Родословни Чау Чау в България представяне
Публикувано: 27 July 2011 - 11:42 AM
Марина Вековищева.
Приятел ми е и във Фейса. Следя постиженията на всичките и кучета.Ето снимка изпратена от нея от въпросната изложба.
Само да кажа, болни мозъци, не пълнете темите с лъжливи постове.
Не забравяйте , че тук има хора които милеят за породата,влюбени са в нея.
Следят нейното развитие по цял свят.
Не си бъркат в носа,не се чудят как да привличат липсващото им внимание с лъжливи постове.
Публикувано: 27 July 2011 - 12:24 PM

И за да доуточня относно Вики от ЛеПаш, късо филмче, заснето есента миналата година от местна телевизия в дома на развъдчика Елена Иванова, където живее Вики. Можете да видите в клипа Le-Pash Gendolf, Le-Pash Merlin, Le-Pash Richard, Le-Pash Shanty и Le-Pash Viva Victoria в дома й. Личи си колко обичат тези кучета своята стопанка и как й се радват, и изведнъж за пореден път влиза с болните си фантазии небезизвестната тук дама и почва да ръси лъжи че кучето е нейно.
Със сигурност и до сега Вики си живее щастливо в дома на стопанката си, още повече че на 7-ми януари имаше бебета нейни с ЛеПаш Шахрияр, така че каква ти България, какво ти "Моето вики на 4 годинки", какви са тези фантазии. Аз тогава много ги гледах тези бебета, но не искам смуф, инак малките са симпатяги: http://www.le-pash.ru/puppies.php
По преценката на Мода може би лъжата и последващите хващания за ръка трябва да се пренесат в Говорилнята, да не пишем офф-топ, защото темата е за родословни кучета в БЪЛГАРИЯ, а не за лъжите, когато някой си приписва собственост върху чужди кучета.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 29 January 2012 - 12:55 PM
Много е любознателна, общителна и любвеобилна и вече всички мното се обичаме и радваме.
Засега снимките, които ви показваме, са правени в развъдника. По-късно ще пуснем и по-актуални,
правени тук.
Публикувано: 29 January 2012 - 01:28 PM
Скоро ще се внесе и женска от развъдниа " Leoni Imperiali" до колкото имам информация от самият развъдник, не съм питала коя е собственичката, но знам , че е жена от София! Ако е някой от форума да си каже, няма да я изядем

Иначе вчера Аурелия и Дончо се срещтнаха за 1ви път с братчето на Аури - Блек Барон. Пускам клипче във видео галерията.
Публикувано: 29 January 2012 - 03:43 PM
Честито, честито, честито плюшен бонбон! Много интересен произход, виждам назад в произхода работа на развъдник Цунами, а Jolanta Taujeniene от Цунами има доста интересни кучета. Снимайте го бебето, ще е много интересно да го гледаме как расте.
Все пак май няма нищо по-симпатично от едно бебе чау:-))))))))))

Публикувано: 29 January 2012 - 04:04 PM

Браво Лексус , свежо попълнение към увеличаващите се чау редици!
Публикувано: 29 January 2012 - 04:24 PM
Този баща специално давал хубави малки, в съчетанието с Цунами трябва да е наистина нещо интересно.
Лексус, честито още веднъж, браво на вас:-)))

Публикувано: 29 January 2012 - 09:19 PM
Публикувано: 29 January 2012 - 09:38 PM
Lexus, в 29 January 2012 - 10:55 AM, написа:
Много е любознателна, общителна и любвеобилна и вече всички мното се обичаме и радваме.
Засега снимките, които ви показваме, са правени в развъдника. По-късно ще пуснем и по-актуални,
правени тук.
Честито още веднъж и тук, радвам се че всичко с транспорта беше ОК

Публикувано: 29 January 2012 - 09:47 PM
чау чау.
Само Лекси ни е грижа. Той си е ревнив по принцип, и от вчера е един тъжен и вял, не е истина! Винаги го целуваме и гушкаме точно колкото нея и даже повече, но нещо се натъжи много. Дано това мине бързо, ако някой има идея за съвет - казвайте, приемаме веднага.
Публикувано: 30 January 2012 - 11:47 AM
Между другото единият Румънкси развъдник гледат кучетата си в апартамент. Освен чау имат и уипети, в момента имат и малки чау , и малки уипети и общо са 22 кучета в апартамент! Представяте ли си...Но хората си ги обожават и не им пречи :)))
Ооо Блек Барон, малката пишкаща цистерна! Добре дошли! :)
Публикувано: 30 January 2012 - 02:05 PM
Публикувано: 30 January 2012 - 06:13 PM
Имаме мечка вкъщи, в 30 January 2012 - 02:09 PM, написа:
Не, не сме ние, макар че страшно много ги харесахме. Ние засега сме суперщастливи от наличните меченца и само внимаваме да не ядосаме етажната собственост. :):):)
Публикувано: 01 February 2012 - 03:29 PM

Както и Black Baron на dragomira, радвам се, че има шанса да остане тук, в България, този прекрасен мъник! И качвайте снимки да се радваме на малките топчовци!

