Съчувствам ти Ариел!
Хъски епилептик на година и половина Бургас-спешно търси поне приемен дом
Публикувано: 10 May 2011 - 05:27 PM
Много съжалявам за загубата на Руни. Ариел, благодаря ви че му осигурихте щастлив живот за времето през което беше с вас...
Почини си момче...

Публикувано: 10 May 2011 - 05:43 PM
Е,че не бях изненадана и всичко понесох като бездушен робот-добре.Вие вече ме разплакахте и сега не мога да спра.Всички толкова ви уважавам,знам някои лично,на други съм ревала за загубата на любимците им последните месеци...Мислех,че съм загубила най-прекрасните две кучета в преставите си,но...днес любимата ми Айра на tigi дойде и се качи при мен на дивана,почна да ме души,да ми ближе лицето,да ме утешава сякаш.И го прави за пръв път,макар и да ме обича.Гушнах я,вдъхнах от така любимата ми миризма на куче,и разбрах-те всички са уникални и всеки прекаран миг на щастие с тях си заслужава после и болка,и сълзи,и нескончаема липса.Те ме карат да се чувствам пълноценна и добра.Чрез тях се потапям в една по-чиста,проста и красива вселена.

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 10 May 2011 - 07:26 PM
Животът никак не е справедлив, отнема ни любими неща..., но любовта остава! Ариел, за твоята любов
Руни, тичай, момче!

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.