Спорт
Публикувано: 13 January 2009 - 12:22 PM
Някой пробвал ли е да разхожда куч с ролери? То сега им не е сезона де, но понеже нямам шейна, :) Съм намислила като падне снега да опитаме с Райа да изразходваме енергия с ролери.
Та опитвал ли е някой, и има ли някакви кусури и правила, които трябва да знам. И още нещо; може ли куч да е с нашииник, тъй като ще тича/ходи ''редом'' до мен?
Та опитвал ли е някой, и има ли някакви кусури и правила, които трябва да знам. И още нещо; може ли куч да е с нашииник, тъй като ще тича/ходи ''редом'' до мен?
Публикувано: 13 January 2009 - 07:50 PM
Не при нас Кити е водач
Публикувано: 16 January 2009 - 03:26 PM
Благодаря! Eто и една снимка на цялата банда.
Публикувано: 16 January 2009 - 03:41 PM
Много хубава снимка :->) :yahoo:
Надявам се момчетата да се върнат живи и здрави :(
Надявам се момчетата да се върнат живи и здрави :(
Публикувано: 16 January 2009 - 07:18 PM
icyland Стахотни снимки и шейната ви е супер :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Сега остава само да намерите Хова и Север :'( дано не са си загубили нашйниците и да има повече съвестни хора ако са ги прибрали да се обадят ;)
Сега остава само да намерите Хова и Север :'( дано не са си загубили нашйниците и да има повече съвестни хора ако са ги прибрали да се обадят ;)
Публикувано: 07 February 2009 - 12:12 PM
според мен ще могат аз сега като гледам как ме дърпа моят звяр когато е на повод и е на 2 месеца, а си преставям какво ще правят 2 зрели хъскита а камоли цял впряг от 4-6 зрели хъскита ... ;D
Публикувано: 20 February 2009 - 11:05 PM
Супер сте! B)
(снимките обаче са огромни и бавно зареждат ... ако ги пускаш намалени поне на половина ще е по-добре за гледане)
(снимките обаче са огромни и бавно зареждат ... ако ги пускаш намалени поне на половина ще е по-добре за гледане)

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!