Храненето - ден първи до ден последен
Публикувано: 01 June 2007 - 08:21 AM

Развъждането на расови кучета с високи качества спада към културното и национално богатство на всеки народ !Българско Овчарско Куче , Българската национална гордост !
Публикувано: 04 June 2007 - 07:23 PM
Цитат
Няма нужда от калций, в премиум клас храните има всичко b)
Аз давам и на трите само роял канин, дори и бебето хъски си хрупка starter гранулките w)

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 10 June 2007 - 09:26 AM
Публикувано: 10 June 2007 - 09:39 AM
Публикувано: 10 June 2007 - 10:10 AM
От начало ядяха Бош, отказаха се, след това Роял канин, сега не ги искат и тях. Пробвала съм Про план, сьомга с ориз - не !
И гладни са стояли - ефект никакъв. Няма ли варено пиле с ориз, гранулите си седят с дни, само ги подушват и бягат като че ли в купата има умряла риба bl)
Ама аз съм си виновна, че им давах и готвено - научат ли се ли нещо различно от гранулите - свършено е... s)
Затова ги храня "смесено", какво да ги правя...??? (само бебето хъски е на starter puppy)
Пробвайте като misheto - да смените марката, може да има резултат при вас ...

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 10 June 2007 - 10:41 AM
Публикувано: 29 June 2007 - 01:00 PM
Публикувано: 04 July 2007 - 10:11 PM
Цитат
Има. Солта е отрова за кучето. Предполагам като готвите дробите и малко хлебец. Там солта е напълно достатъчна. А ако не слагате хляб, пак е достатъчна - натрий има достатъчно във всички продукти. А знаете ли как да готвите и защо всъщност го правите? Много ми е интересно от професионална гледна точка да знам.
Публикувано: 05 July 2007 - 07:47 AM
Цитат
Цитат
Има. Солта е отрова за кучето. Предполагам като готвите дробите и малко хлебец. Там солта е напълно достатъчна. А ако не слагате хляб, пак е достатъчна - натрий има достатъчно във всички продукти. А знаете ли как да готвите и защо всъщност го правите? Много ми е интересно от професионална гледна точка да знам.
Не готвя аз, а майка ми. Когато готвим наистина дробим и хляб. А на въпроса защо готвим : имаме 2 кучета и не можем да смогнем да ги храним само с гранули!
Публикувано: 05 July 2007 - 08:01 AM
Наистина има и варианта да се дава само хляб намокрен с бульон и 50-100 г месо, но тогава дали говорим за хранене?
Публикувано: 05 July 2007 - 08:24 AM
Цитат
Наистина има и варианта да се дава само хляб намокрен с бульон и 50-100 г месо, но тогава дали говорим за хранене?
Слушайте сега, аз съм само на 14 години и специално за храненето нищо не зависи от мен! Първо питам, после опитвам и ако стане - супер, ако ли не - продължавам да опитвам... Не разполагам с пари, за да се разпореждам кой какво да купува и какво не... Казвам само, че кучето е хубаво да яде това и това, и не е хубаво да яде това и това... И после дали ще ги купят или не, не зависи от мен! cl) А пък и като че ли на кучовците ми им харесва повече готвеното! r)