Charodei, в 08 March 2011 - 03:54 PM, написа:
Никога съм нямала болната претенция да зная всичко, но вие двамата явно знаете всичко: какво мисля аз, какво правя аз, за какво е голобена съкварталката ми, какво ми харесва и какво не, изваждате от контекста някакви цитати копнати от мрежата и си мислите ,че сте прави, само защото другите хора нямат толкова време за харчене , за да стоят постоянно в интернет и да пръскат флуиди всезнаещи. Лека нощ съм, не защото няма какво да кажа, а защото няма кой да ви се връзва на номерата, във всеки един сайт ще се намерят двама - трима всезнайковци, дето си мислят, че светът започва с тях. Само че реалната действителност е друга, обществена тайна е, че така се правят законите в страната ни, стоейки в София, я ми елате на гости, че да ви запозная лично и на място с картинката - пък тогава може и да продължим да си пишем . До този момент, вас двамата ви лишавам от присъствието си: Катя Мандинска
Ооо, някой се засегна .... ах, моля ви се ...... Това, че съм се запознала с дадена проблематика, за разлика от Вас, не ме прави всезнаеща. Това, че някой друг може да анализира по-добре даден проблем от Вас също не го прави всезнаещ, а просто по-вещ от Вас в конкретната тема. Това, че Вие не успявате да се аргументирате достатъчно добре, не прави останалите криви/лоши/или започващи и свършващи света и прочее. Благодаря, че ми напомнихте за реалността! Понеже и защото аз не живея там и не понасям негативите й, но пък мога да преценя кое, защо и как се случва и за разлика от Вас не обвинявам всички абстсрактно, а и не "търся истината" на разходка с кучето !

Абсолютна детинска реакция. "Вие ме нахокахте, аз ще си ходя". Много важно!" София е виновна за всичко, ние тук ,в тъпата провинция, как страдаме"! Супермисъл! Ще си вържа черна кърпа затова, че ще ме лишите от присъствието си ! Ей сега отивам .... ха-ха-ха ....