Dog.bg Форуми : КАВКАЗКИЙ ВОЛКОДАВ

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (22 Страници) +
  • « Първа
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

КАВКАЗКИЙ ВОЛКОДАВ

#241 Потребителят е офлайн   subutai Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 May 2012 - 08:38 PM

Показване на мнениетоradostin21, в 27 May 2012 - 08:32 PM, написа:

Не всяко куче има и качества за тестове показващи способността на кучето да мисли и да преценява правилно,ама с тренировки и най-тъпото куче може да стане шампион то там се иска само груба сила и нищо друго.

само груба сила .... явно си много далече от материята хм имаш ли да покажеш някой клип твоите мислители как мислят смятат или пишат теореми на думи разбрахме че са най великите остава и да видим

#242 Потребителят е офлайн   radostin21 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2012 - 08:48 PM

Показване на мнениетоsubutai, в 27 May 2012 - 06:38 PM, написа:

Показване на мнениетоradostin21, в 27 May 2012 - 08:32 PM, написа:

Не всяко куче има и качества за тестове показващи способността на кучето да мисли и да преценява правилно,ама с тренировки и най-тъпото куче може да стане шампион то там се иска само груба сила и нищо друго.

само груба сила .... явно си много далече от материята хм имаш ли да покажеш някой клип твоите мислители как мислят смятат или пишат теореми на думи разбрахме че са най великите остава и да видим

П о принцип си прав че съм много далеч от материята ***.Ако исаш ела лично да ти покажа за какво говоря въпреки че кучетат ми са още малки,но може ли да видим някои *** ви как ще се държи в среда с 10 кучета примерно,как преценява кои човек е враг и кога напада и защо,и още много други обикновенни неща.То да лае и да хапе и уличните могат,ама кога как и защо е друг въпрос.

Мод: Въздържайте се от коментари за насилие върху животни!

#243 Потребителят е офлайн   siom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 May 2012 - 09:47 PM

Мод: Получавате предупреждение! При следващ коментар за насилие върху животни, получавате почивка от форума!
User's Signature

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов

#244 Потребителят е офлайн   HARPS Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2012 - 10:05 PM

Радо за какво се вързваш ?
Първо ти писа, че Льовова си предлага кучетата на всякъде из нета .... след това ти развива теория за кавказките републики...
после пък те пита за произхода на Дато(след като е запознат какво прави Льовова)... и изведнъж се заинтересува от ***...

Не виждаш ли ?

Мод: Редакция, не коментирайте насилието върху кучета във форума!

#245 Потребителят е офлайн   siom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 May 2012 - 10:23 PM

АЛО МОДА НЕЩО СЕ ОБЪРКВАШ ....МНООГО НА СЕРИОЗНО СЕ ВЗЕМАШ...НИКОЙ НЕ ПИШЕ ЗА НАСИЛИЯ ВЪРХУ ЖИВОТНИ...

Мод: Всякакво споменаване на насилие върху животно ще бъде санкционирано, независимо дали ви харесва или не. Има правила и ще ги спазвате!
User's Signature

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов

#246 Потребителят е офлайн   subutai Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2012 - 10:42 PM

Показване на мнениетоHARPS, в 27 May 2012 - 10:05 PM, написа:

Първо ти писа, че Льовова си предлага кучетата на всякъде из нета .... след това ти развива теория за кавказките републики...
после пък те пита за произхода на Дато(след като е запознат какво прави Льовова)... и изведнъж се заинтересува от ***...

Не виждаш ли ?

те па го и тоя оптимист това че и чета обявите за кутрета налево и десно не значи че и знам всичките бакиии нали са кв нали всичко е против изложбените кучета а ако не се тестват в какво се превръщат тогава??? или сме против изложбените тигри само защото наще не могат да участват

#247 Потребителят е офлайн   HARPS Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2012 - 10:56 PM

Показване на мнениетоsubutai, в 27 May 2012 - 10:42 PM, написа:

Показване на мнениетоHARPS, в 27 May 2012 - 10:05 PM, написа:

Не виждаш ли ?

