Бъки няма порода. Тя е на около 2г. Невероятно мила с хора, много темпераментна и енергична. Около 17 кг, черна с бял 'нагръдник' и 'чорапи'.
Бъки е едно напълно здраво, жизнено, весело и безкрайно обичливо към хора, куче. Умира за деца, с хора е гушлива, весела – понася всички интервенции безропотно, че и иска още.
Досега е живяла около 6 месеца в апартамент (откъдето е изхвърлена, защото са я взели за породиста, а се е оказало, че не е), година в двор на синджир и 7 месеца в приют. Крайно време е да намери свой дом, където да бъде царица.
Кастрирана, ваксинирана, редовно обезпаразитявана, с хигиенни навици. В момента живее с други животни без особени проблеми.
Ходи на повод, знае 'не'. Беше една седмица на училище при треньор на кучета и неговите 3 животни. Той я определи с 'уникален подход към хора', куче, каквото рядко е срещал.
Идеалните хора за нея са енергични, с време за дълги разходки и занимания, за да поддържат доброто й образование :)
Има и още снимки и кратко видео. А ето и нейният фейсбук профил. Ще се радваме, ако я добавите като приятел, за да разпространим историята й.
Ще съм и задължена на всякакви идеи как да й търсим дом. Пуснала съм обяви на няколко места, но си мислех, че трябва да има и начин да стигнем до хора, които не биха търсили в интернет. Благодаря ви за идеите - както знаете съм коткарка и нямам много опит с кучета :)

Изключително съм задължена на АРС, Arha и koniarska, както и на още няколко души, които помогнаха и продължават да помагат!