Цитат
Реди, аз май нещо не разбрах.

Класацията, която си дал (
тази) е по "PRODUCT TITLE", т.е. по име на продукта и не разбирам какво показва това, че са подредени по азбучен ред? :o Или не съм разбрала?
Първо искам да уточня, че всичко това не го пиша тенденциозно, а просто споделям по повод разговор в един немски форум :
"
redy
Verfasst am: 22.09.2007, 21:39 Titel:
--------------------------------------------------------------------------------
mfx hat folgendes geschrieben:
hallo
canidae ist wirklich gut, bin vom anderen weg und füttere canidae.
gruss
mf
Hi man , was denkst du ueber "Royal canin", ist mir interressant, denn in Bulgarien gilt als die beste Hundenahrung?? Und was kostet z.B. "Energy 4800" in D.
mfx
APBT-Historiker
Verfasst am: 23.09.2007, 15:44 Titel:
--------------------------------------------------------------------------------
hallo
lange nicht gesehen ! geh mal auf die seite dann findest du infos wie die futtersorten bewertet werden.
ich selber habe royle nie gefüttert - aber kenne in den usa die es füttern.
hier haben wir kein problem mit canidae
http://www.dogfoodan...g_food_reviews/
gruss
mf "
Не знам какво не си разбрала?? Това , че Роял Канин е в групата храни оценени с 2 звезди при възможни 6, това ли не си разбрала??
Ето подробен разбор на съставките на" Роял Канин медиум специал"
http://www.dogfoodan...e...t=279&cat=6
а за тези, които не разбират ще кажа накратко за какво става въпрос
"Значи в храната преобладават растенията , а не МЕСОТО, някои от съставките на рибните субпродукти са канцерогенни, а други натоварват бъбреците и черният дроб, причиняват алергии и ушни инфекции, а точно соята е смятана за причинител НОМЕР1 на хранителни алергии при кучетата"
И за да не ме обвинят , че нападам само Роял Канин , ще кажа ,че и другите така рекламирани и хвалени храни в БГ са на същото , а и по - лошо ниво.... Разгледайте класацията и ще се убедите сами.
Та да обобщя, на мен всичко това ми прилича на едно голямо промиване на мозъци , на всякъде се повтаря едно и също, че в тези храни всичко било дозирано до грамче според нуждите на кучето ??? , че то кучето да не е машина, то е живо същество, ние децата си не храним така "прецизно", всичко това е само замазване на очите, видите ли ако не давате на кучето си суха храна то няма да оцелее или ще се разболее, защото ВИЕ не знаете как да ги дозирате отделните съставки ( но май в последно време се оказва , че е точно обратното, животните мрат и получават алергии точно от така прехвалената суха храна)..... ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ, това е храна , а не лекарство, поне ще сте сигурни, че няма да давате на кучето си цялата менделеева таблица по формата на стабилизатори овкусители, оцветители и не знам кво си още.... Като цяло всяка суха храна е пълна с химия, това ми прилича все едно да храним децата си само с чипс.
....и кво се получава кръга накрая се затваря,
зоомагазин за храна -> вет