те па го и тоя оптимист това че и чета обявите за кутрета налево и десно не значи че и знам всичките бакиии нали са кв нали всичко е против изложбените кучета а ако не се тестват в какво се превръщат тогава??? или сме против изложбените тигри само защото наще не могат да участват

:ab_041: :ba_025: тази поста що ли ми е позната

#248 Потребителят е офлайн   Дидо Георгиев Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2012 - 05:33 AM

Радо,това за "груба сила" е най голямата глупост ,с извинение,но е срамота да се каже
Не те интересува, не си фен, друго гледаш да има в кучетата ти, ок
И спрете да ги разисквате тези неща, хем не те интересуват, хем са и в разрез с правилата, явно не си и наясно щом ги пишеш такива
Караите си ващо хоро и с др танци не се занимаваи

#249 Потребителят е офлайн   Radja Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 May 2012 - 10:46 AM

Само Факира ви липсва,поканете го тука и,,Комиците" увяхват.Радостинчо ти си един професор Вучков на родната кинология,жалко че не ти предоставят телевизионен ефир.Львовна не гледа КВ,а ашладисани със САО КО,който тя представя като аборигенни късокосмести КО.Ти ,че си далече от ТИ е ясно,лошото е,че си въобще в страни от кучкарлъка,щом твърдиш че неините кучета си изпълняват функцийте за охрана. На клипа с Дато ясно се вижда какъв хапач е,а какъв пазач на стадо е предполагам.Не ви ли смущава цялата агитка рекламни агенти,че кучетата при нея са дълги като тролей.Във сектанския форум,под предводителството на хунския вожд като ви чета писаниците с Рекс и Напалм разбирам че простотията е непобедима.Покани ги тук да си развиват теорите ,тъй като там щом зададеш въпрос и ти оперират веднага гласните струни.Всички ще са доволни ,ще има смях на корем.

#250 Потребителят е офлайн   HARPS Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2012 - 07:43 PM

Тайният завт

Глава трета

стих пети

Проповед : Светата троица (пътя, истината и живота) и правата вяра

Не важищи са невярващите, Вервайти !
невярващите са комици и балъци, Вервайти !
Ще прогледнат слепците вярващи в правата вяра, Вервайте !
анонимните месии ще ви покажат пътя верен, Вервайте !
не е важно лицето на проповедника а истината която изрича, Вервайте !
лабилните ще станат тигри, Вервайте !
пътя е правата вяра, Вервайте !....

Да се помолим на proxy server за сигурността която ни дава да можем да казваме истината на хората !
Качена снимка
п.п. И този филм съм го гледал много пъти, чак ми омръзват повторенията

#251 Потребителят е офлайн   radostin21 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2012 - 08:20 PM

Явно за някои хора представлявам голям интерес заедно с моите приятели,ама ние не ядем хора и никои не сме обиждали-ако искате толкова диалог-знаете къде.Много лестно е някои да каже -това куче е такова -ама доводите ви нещо куцат.Ето мен не ме е страх да кажа кои съм и кои и от къде са кучетата ми,но за други явно не е така.Обсъдихме моите,разбрахме че не струват,моля представете вашите да видим те какви са и с какво са по добри. Дотук темата беше само снимки от нета-това маи бе първият смислен диалог по въпроса -ама май-ще е и последен,защото аз спирам-както казах които иска да ни изкаже тезата и доводите си да ни каже какво е кучкарство-знае адреса,пък може и тук.Дотук вече пет човека ми казват че съм в голяма заблуда -ама никои не казва кое как и защо-явно така е по лестно.

#252 Потребителят е офлайн   Radja Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 May 2012 - 09:29 PM

Радостине не си съвсем искрен,ти и твоите приятели ядете доста л....а и плюте доста хора там където ме каниш.Сърдечно благодаря,но ти маи не си прочел внимателно какво написах по рано.Там хора които задават неудобни въпроси са нежелани и веднага им спират достъпа с някакъв измислен мотив.Та бъди така добър и ми отговори тук защо на вашата духовна водачка Львовна кучета и са дълги като ученически реисове?.Предполагам истинските ,,късокосмести КО" НЕИНО РАЗВЪЖДАНЕ СА ТОЛКОВА ДЪЛГИ ЗАЩОТО ГЪЛТАТ ВЪЛЦИТЕ ЦЕЛИ :md_064: .Всички облъчени изпадате в телешки възторг от снимки на кучета работещи със стадо,а еините овце къде са,твоите ходят ли с овце?Може и Напалм или Рекс да ми отговорят,но не вярвав че им стиска ,тук го няма Атилада ги обгрижва,по рано Лайчо следеше за реда,но нещо се е изгубил.

#253 Потребителят е офлайн   HARPS Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2012 - 11:23 PM

Radja Факира не беше ли твое протеже ?
Защо го предлагаш, да не е сменил правата вяра ?

