Ден 9-Пробвахме с рязко дърпане на удушвача,в страни и действа,но за кратко.Снощи му се скарахме и той ни се разсърди-отиде под леглото и си подаде само главата.Не искаше да излезе от там дори и с храна,но като видя,че си лигаме дойде при нас

.Хитрец е той.Мисля,че разбра,че е направил нещо нередно.Някъде из форума бях чел,че някой удрял леко шамарче на хъскито си като направи беля и му се кара,но за мен все още е немислимо да го шляпна дори и лекичко-предполагам,че ще ме захапе или изръмжи или нещо такова.Снощи след разходка се опитахме да му избършем лапичките както си лежеше и беше спокоен.В началото не реагирано,но като усети,че го пръскаме със спрей най-демонстративно както си лежеше в краката ми и си стана и легна на друго място

А в коридора е немислимо да го докоснем за да му избършем лапите.Сутринта отново направи беля въщи-изака се

,което ми е странно.И още нещо-взима някакви неща от масата-например дъвки и след това се скрива под леглото с подаръка,който е задигнал

.Ние му казваме едно голямо "НЕ".Друго какво да направим.Сега махнахме всичко за ядене от масата

и всичко което би му привлекло вниманието.Ужасен любопитко е

Ясно е,че скоро няма да го изкъпем,но поне да си даваше лапичките,а той милия и това не дава
Иначе това с дърпането действа само за няколко минутки и после пак старата песен на нов глас.Пак повтарям той не се обръща на името си по време на разходки-не е много нормално нали?