Спорт
Публикувано: 20 January 2008 - 05:19 PM
Публикувано: 20 January 2008 - 10:48 PM
Цитат
Мерсии,изживаването както винаги беше невероятно :->)
Ето още малко фото от днешната група: Zizu Queen of Beaute of Golden Nicol,Love me Tenderley of Golden Nicol,Kit Kat of Golden Nicol, Polaris of Golden Nicol & Talk of the Town of Wolf Point
Надумкана кола
подреждаме се....
и ..бегом
Публикувано: 20 January 2008 - 11:16 PM
Публикувано: 20 January 2008 - 11:17 PM
За Злати и Митко които не са забравили наученото от времето на "Водка Аляска"
и за най малкото ни попълнение Теди.
Благодарности на нашите приятели и домакини за гостоприемството и чудесната "база" за нас и нашите кучета.
След впряговете във Франция и Русия,нямате си представа какво е щастието и чудесната тръпка да си с нашите кучета,нашите мъшери в любимото Банско!!!!
Е не сме на тяхното ниво и опит но всяко начало е трудно, а ние смятаме да продължаваме напред!!!

Golden Nicol kennel
Публикувано: 21 January 2008 - 03:14 AM
Днес беше първата ни разходка с шейна. Беше уникално изживяване!
Температурата беше -26, ясно и слънчево. Първите няколко минути бях седнала и се возех. После се сменихме, аз управлявах, а собственикът се возеше. Накрая слезе от шейната и ме остави сама с впряга, той се прибра пеша, а аз с кучета. Цялото чудо беше около 40 мни, но отлетя като един миг. Не помня някога да са ми измръзвали така крайниците, но понеже не изпуснах апарата за миг, а после се бях вкопчила в шейната резултата беше болезнен.
Ето и снимки...
Пристигаме в базата и ни посрещат
Делегацията по посрещането
Подготовката на шейната
Тази сладуранка симулираше болезнена лапичка ...
С крак на спирачката .. точно преди да тръгнем
Тук сме вече на път аз все още се возя ...
Пристигаме в базата
И по-близо ...
Публикувано: 21 January 2008 - 03:19 AM
Цитат
Поздравления!
Разкажи как се справяте, слушат ли сладурите, завоите, скоростта...
Две клипчета:
http://youtube.com/watch?v=wPgZzJvgnJI
http://www.youtube.c...h?v=Ceq4CQtMwsM
Публикувано: 21 January 2008 - 08:35 AM
Публикувано: 21 January 2008 - 12:31 PM
Цитат
Впряга е собственност на г-н Иван Стоянов,който е първия професионален впряг в България и Иван съответно е първия мъшер.Впряга на г-н Стоянов от години се използва като туристическа атракция, също така преди години участвува в много престижно модно ревю.Снимки довера мога да ви кача и да ви дам сайт кьм ревюто

Golden Nicol kennel
Публикувано: 21 January 2008 - 10:33 PM
Публикувано: 21 January 2008 - 11:33 PM
Цитат
Цитат
Впряга е собственност на г-н Иван Стоянов,който е първия професионален впряг в България и Иван съответно е първия мъшер.Впряга на г-н Стоянов от години се използва като туристическа атракция, също така преди години участвува в много престижно модно ревю.Снимки довера мога да ви кача и да ви дам сайт кьм ревюто
Аз съм горд собственик на едно от неговите кученца - казва се Тайра и е дъщеричка на Ела(Ella), показана по-долу на снимката

Публикувано: 22 January 2008 - 11:24 AM
Малко ви завиждам, понеже при нас отдавна няма сняг, а и да имаше, не можем да покажем въобще това, което вие сте постигнали:ИСТИНСКА РАДОСТ ЗА ОКОТО НА ХЪСКИЛЮБИТЕЛЯ! БРАВО!!! :wub: :wub: :wub:
А Тайра е красавица! :blink:
Публикувано: 22 January 2008 - 11:36 AM
Цитат
Малко ви завиждам, понеже при нас отдавна няма сняг, а и да имаше, не можем да покажем въобще това, което вие сте постигнали:ИСТИНСКА РАДОСТ ЗА ОКОТО НА ХЪСКИЛЮБИТЕЛЯ! БРАВО!!! :wub: :wub: :wub:
А Тайра е красавица! :blink:
ММмм, само да уточня, това е МАМА на Тайра :) Тайра е още бебенце, което скоро ще навърши 3 месеца. А аз съм виновен, че не съм и качил снимки още
Публикувано: 22 January 2008 - 12:41 PM
Аз с нетърпение вече чакам Iditarod 2008, остава малко повече от месец. Изклюкарила съм вече всичко на сайта им. Тази година ще стартират 113 впряга. Количеството участващи европейци се е поувеличило бреййй и германци този път цели трима май бяха записани.. За моя голяма радост тази година ще има и още един впряг от истински сибирски хъскита :yahoo: :yahoo: :yahoo: :OK:
Ще видим и на младежкото Iditarod как ще се представят младежите :blink:
Изобщо сега състезанията са в разгара си, не знам дали някой ги следи поне по-големите. Миналата седмица завърши Grende Odysee,/ нещо като "европейско Iditarod"/, което беше спечелено от швед... забравих му името... някой си Карлсон беше (не този който живее на покрива) ;D
А чешкото състезание Sedivackuv long 2008 е на път да се провали. Май днес трябваше да стартира, но нямат достатъчно сняг и още не знам какво е станало. Предишното състезание в същия район беше отменено. :(
На сайтовете на състезанията винаги има страхотни снимки, клипчета и изобщо любопитно инфо. Така де, те тия състезания имат нужда и от публика ... макар и виртуална. ;)

JulyVell Siberians
Публикувано: 22 January 2008 - 01:37 PM
[/quote][/quote]
:blink: ;) ;D ок Stormmaker: е пак си е голяма хубавица мамата на Тайра!Когато търсих Хъски, точно такава ми беше идеята, за такава окраска, като на Ела, но не стана уви...затова много я харесвам.Когато можете, пуснете снимки и на малката Тайра моля: поздрави
Публикувано: 22 January 2008 - 03:10 PM
[quote]ММмм, само да уточня, това е МАМА на Тайра :) Тайра е още бебенце, което скоро ще навърши 3 месеца. А аз съм виновен, че не съм и качил снимки още
[/quote][/quote]
:blink: ;) ;D ок Stormmaker: е пак си е голяма хубавица мамата на Тайра!Когато търсих Хъски, точно такава ми беше идеята, за такава окраска, като на Ела, но не стана уви...затова много я харесвам.Когато можете, пуснете снимки и на малката Тайра моля: поздрави
[/quote]
Направих и юзерска галерия на малката бебона, но с малко по-стари снимки. Ето една от тях:
Публикувано: 22 January 2008 - 03:47 PM
Stormmaker Тайра е много хубаво бебе, но темата тук е за спорт, а не представям се.

JulyVell Siberians