Dog.bg Форуми : "Моите" нещастничета

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

"Моите" нещастничета

#41 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 April 2011 - 08:35 PM

Заловиха го, но избяга от клетката докато я затворят. Днес се е покрил някъде, защото валеше дъжд.
Аз обаче имам голяма дилема и не знам какво да правя. Мой близък тук в Русе ще го вземе временно, месец-два-три максимум, но каза да му търся постоянен дом.
Не знам какво да правя, горкият Шишко, толкова местения..... :dh_188: Кой би взел толкова възрастен котарак чак не знам. Наистина съм в шах и мат и нямам идея как да постъпя. Искам най-доброто за него, толкова преживя... а какво мога да му предложа, като аз самата не мога да го взема завинаги, заради ужасната ми алергия :rf_011:
User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#42 Потребителят е офлайн   celtic soul Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Basement Cat

Публикувано: 07 April 2011 - 03:46 PM

Чета, и направо не мога да повярвам!
Издържал е навън едни от най-студените и гладни месеци!При наличието на толкова коли,и вероятно кучета в Люлин.
Този Шишо е истински герой :ba_025:
Успех му желая на момчето и стискам палци всичко да се нареди!
User's Signature

Качена снимка

#43 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2011 - 04:08 PM

Наистина е невероятно. Как звучи само-натирен в Русе, изпратен в София, от там отново натирен не къде да е, а в Люлин, 2 месеца в неизвестност и накрая намерен.
Все още не мога да повярвам, бях изгубила надежда. Дано късметът никога не напусне Шиши и да мога да му намеря негов си дом-завинаги. Той го заслужава,да бъде най-накрая щастлив и обичан. Макар, че в момента няма нищо сигурно и постоянно за него, ще се надявам силно да се наредят нещата по най-добрият начин.
User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#44 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2011 - 10:09 AM

Ще използвам темата да ви представя приятелката на Шишко. Очевидно Шишето има добър вкус, тук в Русе се беше присламчил към Мери, а сега си е намерил нова мадама, с която да си споделя дните.
Котинката е прелестна. Оказа се, че и тя е кастрирана и също такава дундичка като него.
Дали пък няма да грабне нечие сърце?

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#45 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2011 - 10:14 AM

А като стана въпрос за Мери, да я покажа и нея. Тя все още си е в приемния дом. Семейството, което щеше да я осиновява в Магдебург се оказаха безбработни и двамата,с много животни, без възможност да я вземат от летището и прецених, че няма да е добър и надежден вариант за нея. Качена е на сайта на германо-българското дружество и си чака нови осиновители.Много добре се адаптира в домашна обстановка, не можеш да кажеш, че е живяла на улицата цял живот.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#46 Потребителят е офлайн   carrie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 April 2011 - 06:26 PM

Ауууу, чак сега чета тази тема... малко късничко... ами... аз живея в бл.956 в Люлин, който е до строежа, където се е подвизавало котето, подобно на Шишо... но съм сигурна на 99,9%, че Шишо никога не е бил в района... за да стигне до Люлин 9, трябва да пресече огромен булевард, на практика магистрала - 6 платна и разделител посредата... Той си е бил все в Люлин 6, където е осиновен и все още е в този район. Да, номерата на блока съответстват на микрорайона. Ако мога да помогна с нещо в бъдеще - пишете... имам клетка - кучешка, пуделяшка, ама и за коте става...
Герой е този Шишо! Дано да бъде уловен скоро и най- вече да си намери постоянен дом!

• (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни