Публикувано: 07 January 2011 - 10:31 AM
А ако знаете аз пък колко искам да си го получат.Факт е,че ние самите допуснахне грешки и едва сега след като се успокоих и разсъждавам трезво разбирам как е трябвало да постъпим.1-ва грешка е,че нямаме свидели,че са дадени пари,ако да речем бяхме извикали тогава полиция щеше да е друго.Освен това ако бяхме го намерили още при циганите и те се запънат,пак викаме полиция показвам паспорта,номер на чип и пари щяха да видят през крив макарон.Разговарях с хора,които също са минали през това и те ми казаха,че полицията се е намесвала само когато ти звънят да те изнудват за пари или ако откриеш мястото,видиш кучето там и не те пускат да си го вземеш.Иначе всичко останало е твоята дума срещу тяхната.За съжаление факт е,че не ни приемат сериозно,дори си мислех аз като собственик,чието животно е регистрирано,плащам данъци всяка година и документите му са изрядни би трябвало да мога да извикам полиция още същата нощ и да разследват все едно,че са ми откраднали кола или имущество.За това съвет ,ако някой изпадне в подобна ситуация да не допуска тези грешки.
Отделно как да се докаже,че кучето е откраднато ,а не че то само си е хванало очите да речем,че е било на двор или вратата не е разбита?Просто си разсъждавам,но е факт,че не съм 1-та няма и да съм последната ,за съжаление.