Публикувано: 06 February 2012 - 06:31 PM
Виж ти, човек да не влезе във форума седмица, две, три и какви новини се натрупали!
Лексус, честито!!Малката изглежда много обещаващо, родословието и също!Да ви е жива и здрава и да ви радва и да ви носи успехи!!
Драгомира и на теб честито и добре дошла във форума!:)Да ти е жив и здрав Барон и много да те радва и да ни носи поводи за гордост, спокоен съм , че е в твоите ръце!
За щастие всички ми кученца от кучило А и кучило Б отидоха при чудесни стопани!Това ме радва много!

www.chowchowbg.com
Kennel "Realnature", FCI 53/07
Публикувано: 28 February 2012 - 02:01 AM

Аз се казвам Ch-Dalen Love Me Tender, в превод Обичай ме Нежно, кръстена съм на една песен на Елвис Пресли. Моята мама ме нарича Кис, защото много я целувам и обичам. Да ви разкажа как мама се сдоби с мен

Тя ме чака още преди кака Фей да се роди. Беше пратила капаро и чакаше от дълг списък. Аз бях платена от друга развъдчица от Германия,но мама много ме искаше и говори с развъдчицата, моята и на кака Фей. Нямаше начин, аз бях платена и хората бяха наред в списъка с чакащи. И просто аз явно не съм била нейното синьо слънчице.Трябвало да чака още. Да, ама Не. Мама говори със всички тях. Тя просто каза ,че аз съм нейна , и това е. И накрая другите хора склониха да вземат мое братче. А и развъдчиците прецениха, най вече. ДААААА аз, явно съм на мама

Сега да ви разкажа от къде идвам.

Аз съм от развъдник http://www.chow-dalen.ru/.От далечният Новосибирс. Моят тати се казва Симон, а рождената ми мама Лада.
И вече съм собственост на този развъдник. Вижте тук
Ето тяхни снимки

Ето такъв дребосък бях

Така папках от рождената мама

После пораснах и станах на месец

След това на 40 дни

ИИи мама дойде да ме вземе. Запозна се лично с моята развъдчица. разпита я за разни неща и научи интересни факти. Беше много приятна за тях среща.Тя чакала жена с куче.А видяла висока жена с чанта и една пухена ръкавица. Решила, че съм пухкав маншон

Мама от Москва взе две приятелчета за друг развъдчик в България. То бяха едни приключения,то беше чудо, но пък с изкарахме страхотно

Сега съм си вкъщи и всички ми се радват. Запознах се с кака Ия и кака Фей. Те подскачат около мен, учудващо много ме харесват. Аз също.

Но но но, няма да си играем скоро.Много съм мъничка и си нямам нито една ваксина. И мама много я страх за мен. държи ме в карантина и всички които ме видяха, не им дава да ме гушкат,щот много я страх. И аз се налага да си играя само със семейството. А ми е мъчно за каките. Ние много се харесваме, но сега най важното е да съм жива и здрава. Има много време за игри. моля ви стискайте палци.
Ето така се забавлявам без каките. Тати махна килимите щот много обичам да си играя с водата и да спя в нея.И после правя локвички на всякъде като си сложа муцунката да спя. Много ми е топло в тази държава Еййй

Благодарим на всички които изпратиха мама да ме вземе. И на всички приятели и развъдчици които ни посрещнаха и ни се радваха. Благодарим на цялата тайфа за добрите пожелания. Изпраща ме им много целувки, на всички изпращачи и посрещачи

Аха, леля Фурия е наказана да си играе много с менЗащото няколко дена не можа да се сети, мама защо заминава за Новосибирск. При условие, че са ме обсъждали милиони пъти. Още преди години. Последно преди месеци даже мама отново и прати линкове на родителите ми. Когато се разбра че ще има сто процента скачка на точно тях двамата. А тази леля забравана, ме беше изключила от главата си. И пита ли пита, що за пътуване по работа ще е до Новосибирск. Мама нарочно не и каза, докато тя естествено не се сети ,че са говорили всеки път за мен. И тъй като винаги и е обещавано тя първа да ни види. Сега е наказана, освен да ни гледа и да си играе , ама много с мен. Нищо, че се сети навреме

Много целувки от мен.
С обич. Кис
Р.Р. Забравих да ви кажа. За тези които не се усещат. Аз съм, синьо, момиченце, чау чау

Публикувано: 28 February 2012 - 06:30 AM
Оххххххххх, най-накрая! Вчера като не те видях по Скайпа и само стисках палци да си отспиваш след дългъя път, а да не е станало нещо по митниците и с двете ви.
Дочака ли си синьото чудо, маменце?:-))) Честито! Да ти е жива и здрава, и час по-скоро да я намачкам!
Целуни я по нослето от мен:-)
Уффффф, вече мога да поема въздух спокойно.