Dog.bg Форуми : Искам да сбъдна мечтата си

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (6 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Искам да сбъдна мечтата си

#1 Потребителят е офлайн   denichkoto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 March 2011 - 05:37 PM

Здравейте,
много бих искала да си имам куче мини порода, но нямам в момента възможност да си закупя (мопс, пекинез, и много други).Ако някой които не търси само материалното, а иска неговия любимец да бъде отгледам с любов и топлина аз бих му я дала от все сърце!!

Желая ви много усмивки
User's Signature

Live With Passion!!!
Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.

#2 Потребителят е офлайн   Arha Икона

• Pessi-Mystic
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом
  • Interests:Животни,природа,
    музика,книги,мотори,
    ветеринарна медицина.

Публикувано: 20 March 2011 - 05:41 PM

Ми,дребнички,ама непородисти,но пък мнооого сладки,колкото искаш тук... Защо не вземеш да гледаш с "много любов" едно от тях? Или твоята любов я заслужават само пордистите? :smile:

Само питам,не се заяждам,ама изобщо даже....
User's Signature

Life Sucks,And Then You DIE!
We're spinning round on this ball of hate,there's no parole, there's no great escape.
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!

#3 Потребителят е офлайн   denichkoto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2011 - 06:11 PM

Ако знам със сигурност че ще остане дребничко бих си взела и такова да го гледам с любов..Но досега няма как да ми бъде гарантирано защото повечето от тези кученца не се знае кой са родители му...
User's Signature

Live With Passion!!!
Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.

#4 Потребителят е офлайн   Arha Икона

• Pessi-Mystic
  • Икона
  • Покажи галерията
    музика,книги,мотори,
    ветеринарна медицина.

Публикувано: 20 March 2011 - 06:18 PM

Тук си права,но може да си вземеш някое,което вече е примерно станало на половин годинка,така вече личи колко ще е голямо. Или ти държиш,да е малко бебе?
User's Signature

We're spinning round on this ball of hate,there's no parole, there's no great escape.

#5 Потребителят е офлайн   kitana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2011 - 06:19 PM

След като имате претенции, тогава си закупете куче.
User's Signature

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.

#6 Потребителят е офлайн   denichkoto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2011 - 06:22 PM

да искам да е бебче :( Искам да си го отгледам и аз да си го възпитавам.. Радостта ми от това да се грижа за малко приятелче искам да е от както е мъничко :( Знам че едва ли ще ми бъде подарено някое породисто но понякога се случват и хубави неща:)

На хубавите хора хубави неща им се случват :) Така че се надявам или да си намеря скоро работа и да си купя със собствени парички или да се намери някой да ми подари..
Ако ли не в крана сметка ще си взема някое котераче поне знам за тях че ще останат мънички но майка ми е алергична а сега живея при тях и е малко сложно..Затова предпочитам кученце :(
User's Signature

Live With Passion!!!

#7 Потребителят е офлайн   kitana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2011 - 06:34 PM

На колко си години?
User's Signature

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.

#8 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 March 2011 - 06:36 PM

Ммм, и как смяташ да изхранваш животинчето, като си без работа? Както и ти само от любов не си лягаш нахранена, така е и с животните - иска да има храна в купичката, ваксина, за да е здраво, таблетки против вътрешни паразити, спрей за външните... Все неща изискващи пари. Дори да е подарено, пак да го гледаш струва пари.

И сега да кажа - манджата, останала от твоята вечеря не е нормална храна за куче/коте. Така че не мисли че от това можеш да спестиш.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#9 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 20 March 2011 - 06:37 PM

Пишете откъде сте, за да ви насочим Дори и на бебетата безпородни личи какви ще са. А бебето изисква толкова грижи, прави толкова много бели, че едва ли ще се хареса на родителите ви. Закупуването от зооборса или зоомагазин е най-лошият вариант за взимане на куче Кучетата там не са здарви и хората се подлагат на огромни стерсове при закупуването.Освен това така се поддържа тази вредна търговия.Разгледайте хубаво темите, има и дребни кученца.
User's Signature

Качена снимка

#10 Потребителят е офлайн   denichkoto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2011 - 06:38 PM

няма да отговоря поради видимо заядливото Ви намерение към мен!

Желая Ви лека вечер!
User's Signature

Live With Passion!!!

#11 Потребителят е офлайн   kitana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2011 - 06:40 PM

Разбира се...
User's Signature

#12 Потребителят е офлайн   denichkoto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2011 - 06:44 PM

От Хасково съм.На 24 години съм и имам куче от порода Нюфаундленд, наскоро почина кучето ми от порода Голдън Ретривър знам и ми е ясно че кучето не може да ми яде"манджата".Това че съм без работа не означава че няма да мога да го изхраня просто нямам накуп пари над 300 лв да дам за куче.Кое не мога да разбера Ви е толкова интересно и искате да се заяждате..Вие като Ви гледам маи не сте от обичащите хора поради причината че само нападате... Ама какво ли се учудвам...БЪЛГАРСКА МУ РАБОТА!!!
User's Signature

Live With Passion!!!

#13 Потребителят е офлайн   kitana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2011 - 06:50 PM

"Българска му работа" бих казала на характерната черта на много хора да искат да получат всичко на тепсия.
"Да искам, значи да мога". След като имате претенции относно вида и размера на кучето, тогава изчакайте и съберете нужната сума, а през това време, щом ви интересува породата, научете повече за нея и развъдниците.
User's Signature

#14 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 20 March 2011 - 06:51 PM

Тук хората са се нагледали на ихвърлени и породисти и безпородни.Има много такива теми.И затова обясняват, че кучето е отговорност и е за много години и иска пари.Много българи не осъзнават това. Не са насочени постовете като обида към вас. Само прочетете колко породисти кучета са изоставени тук и ще ви стане лошо. Може пък някое такова да ви грабне сърцето,нищо че не е бебе.На дадения втори шанс, кучовци отвръщат с много любов, те разбират това, повярвайте.
User's Signature

Качена снимка

#15 Потребителят е офлайн   kitana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2011 - 06:52 PM

Не ми дава да редактирам.
Ако не държите на порода - тук има достатъчно теми за достатъчно дребни кученца, които се подаряват. Разбира се, не се дават на всеки поискал ги, а след известно проучване на кандидат-осиновителите.
User's Signature

#16 Потребителят е офлайн   denichkoto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2011 - 06:55 PM

Винаги съм имала прекалено много котета кучета и така нататаче..Живея във вилна зона и съм имала винаги много място за отглеждане на животни и навън и отвън.Знам колко грижи им са необходими и как да им се дадат.Мисля че е нормално да реагирате така, но помислете че не е приятно.Мисля че малко човештина като отношение никак няма да е излишна! Мисля че с големи хора общувам да се постараем да е на ниво диалога
User's Signature

Live With Passion!!!

#17 Потребителят е офлайн   Arha Икона

• Pessi-Mystic
  • Икона
  • Покажи галерията
    музика,книги,мотори,
    ветеринарна медицина.

Публикувано: 20 March 2011 - 07:00 PM

Мм...къде го гледаш това огромно куче? Те са много красиви,ма искат и много грижа.... :smile:

Оппа....не чета и аз.....оф.....вилна зона звучи добре....
User's Signature

#18 Потребителят е офлайн   denichkoto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2011 - 07:18 PM

Показване на мнениетоArha, в 20 March 2011 - 07:00 PM, написа:

Мм...къде го гледаш това огромно куче? Те са много красиви,ма искат и много грижа.... :smile:

Да много е красива.Ами гледам я на двора има си голяяма красива къща :) разхожда се из двора много е игрива, но ще я оставям на родители си защото ще се отделям да живея скоро сама. Трудно се гледа и тя защото си иска грижа много, а е голяма :) Бяха много сладки с Ретрибъра много си допадаха и той и тя лигльовци, но за съжаление ми остана сега само тя...А тя е мнооого голяма :dh_188: :dog:
User's Signature

Live With Passion!!!

#19 Потребителят е офлайн   Arha Икона

• Pessi-Mystic
  • Икона
  • Покажи галерията
    музика,книги,мотори,
    ветеринарна медицина.

Публикувано: 20 March 2011 - 07:20 PM

Ааа...разбирам сега,защо искаш малко,ще се отделяш сама да живееш...разбрах.... :ae_085:
User's Signature

#20 Потребителят е офлайн   kitana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2011 - 07:33 PM

Ами, не е ли логично да търсиш куче СЛЕД като се усановиш някъде? Или ще се преместваш, така да се каже, на собствена територия?
User's Signature

• (6 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни