта, когато е валяло той се е разхождал важен из двора и душел с любопитсво навсякъде. Скарали ме су и той бързо се мушнал в къщичката при майка си. Днес беше добре. Притеснява ме това, че все пак си е двор, не е съвсем обезопасен, може да си намери някоя дупка и да се шмугне навън, ама дано Господ го пази докато си намери дом. Сега през празниците ще го наснимам пак.
Публикувано: 30 December 2010 - 11:24 AM
Малко да вдигна темичката. Не знам аз ли съм изтрещяла или хората не мислят. Обаждат ми се непрекъснато за Ричи, но: Един човек звъни и казва: Искам да взема Ричи! Питам го защо го иска, а той вика - ми имах на село удно куче да ми пази къщата, ама го отровиха, та ми трябва друго. Разбира се шансовете му са никакви при мен - отрязах го.
Обажда се едно момиче - искам Ричи за подарък на мама. Казвам й че искам да се чуя с майка й. Отговорът - ама той ще е изненада. Обясних, че не става, мама да се обади. Тогава ми се обажда друго момиче, което се преправя на мама и ми казва да доставя кучето на дъщеря й, пък тя щяла да го гледа.
Друг ми се обади да му дам каквото и да е куче, без значение - просто му трябва каквото и да е куче, на въпроса защо - ми така, трябва му куче.
Но Ричко ще дочака своя прекрасен стопанин. Сигурна съм.
Весели празници на всички от нас.
Обажда се едно момиче - искам Ричи за подарък на мама. Казвам й че искам да се чуя с майка й. Отговорът - ама той ще е изненада. Обясних, че не става, мама да се обади. Тогава ми се обажда друго момиче, което се преправя на мама и ми казва да доставя кучето на дъщеря й, пък тя щяла да го гледа.
Друг ми се обади да му дам каквото и да е куче, без значение - просто му трябва каквото и да е куче, на въпроса защо - ми така, трябва му куче.
Но Ричко ще дочака своя прекрасен стопанин. Сигурна съм.
Весели празници на всички от нас.
Публикувано: 31 December 2010 - 01:29 AM
Дай боже този път да случи на хора момчето. Чакам хубави новини и се надявам, че няма да се забавят

Публикувано: 09 January 2011 - 09:45 PM
missi, какво става с Ричко? Да продължаваме ли да стискаме палци или вече можеш да се похвалиш с хубава развръзка?
Публикувано: 10 January 2011 - 05:26 PM
За съжаление - пак НИЩО! Първо една жена си го запази за да си го вземе като се върне от командировка. Отговаряше на условията за осиновяване. След 2-3 дни ми написа съобщение - другите хора у дома не й позволили.
Толкова хубава приказка ми разказа друг осиновител от София: Искаше Ричи, имал си 2 деца и още едно куче, обясняваше ми компетентно с какво си храни животното и с какво ще храни Ричи, нямаше търпение да го вземе, три дена подред ми звъня, отговаряше чинно на всичките ми луди въпроси, направо си беше подходящ, накрая, когато го попитах дали може аз да закарам Ричи и да вляза да се запозная с децата и другото куче, той пак отговори - разбира се, няма проблем. Уговорихме се за след 2 дни. Даже ми каза блока си в Младост. И в деня, в който трябваше да закарам Ричи - ни звук, ни стон. Не си вдигаше телефона изобщо. Първо помислих, че нещо се е случило, но минаха 2 дни, 3 дни, 5 дни - той продължава да не си вдига телефона.
Та Ричи си е още в чакане. Това е засега. Нямам нови снимки.
Толкова хубава приказка ми разказа друг осиновител от София: Искаше Ричи, имал си 2 деца и още едно куче, обясняваше ми компетентно с какво си храни животното и с какво ще храни Ричи, нямаше търпение да го вземе, три дена подред ми звъня, отговаряше чинно на всичките ми луди въпроси, направо си беше подходящ, накрая, когато го попитах дали може аз да закарам Ричи и да вляза да се запозная с децата и другото куче, той пак отговори - разбира се, няма проблем. Уговорихме се за след 2 дни. Даже ми каза блока си в Младост. И в деня, в който трябваше да закарам Ричи - ни звук, ни стон. Не си вдигаше телефона изобщо. Първо помислих, че нещо се е случило, но минаха 2 дни, 3 дни, 5 дни - той продължава да не си вдига телефона.
Та Ричи си е още в чакане. Това е засега. Нямам нови снимки.
Публикувано: 23 January 2011 - 07:23 PM
Хайде ПРЕМЕСТЕТЕ НИ! Бързоооо! Имаме си дом - страхотен при това. Ричи ще живее в апартамент в София, при семейство печени кучкари. Ще си има другарче на неговата възраст, което също се казва Ричи. Щастлива съм. Дочаках осиновяването му, както на него, така и на брат му и сестра му. Ето снимки.
Публикувано: 23 January 2011 - 07:56 PM
Чудесни новини! Браво! Много щастлив и безгрижен живот му пожелавам на Ричко!