Мнооого отдавна не съм писала в тази тема. Направо си е срамота.
За всички, които се интересуват - бърз ъпдейт на това, което се случи през последните няколко месеца.
Изпратихме 6 кучета за Швейцария - трите подхвърлени бебета -
Алекс, Дони и Момчил, които вече са осиновени
и още 3:
Петко
Фея
и
Аби 
.
Аби също вече е осиновена.
Петко и Фея трябваше да поизчакат специални разрешения, защото Петко е роден без опашка, а при Феичка е имало някакъв инцидент и опашлето и е леееко поскъсено, а знаете, че в чужбинско има забрана за купиране.
Вече всички неприятности са назад във времето и само трябва да се намерят техните хора, а не се съмнявам че това ще стане бързо.
Междувременно, при едно ходене в гората за пръст Зелиха е намерила още 3 подхвърлени бебета и естествено ги е прибрала и тях. Нямам снимки, защото не съм ходила скоро там.
Изхранването на толкова кучета и котки продължава да е трудно. Събираме по малко с помощта на групата във Фейсбук, но често се случва да няма храна за по няколко дни.
Вече няма нито едно женско некастрирано куче там. Последните три, които току що навършиха подходящата възраст, са кастрирани преди няколко дни.
Дворът на Зелиха вече е разчистен, кучетата ще се подслоняват в старата къща през зимата.
Не моля за никаква помощ тук, защото знам, че още много чакат лечение, храна, подслон.
Просто споделям. А пък ако някой има възможност да помогне с каквото и да е (храна, стари постелки, съдове), нека пише.