Мъжки бял "ангорец" от утре на улицата спешно, разбира се
Публикувано: 20 April 2011 - 02:29 PM
Каква е опцията за него? В смисъл в постоянен дом ли го чакат или приют/временен дом?

Публикувано: 20 April 2011 - 04:17 PM
deni_avr, в 05 April 2011 - 06:42 PM, написа:

На млечната жлеза е. Не е никак задължително да има разсейки и една рентгенова снимка на белите дробове може с известна сигурност да докаже има ли причини за тревога или е по-малкият дявол. Nickey има котарак опериран от такъв тумор и който за щастие и до ден днешен е в чудесна кондиция (да чукнем на дърво), а е много по-възрастен от този котарак.
Публикувано: 21 April 2011 - 07:51 AM
Затова ще обсъдя с Юлия колко още може да го задържи, а ти ако искаш кажи в Австрия, че котаракът все още укрепва и просто няма да е добре за него да се подложи на стрес от пътуване толкова рано.

Публикувано: 23 April 2011 - 09:04 AM

Но има проблеми с непознати. Вчера един познат дойде на гости и Пухчо не спря да съска, въпреки, че ние бяхме също в стаята. Ще мине още известно време докато се отпусне напълно, но вече имаме сериозен прогрес в това отношение

Публикувано: 25 April 2011 - 09:51 PM

П.С. Приятелят ми отказа да помага с думите: "Ами нали трябва да остане някой в тази къща, който да се харесва на
Пухчо". Т.е. измъкна се тънко, а честно казано не съм сигурна, че ще се справя сама. Вече ме е хапал и от опит знам, че е силен котарак (когато не го тормози запек

Публикувано: 26 April 2011 - 12:36 AM
Иначе отдаааавна не съм била драна или хапана от котка, та ми е време

По-добре е двама "чужди" да го изкъпем, пък ти ще го спасиш на финала...

- Докторе, кучето ми постоянно гони колите...
- Нормално е, всяко куче го прави.
- Да, но моето ги хваща и ги заравя в градината...
Пише се ПОМИЯР - идва от помия. Не пумияр, нито пумяр...
Публикувано: 26 April 2011 - 10:34 AM

Юлия,

На мен ми е много трудно през седмицата да ходя някъде след работа, та ако можеш да го изтърпиш до уикенда, ще дойда да се пробваме да го изчипаме. Съвсем случайно имам мостра балсам за бели животни

Публикувано: 27 April 2011 - 03:24 PM
Как се социализира глуха котка - http://catadvisor.bl...y-deaf-cat.html

Публикувано: 08 May 2011 - 03:21 PM
Публикувано: 17 May 2011 - 01:02 PM
Митрева, ако искаш, можеш да предадеш тази информация в Австрия. Котаракът може да пътува 22 дни след ваксината, тоест след 22 дни от вчера.
Налага ми се и да помоля за някаква помощ за покриване на разходите по изследванията, които трябва да направим с Юлия. Ако някой иска и може да помогне, бихме били много благодарни.

Публикувано: 23 May 2011 - 09:47 PM

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.