Малката Роза естествено търси дом
Публикувано: 01 February 2011 - 09:25 PM
Няма и седмица откатко изпратих едното от двете кучета, които бяха при мен и ето че друго ме намери. Дами и господа, представяме ви малката Роза. Гък не каза докато изтърпяваше процедурите по нейното разкрасяване. Корема и е огромен и най-вероятно е пълен с глисти. Вече и е дадено хапче, остава само да ги изхвърли. И тя като всички останали тук търси дом. Ето и малко снимки да и се порадвате.

Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните"
Махатма Ганди
Махатма Ганди
Публикувано: 08 February 2011 - 11:24 AM
Малко нови снимки на Розинка:) Много добре се ориентира в обстановката с котките и с другото куче
Хапе като пираня, а зъбките и са толкоз остри, че като че ли иглички се забиват в кожата ми
Безкрайно съм доволна и впечатлена от хигиенните и навици. Без да съм я учила, пишка и ако почти само на балкона ( където и другото куче, което още не се е научило само навън). И то не по 100 пъти на ден, както е нормално за толкова малко кутре, а си стиска и само в крайна нужда
. Добро момиче

Хапе като пираня, а зъбките и са толкоз остри, че като че ли иглички се забиват в кожата ми
Безкрайно съм доволна и впечатлена от хигиенните и навици. Без да съм я учила, пишка и ако почти само на балкона ( където и другото куче, което още не се е научило само навън). И то не по 100 пъти на ден, както е нормално за толкова малко кутре, а си стиска и само в крайна нужда

Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните"
Махатма Ганди
Махатма Ганди
Публикувано: 08 February 2011 - 02:26 PM
Не я знам милата как беше оцеляла до сега. Когато я взех миналата седмица температурите през деня бяха под нулата. Беше си свила кълчицата на едно кашонче пред една дюнерджийница. И вече една седмица е в нас, а още и се броят ребърцата. И козинката и една рехавка...чудя се как е издържала на нощните студове
Когато я взех почти 24 часа само спа, милото никога не беше спало на топло и спокойно...

Махатма Ганди
Махатма Ганди
Публикувано: 09 February 2011 - 10:21 AM
Изключително красива малка муцунка.
Много късмет, мъниче!
Публикувано: 25 July 2011 - 10:38 AM
Еха, БРАВО за Розинка, милото момиченце!
Публикувано: 25 July 2011 - 10:40 AM
Честито на Рози
! Явно е голяма късметлийка щом е попаднала на вас и си остава ваша завинаги! Дано все така да и върви в живота.
Публикувано: 18 January 2012 - 11:00 AM
Ама каква голяма е пораснала само! И красива, красива...
S. Petroiv,
S. Petroiv,
Публикувано: 02 November 2013 - 11:00 PM
Само да си споделя мъката....нашето цвете Розичка се оказа с епилепсия. Това лято се проявиха първите припадъци. започнали сме лечение, което за сега не дава много много резултати и припадъците продължават.

Махатма Ганди
Махатма Ганди
Публикувано: 03 November 2013 - 12:02 PM
Ох ...
. Много неприятно. Дано някак да успеете да овладеете припадъците и Рози още дълги години да е с вас! Стискам палци!
Страница 1 от 1

Вход

Горе
Цитиране +