#254 Потребителят е офлайн   Radja Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 May 2012 - 11:33 PM

Не се ли сещаш :md_064: ,може да имам интерес в областа на хумора и сатирата.Събрани на едно място такива титани на мисълта,се нуждаят само от издател.Само за протокола ,коя е правата вяра?Дълбоко се съмнявам,че някой ще отговори на зададените от мен въпроси,така че не остава нищо друго освен да се веселиме.А ако ти искаш нещо да питаш не се стесняваи,даваи. :re_037:

#255 Потребителят е офлайн   HARPS Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2012 - 11:47 PM

Показване на мнениетоRadja, в 28 May 2012 - 11:33 PM, написа:

Не се ли сещаш :md_064: ,може да имам интерес в областа на хумора и сатирата.Събрани на едно място такива титани на мисълта,се нуждаят само от издател.Само за протокола ,коя е правата вяра?Дълбоко се съмнявам,че някой ще отговори на зададените от мен въпроси,така че не остава нищо друго освен да се веселиме.А ако ти искаш нещо да питаш не се стесняваи,даваи. :re_037:

За протокола все още е търся.... ако е намеря ще се похваля

#256 Потребителят е офлайн   Дидо Георгиев Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2012 - 07:33 AM

Показване на мнениетоradostin21, в 28 May 2012 - 08:20 PM, написа:

Явно за някои хора представлявам голям интерес заедно с моите приятели,ама ние не ядем хора и никои не сме обиждали-ако искате толкова диалог-знаете къде.Много лестно е някои да каже -това куче е такова -ама доводите ви нещо куцат.Ето мен не ме е страх да кажа кои съм и кои и от къде са кучетата ми,но за други явно не е така.Обсъдихме моите,разбрахме че не струват,моля представете вашите да видим те какви са и с какво са по добри. Дотук темата беше само снимки от нета-това маи бе първият смислен диалог по въпроса -ама май-ще е и последен,защото аз спирам-както казах които иска да ни изкаже тезата и доводите си да ни каже какво е кучкарство-знае адреса,пък може и тук.Дотук вече пет човека ми казват че съм в голяма заблуда -ама никои не казва кое как и защо-явно така е по лестно.

Снимки от нета,защото това което заслужава да се види от КВ не е у нас, а някаде там в Русия дегестан осетия чечня украина

#257 Потребителят е офлайн   molos Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2012 - 09:13 AM

Радостине, не се пали толкова всеки малко запознат с КВ знае, че кучетата Львовна са просто кръстоска между САО и КО и няма нищо аборигено в тях. За качествата им ....сам каза - да си кротуват "в среда с 10 кучета" и "и още много други обикновенни неща" Истинските КВ могат малко повече :wink:

p.s. Замислял ли си се защо има такава разлика между кучетата на Львовна и тези показани от Дидо - нищо общо и по характер и по визия. Не се обиждайте момчета запазете тези приказки за при при Атилчо и компания - във форума на чудесата. Там си вдигаите самочуствието един друг. Както усети тук има хора пред които вашите розови сънища не минават. Ай със здраве :sleep:

#258 Потребителят е офлайн   Дидо Георгиев Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2012 - 05:32 PM

Тоя спор за кръстоски или не мн изостря темите маи а??
Зарежете го, като си има дадено куче модел, като собственика си го харесва и смята че това е неговото куче всичко е ок
Почнете ли да налагате мнение на нругите- става кофти
Тая тема я направи Евти,повечето матеряли съм ги качвал аз, това не значи че само тези кучета са КВ
Харесвам тях, тях съм качил, не налагам на Радо например да харесва Аташка каплан тарзан и нелсон
Те си имат други виждания, техни разбирания и прочит на темата КВ-живи и здрави

#259 Потребителят е офлайн   Евтим Стамболов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2012 - 07:22 PM

Американски форум : питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум : питаш нещо и теб те питат.
Български форум : питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
User's Signature

НИЕ СЕ РОДИХМЕ В ТАЗИ НОЩ КОГАТО РАЖДАШЕ ВЪЛЧИЦАТА СУТРИНТА ПОД РЕВ НА ЛЪВ НИ ДАДОХА ИМЕНА

#260 Потребителят е офлайн   radostin21 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 May 2012 - 09:39 PM

За да не остане Radja разочарован ще отговоря на въпросът му - несъм забелязъл колко дълги са кучетата
на Льовова досега,но като се запозная с нея и ще я попитам .Тъи като явно аз нищо не разбирам от кучета и не знам отговорът на въпросът ви-бихте ли ни разяснили вие какъв е правилният индекс за формата и дължината на кучето и как те влияят на движенията ,анатомията и много други неща важни най-вече за вълкодавите, и какво значи като са толкова дълги кучетата..А колкото до овцете - можете да видите няколко от кучетата и с овце ,но не и в неиният развъдник -в Италия-има хора използващи ги по предназначение и доста богат снимков материал в нета,чувал съм и за други хора ,но наистина не съм виждал снимки и не споря-можете вие да ни покажете вашите кучета с овце да им се порадваме.

• (22 Страници) +
  • « Първа
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

12 потребители четат тази тема
0 потребители, 12 гости, 0 анонимни