Хъски епилептик на година и половина Бургас-спешно търси поне приемен дом
Публикувано: 24 February 2011 - 05:07 AM

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 24 February 2011 - 05:37 AM

Публикувано: 24 February 2011 - 07:27 PM
И така няколко месеца,но при нас, приема на това лекарство му влияеше изключително зле,т.е.,веднага след като го приемеше,ставаше вял,твърде апатичен към всичко,сънлив,движенията му бяха абсолютно некоординирани,залиташе...и така часове,докато мине влиянието на лекарството.През това време правеше пристъпи около 2-3 пъти на месец.Като стана на 7-8 мес. го заведохме да му направят ЕЕГ в човешка болница,и тогава докторът ни посъветва да опитаме да спрем постепенно приема на фенобарбитал,да видим как ще му се отрази това на честотата на пристъпите .Така и сторихме,оказа се че пристъпите нито се увеличиха,нито намаляха,имало е случаи когато е правил по 3 на седмица,имало е случаи когато и 2 мес. не е правил,и така си живя един много спокоен живот до 11 год.
С времето се научих да предусещам кога предстои гърч и му помагах като му придържах главата да не се удари или да си глътне езика,успокоявах го говорейки му... и така...
Публикувано: 24 February 2011 - 08:59 PM
Публикувано: 24 February 2011 - 09:13 PM
Руни се е вредил с мноооого приятели гледам,голяма веселба ще е...
А къде е това чудно местенце,виждам че е обградено?Ние живеем на Сточна гара и тичаме на кучешката градинка към събота пазара(поне преди година все още я имаше тази градинка),
Като се завърнем в Пловдив ще ви навестим,да се включим и ние във веселбата

Публикувано: 24 February 2011 - 10:53 PM

Публикувано: 28 February 2011 - 12:36 AM

Публикувано: 28 February 2011 - 12:43 AM
Публикувано: 08 March 2011 - 09:47 AM

Публикувано: 14 March 2011 - 08:13 AM

Публикувано: 14 March 2011 - 02:21 PM

Публикувано: 14 March 2011 - 02:41 PM
Ариел, в 14 March 2011 - 02:21 PM, написа:
Да, аз също се чувствам така с моя калпазанин. И той ми излекува донякъде силната болка по предишното ми куче. Сега си спомням само хубавите моменти с моя предишен НОК и се радвам на съвместните мигове с новото ми куче. Сигурна съм, че ако не беше то, още щях да проливам сълзи и да не спя нощем, мислейки за починалото ми куче!
Публикувано: 14 March 2011 - 05:49 PM
Ариел, в 14 March 2011 - 01:21 PM, написа:
Такава богата душевност,чувство и крещяща нужда да даряваш любов...
Доста хора биха могли да научат доста от теб...
Искренно ти се възхищавам...

Благодаря ти от сърце...
P.с...Не знам как да обясня,но докато чета постовете ти си мисля,че ако някога бих искала да се доверя на някои,да гледа някое от Моите четирикраки деца...Бих ти се доверила съвсем спокойно наистина...

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.