Хъски епилептик на година и половина Бургас-спешно търси поне приемен дом

Публикувано: 19 February 2011 - 12:00 PM

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....

Публикувано: 19 February 2011 - 12:23 PM

Публикувано: 19 February 2011 - 01:25 PM
 !
!Бъдете дълги години щастливи заедно.Много здраве и късмет ви желая,от сърце!
Ти,се сдоби със страхотен другар,а Руни дали осъзнава кучешката му главичка какъв късметлия е всъщност?!
Много поздрави и целувки и за двама ви от мен и от моите бандити Рома и Норт,които се надявам някой ден да се запознаят ...

Публикувано: 19 February 2011 - 02:02 PM

Публикувано: 19 February 2011 - 03:35 PM

Публикувано: 19 February 2011 - 09:57 PM

Публикувано: 19 February 2011 - 10:03 PM
 Вече сте се обзавели със строг нашийник гледам.
 Вече сте се обзавели със строг нашийник гледам.

Публикувано: 20 February 2011 - 11:04 AM
 поздравления за постъпката. Иключително се зарадвах когато разбрах че ти ще си бъдещия стопанин на Руни, следях темата му от начало, но послените 4-5 дни съм поизостанала с материала. Много се радвам за вас дано нямате проблеми. Незнам дали е удачно да давам мнение и колко компетентно е то, но бях гледала по Анимал Планет - зоополицаите за едно кученце което имаше припадъци ( незнам от какъв вид)поличаваха се когато кученцето се вълнува от всякакъв вид- от радост до агресия. Съветаха хората кученцето да води спокоен и уравновесен живот без емоции, доколкото може да не бъдат причинявани от хората - знаете как когато ние им се радваме и те стократно ни отвръщат с подскоци и игри. Нензам дали би било от полза за случая на Руни, но бях задължена да споделя какво знам
 поздравления за постъпката. Иключително се зарадвах когато разбрах че ти ще си бъдещия стопанин на Руни, следях темата му от начало, но послените 4-5 дни съм поизостанала с материала. Много се радвам за вас дано нямате проблеми. Незнам дали е удачно да давам мнение и колко компетентно е то, но бях гледала по Анимал Планет - зоополицаите за едно кученце което имаше припадъци ( незнам от какъв вид)поличаваха се когато кученцето се вълнува от всякакъв вид- от радост до агресия. Съветаха хората кученцето да води спокоен и уравновесен живот без емоции, доколкото може да не бъдат причинявани от хората - знаете как когато ние им се радваме и те стократно ни отвръщат с подскоци и игри. Нензам дали би било от полза за случая на Руни, но бях задължена да споделя какво знам   Пожелавам ви много дълго и щастливо семейно щастие и разбирателство със всички членове на глутницата !
 Пожелавам ви много дълго и щастливо семейно щастие и разбирателство със всички членове на глутницата !  

Публикувано: 21 February 2011 - 09:53 AM

Публикувано: 22 February 2011 - 10:59 PM

Публикувано: 22 February 2011 - 11:46 PM
 и тя е ,когато мама дава от устата си на дечко и той я облизва порядъчно.
  и тя е ,когато мама дава от устата си на дечко и той я облизва порядъчно. 
пп.Някой може да ме допълни с информацията за целувките.Не претендирам за изчерпателност

Публикувано: 23 February 2011 - 12:02 AM

Публикувано: 23 February 2011 - 12:24 AM

Публикувано: 23 February 2011 - 03:24 AM
 Ариел, в 22 February 2011 - 11:07 PM, написа:
Ариел, в 22 February 2011 - 11:07 PM, написа:
Това с лаенето го има и при нас с Нанук. Какво ли не съм опитвала-с "не", изчакване докато се успокои, команда "легни"..., в следващия момент отново става и започва лудо въртене около вратата и приказки, приказки...Успявам само, като тайничко излезна от стаята, в която е тя, взема повода и нашийника и я изненадам като и ги сложа бързо в стаята, като не я допускам до коридора и външната врата преди да е екипирана.
Изобщо много е емоционална и не то крие.

Публикувано: 23 February 2011 - 04:57 AM
 Нануто явно й трябва да разбере,че ''не''-то на шефа важи за абсолютно всичко.Колкото до Руни,там нямам притеснения за шефа,но нека му дойде времето да се разясняват позиции.Той сега има нужда от обич и сигурност и гледам,че я получава на max.Това,което предлага ShiBumi_GirL върши работа,стига куч да се концентрира в лакомството и да млъкне,защото има кучета,които биха лаяли по-настоятелно искайки си хапчицата.Друг вариант  е многократно влизане и излизане,с максимално спокойствие на водача.Всяка трескавост и притеснение,ще се изтълкуват погрешно от кучето.Освен това лягането ,което пробвате с Нучи да не е преди излизане,а непосредствено след него.Също  ритуала с влизането и излизането  може да се извърши няколко пъти + забрана за лаене и последваща корекция.Пожелавам ви успех,майки-осиновителки.Кучетата ви са късметлий с вас.
 Нануто явно й трябва да разбере,че ''не''-то на шефа важи за абсолютно всичко.Колкото до Руни,там нямам притеснения за шефа,но нека му дойде времето да се разясняват позиции.Той сега има нужда от обич и сигурност и гледам,че я получава на max.Това,което предлага ShiBumi_GirL върши работа,стига куч да се концентрира в лакомството и да млъкне,защото има кучета,които биха лаяли по-настоятелно искайки си хапчицата.Друг вариант  е многократно влизане и излизане,с максимално спокойствие на водача.Всяка трескавост и притеснение,ще се изтълкуват погрешно от кучето.Освен това лягането ,което пробвате с Нучи да не е преди излизане,а непосредствено след него.Също  ритуала с влизането и излизането  може да се извърши няколко пъти + забрана за лаене и последваща корекция.Пожелавам ви успех,майки-осиновителки.Кучетата ви са късметлий с вас.  

Публикувано: 23 February 2011 - 04:22 PM
Ариел,интересно ми е,какво е поведението на Руни след приема на фенобарбитала?
И това,окончателно становище ли е,че до края на дните си трябва да получава фенобарбитал или калиев бромид?
Какво ти казаха,без медикаменти какво ще е състоянието му?

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +