Желая Ви хубав ден с по-малко негативииии
Искам да сбъдна мечтата си
Публикувано: 21 March 2011 - 02:14 PM
Повечето хора тук наистина си късат нервите, хабят емоции, харчат лични средства за да спасят колкото се може повече бездомни животни. Съответно, колкото повече хора искат "породисто" кученце (в повечето случаи със съмнителен произход), толкова по-малък е шанса за безпородните.
Нормално е да ви задават въпроси (съгласна съм, че повечето от тях трябва да се зададат от евентуалния попечител на кученцето)..представете си какво бихте преживели, ако спасите животинче, намерите му осиновител и той го захвърли отново на улицата или му причини вреда по друг начин с небрежността си. Затова са всички тези въпроси, не от любопитство.
Та така - не се сърдете - просто погледнете нещата от една по-различна гледна точка. Сигурна съм, че ще се замислите и ще вникнете отвъд емоциите.
А Вашето кученце Ви чака някъде, надявам се скоро да се намерите!

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 21 March 2011 - 02:19 PM
denichkoto, в 21 March 2011 - 11:24 AM, написа:
Не е нужно да крещите.
И ние сме виждали,и ние знаем че има такива хора.
Същите тези хора обаче после реват по форумите,че кучето което са подарили се продава от този на когото е подарено.Хората вече си имат едно наум,така че не виждам с какво право се сърдите.
Може би вашите намерения са чисти,но това няма как да се знае.Не е нужно да се драматизира толкова.

Публикувано: 21 March 2011 - 02:20 PM
DDG, в 21 March 2011 - 02:14 PM, написа:
Повечето хора тук наистина си късат нервите, хабят емоции, харчат лични средства за да спасят колкото се може повече бездомни животни. Съответно, колкото повече хора искат "породисто" кученце (в повечето случаи със съмнителен произход), толкова по-малък е шанса за безпородните.
Нормално е да ви задават въпроси (съгласна съм, че повечето от тях трябва да се зададат от евентуалния попечител на кученцето)..представете си какво бихте преживели, ако спасите животинче, намерите му осиновител и той го захвърли отново на улицата или му причини вреда по друг начин с небрежността си. Затова са всички тези въпроси, не от любопитство.
Та така - не се сърдете - просто погледнете нещата от една по-различна гледна точка. Сигурна съм, че ще се замислите и ще вникнете отвъд емоциите.
А Вашето кученце Ви чака някъде, надявам се скоро да се намерите!
Изключително БЛАГОДАРЯ че има хора който могат да намерят думите да обяснят разни емоции на хората,Разбирам Ви напълно и знам че е точно така просто не мога да разбера как с този негативизъм се случва всичко.Знам че е така и че се борите и че искате да се чувстват и малките непородисти приятели добре...Разбирам Ви напълно и ми е ясно че е така, но според мен или поне аз с това се опитвам да живея е човек да се усмихва повече и че на хубавите хор, хубави неща им се случват.Положителните емоции са най-хубавото нещо за човек и мисля че беше излишно отношението на повечето хора тук..

Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
Публикувано: 21 March 2011 - 02:32 PM
denichkoto, в 21 March 2011 - 12:27 PM, написа:

Life Sucks,And Then You DIE!
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!
Публикувано: 21 March 2011 - 02:45 PM
Публикувано: 21 March 2011 - 02:53 PM
dikari, в 21 March 2011 - 12:45 PM, написа:
Права си де,ама вече са родени,така че нека поне намерят домове...кученцата не са криви,че стопаните им са идиоти и невежи...

Life Sucks,And Then You DIE!
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!
Публикувано: 21 March 2011 - 03:15 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 21 March 2011 - 03:36 PM
denichkoto, в 21 March 2011 - 02:20 PM, написа:
Няма негативизъм. Има нерви, болка, умора, на моменти отчаяние, дори гняв. Просто този път не е постлан с рози. Но не сме тук, за да си изливаме душите, нали:-))

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 21 March 2011 - 04:00 PM
denichkoto ще следя темата и очаквам да видя дали си се спряла на кученце.
Публикувано: 21 March 2011 - 06:58 PM

Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
Публикувано: 21 March 2011 - 07:11 PM

Публикувано: 21 March 2011 - 07:11 PM
zahoo, в 21 March 2011 - 05:02 PM, написа:
Момичето няколко пъти подчерта, че живее при родителите си и макар да е без работа, издръжката на кучето няма да е проблем.

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.
Публикувано: 21 March 2011 - 07:12 PM
Публикувано: 21 March 2011 - 07:15 PM
zahoo, в 21 March 2011 - 07:02 PM, написа:
Че аз си го прибрах у нас...Какво да му намираме?

Вход

Горе
Цитиране +