Светът е гадно и несправедливо място..... а Бъки извади късмет,че Ели реши,че подопечните й са малко и още едно жАвотно няма да й дойде зле...
Бъки обожава хората ... и иска дом
Публикувано: 27 December 2011 - 08:11 PM
Светът е гадно и несправедливо място..... а Бъки извади късмет,че Ели реши,че подопечните й са малко и още едно жАвотно няма да й дойде зле...

Life Sucks,And Then You DIE!
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!
Публикувано: 10 January 2012 - 03:03 PM
Ще видите една крива бутерка направена от одеяло,а после ще видите и пълнежа й под формата на ... Бъки...
Ще ви покажа и къде спи нахалницата,когато ме няма в стаята .. или когато съм й обърнала гръб.
Ще видите и как си прави компания с едно ненормално коте.
Бъки се оказа и че обожава снега - тича,като гламава,рови се,яде цели преспи...

Публикувано: 17 January 2012 - 08:58 PM

Публикувано: 21 January 2012 - 03:51 PM
Hera_mp, в 21 January 2012 - 01:43 PM, написа:
Весело....да - почти няма място за мен на леглото,а то е бая голямо... Добре,че най-едрото ми псе от всички не дава зор да се качва ... за сега...
И както се вижда от снимките - разбират си се чудесно... Котето се топли между два кучешки задника или муцуни,зависи...
Играят си и се борят...
Цитат
Даа...не вярвах,че и това ще стане....

Публикувано: 02 February 2012 - 03:28 PM
Вече наистина се чудя какво да направя, за да й търся дом. Доскоро мислех, че не мога да я предлагам в чужбина по ред причини, но вече ми се ще да потърся помощ и за това. Не зная кой би се наел да я предлага, но бих била изключително благодарна!
Като споменах благодарност, една прекрасни хора направиха този банер за Бъки - ще съм задължена, ако споделите. Сложих го в подписа си просто като го копирах и пейстнах.
S.Petrov, Марто,

Публикувано: 26 May 2012 - 04:33 PM
Тя си е все така обожаваща...
Обожава всичко - хората, разходките, черешите(в случая яде краставица),Каро и другите кучета...

И ако опитът не достигне своята цел, поне ще имаш честта, че си го предприел
Публикувано: 05 September 2012 - 12:16 PM
Правим опити да я бутнем и за 4ужбинско,но за сега няма резултат.

Публикувано: 05 October 2012 - 12:42 PM
Но в действителност не вярвах, че тя ще намери дом. И пиша този пост с изумление :)
Бъки е харесана за приют в чужбина. Първоначалната ми реакция беше: "мне, тя не е за там: нито за приют (куче, живяло в приемен дом, свикнало да е завито под одеалото през зимата), нито е за чужбина (ами, ако се сбие с някое куче и я евтаназират?). Не, не смея, наистина".
Но после обсъдих с Arha и с човека, който й даде шанс и се оказа, че приютът не е това, което си мисля: имат социализация, ежедневни разходки и занимания, конкретно там имат и опит с подобни случаи, ще поддържат връзка с нас, ако не дай Боже има непреодолим поведенчески проблем, ако трябва ще я върнат, но няма да взимат необратими мерки, сключват специални договори със стопаните, които следва да върнат кучето в приюта, ако не могат да се справят (има прецеденти и всичко е било наред).
С други думи, пу-пу, ако всичко е наред към средата на месеца, Бъки има вероятност да отпътува към финалната отсечка и ДАНО!!! скоро се настани окончателно в нечие германско сърце :)
Elizd, в 14 March 2011 - 08:23 PM, написа:
Вярвам, че ТОВА е нейният шанс, толкова време си чака момичето...
Благодарение на престоя и обучението при Arha (година и половина) поведенческите й особености са доста туширани (само погледнете снимките и клипчетата по страниците на темата).
Пътят ще струва 200 лв и ще сме благодарни, ако някой отдели някаква сума за помощ, макар че съзнавам, че всички са претоварени. Но най-вече, МОЛЯ, стискайте й палци да я харесат бързо и скоро да получим снимки от под одеалото, че иде зима, Бъки има нужда от СПА услуги (най-вече сауна) :)

Публикувано: 07 October 2012 - 06:16 PM
трябва да стане - толкова време чака муцуната, а и ще докаже твърдението ми няколко поста назад, което си е важно - че Арха няма търпение, а Бъки има късмет, така де
и аз мога да кажа, че нямам търпение - да чуя прекрасни новини за тази госпожица, вече от постоянен дом
Публикувано: 07 October 2012 - 08:20 PM
Нали я дундуркам тука година и половина вече...
Пък то,чакай да сберем мангизите за пътя,че тогас ще се радваме...
Което ми напомня да подновя апела за помощ ... Трябват ни към 200 лв.

Публикувано: 07 October 2012 - 10:06 PM
И колко общо животинки от твоите ще пътуват и кога?Може и на ЛС
Публикувано: 08 October 2012 - 11:46 AM
Та значи 2 кучета и един котак,като за кучетата пътят е към 200 лв на всяко,а за кота е към 150 някъде,щот ще е със самолет ...
Веселоооооо....
Изведнъж се събраха много харесани жАвотни и ако успеем да съберем парите и да ги пратим всичките,ще е истинско чудо!

Публикувано: 09 October 2012 - 04:42 PM
Още поне трима човека да последват благородния й жест и ще сме събрали парите за път.
Моля ви,това е ЕДИНСТВЕНИЯТ шанс Бъки-тУ да се сдобие с дом.
До края на седмицата трябва да съберем 200 лв.

Публикувано: 09 October 2012 - 10:30 PM

Вход

Горе
Цитиране +