Поздрави.
Куче- вътре и навън
Публикувано: 02 March 2011 - 03:20 AM
Здравейте на всички! Докато тичах в парка намерих една доста отслабнала и немощна голдънка. Хванах я , прибрах я вкъщи и я нахраних. Но забелязах нещо интересно- имаше доста големи гърди, при което веднага ми светна, че е родила. Помислих си, че няма как да я задържа и тръгнах обратно да й търся стопаните. Една жена ме упъти до собствениците й, и я върнах. И ми подариха едно от малчуганите.
Страхотна е Айра, но възникна проблем. Налага се засега да я гледаме вътре, защото ми се струва прекалено мъничка (60 дни), проблема е , че любимото ми куче, което аз наистна МНОГО обичам живее на двор, по простата причина, че е хъски (навън се чувства по-добре). Та се чудя как ли ще се чувства любимата ми Хера, при положение , че тя е навън, а Айра вътре? Какво мислите Вие? Ще се радвам да чуя мненията ви. Благодаря предварително.
Поздрави.
Поздрави.
Публикувано: 02 March 2011 - 03:44 AM
Според мен на Хера няма да и пречи може да мрънка малко, но сигурно няма да има проблем. Качи някоя снимка на малката да я видим
много да те радва и дано да нямате проблеми. А на малката сложени ли са ваксини, обезпаразитена ли е, разпита ли ги след като ти я дадоха?
Публикувано: 02 March 2011 - 04:44 AM
k1champion, в 02 March 2011 - 02:49 AM, написа:
Според мен на Хера няма да и пречи може да мрънка малко, но сигурно няма да има проблем. Качи някоя снимка на малката да я видим
много да те радва и дано да нямате проблеми. А на малката сложени ли са ваксини, обезпаразитена ли е, разпита ли ги след като ти я дадоха?
Да сложени са ваксини, за обезпаразитяването не знам, просто много бързо стана всичко и забравих! Утре ще се разбре.. Иначе благодаря :) Снимка ще кача утре, също.
Публикувано: 02 March 2011 - 07:46 AM
Моят въпрос е ще се справите ли с гледането на 2 кучета в близките най-малко 10 години ?
Не се заяждам, просто смятам че трябва човек трябва да помисли първо за това, преди да вземе животно вкъщи. Още повече, когато е второ.
Не се заяждам, просто смятам че трябва човек трябва да помисли първо за това, преди да вземе животно вкъщи. Още повече, когато е второ.
Публикувано: 02 March 2011 - 07:08 PM
Тогава ще задам друг въпрос: мислите ли, че тези 4 кучета в един момент няма да ви станат много ? 4 кучета, особено ако не са кастрирани, означават 4 поколения, означават и много разходи. Каква е бройката кучета, на която ще спрете ? И отново - ще гледате ли и 4-те кучета отговорно в близките 10 години ?
Публикувано: 03 March 2011 - 07:27 PM
Мне,мисля,че този въпрос(на поста преди мен) е съвсем резонен.Като гледате толкова кучета и то явно не отскоро,значи въпросът ви тук е лишен от смисъл,поради вече богатия Ви придобит опит.Мое мнение-темата е излишна.Поздрави на любимата Ви Хера,след като делите кучетата си.

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Страница 1 от 1

Вход

Горе
Цитиране +