- (9 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Хъски епилептик на година и половина Бургас-спешно търси поне приемен дом
Публикувано: 04 February 2011 - 11:15 AM
Публикувано: 04 February 2011 - 01:33 PM
Или е от тия дето не им се занимава...Ако е така,дано да се озове в същото положение един ден - да я изоставят,защото е болна!

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди
Публикувано: 04 February 2011 - 10:45 PM
saintpetersburg, в 04 February 2011 - 06:16 PM, написа:
Имате вече един акаунт (от който питахте за доста на брой кучета от цяла България), защо си направихте втори?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
#6 Guest_saintpetersburg_*
Публикувано: 05 February 2011 - 12:52 AM
А компютъра, от който пишете с двата си акаунта?
Според правилата нямате право на два акаунта. Този, вторият, ще ви бъде спрян.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 05 February 2011 - 01:53 PM
Публикувано: 05 February 2011 - 09:29 PM

http://hitarpetar.bg/nahrani-kuche/
Моля ви, нека се включим в кампанията. Нужно е само да кликнем на бутона "Нахрани ме" в профила на кученцето, което сме избрали. Напомням ви, че може на ден да храним 3 кучета. :)
Във всеки човек има доброта. Нека просто бъдем хора.
Публикувано: 13 February 2011 - 12:03 AM
Публикувано: 13 February 2011 - 09:57 AM

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 13 February 2011 - 12:40 PM

Публикувано: 13 February 2011 - 04:58 PM
ShiBumi_GirL, в 13 February 2011 - 11:45 AM, написа:

Мисля,че двамата ще сме късметлии.Благодаря за мнението ти!С ръка на сърцето си признавам,че от снимките Руни е по-красив дори от моята синеока и неутешима любов.Но най-много искам той да намери възможно най-подходящите и способни да се грижат за него стопани.Чака ги долямо предизвикателство и не е за всяка уста лъжица.Желая успех и здраве на разкошника!

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 14 February 2011 - 02:26 PM

Чакаме с нетърпение новини за Руни!
Публикувано: 14 February 2011 - 05:17 PM

Кучешката полянка чака...

От вчера си говорим с Ариел на дълго и на широко. Та за сега новините са такива:
Вчера пътувахме до Несебър, за да приберем Руни - момчето, което вече не е желано в своя дом. Бившата му стопанка предостави всички документи и изследвания и го предаде в нашите ръце.

Благодарим на Веси Василева, която осигури транспорт, на Павлина Попова, която отново се отзова по спешност и го приюти за една вечер в своя дом и на Нели Димова, която се свърза по - късно с нас и ще бъде приемен стопанин на Руни, докато не се прибере в своя нов, постоянен дом.

Последно Руни е получил пристъп на 5.02. Днес пуснахме кръвни изследвания ( плака като бебе, докато му вземаха кръв лигльото :)), които са почти в норма и биохимия.

Когато се уверим, че всико е наред и кучето е стабилизирано, ще насрочим час за кастрация.Руни не е с родословие.
Мнението и опита на ветеринаря ни: момчето може да живее дълги години на медикаменти, без никакъв проблем.
В момента е на фенобарбитал, но в дългосрочен план, лекарството не е удачно, защото уврежда черния дроб. Можем да дадем препоръки, но бъдещият стопанин и неговият ветеринар, ще си решат как точно ще се поддържа Руни, пропъчаха ни калиев бромид.
Ариел има опит с породата, много важно условие, предвид особеностите й , но все още обсъждаме - Руни си е голяма отговорност.
За сега ще остане при нас, до приключване на всички процедури по подготовката за осиновяване и след това Ариел, ще съобщи своето решение.
Още снимки.
- (9 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »