Мъжки бял "ангорец" от утре на улицата спешно, разбира се
Публикувано: 10 June 2011 - 02:44 PM
Котаракът вече е в Добро хрумване където е упоен и се преглежда щателно. Ще му сложат и система, защото бил много обезводнен
Направили са му тест за спин и той е положителен. Само по себе си това не е фатално, но в комбинация с всичко останало, просто е капака...
Горкият, горкият...Дали така дойде от "стопаните" си или се влоши заради поредната смяна на обстановката....Наистина не знам вече...
Стискайте му палци!

Стискайте му палци!

Публикувано: 10 June 2011 - 08:12 PM
Чакам докторите да дадат повече инфо, но резултатът от днес е, че котаракът има тумор около ануса, който щели да оперират в понеделник. Днес братът на Юлия го е завел на рентген отново, за да се снима този тумор. Казали са, че операцията е сложна. Дано я издържи....
Не знам и какви са прогнозите за след това? Ще се оправи ли? Бо, дай малко повече инфо - какво е вашето мнение за всичкото туй?
Искам много да благодаря на Радо за днешното огромно съдействие и помощ! Наистина - много благодаря!

Искам много да благодаря на Радо за днешното огромно съдействие и помощ! Наистина - много благодаря!

Публикувано: 10 June 2011 - 08:23 PM
Нарочно нов пост.
Митрева, много съжалявам, но искам личен контакт с осиновителите. Няма да вземам връзки, контакти или подобно. Просто искам да обменя няколко мейла с тях, за да им обясня всичко и за да съм сигурна, че няма да се приспи котето там. Надявам се, че ще ме разбереш.
Ако не минава това през теб, мога да пиша на мейла на организацията с тази молба.
Дано само мине всичко добре с тази операция...
Митрева, много съжалявам, но искам личен контакт с осиновителите. Няма да вземам връзки, контакти или подобно. Просто искам да обменя няколко мейла с тях, за да им обясня всичко и за да съм сигурна, че няма да се приспи котето там. Надявам се, че ще ме разбереш.
Ако не минава това през теб, мога да пиша на мейла на организацията с тази молба.
Дано само мине всичко добре с тази операция...

Публикувано: 12 June 2011 - 12:45 PM
Утре е операцията на Пухчо. Моля ви, стиснете по едно палче за него. Операцията щяла да бъде тежка и докторите не дават гаранции. Пухчо е имал и температура, обезводнен. Но няма друг шанс за него и операцията е наложителна. Дано се справи!!
Много благодаря на Ина Генчева, която ми зае парички, за да се плати до тук сметката и на Мечопух, която дари 50 лв., въпреки огромните разходи, които имат по около 40-те котки, за които са поели ангажимент в момента!! МНого ви благодаря и на двете! Ще ви върна паричките веднага щом мога!
Операцията на Пухчо ще струва между 150-300 лв. Моля, ако някой има желание и възможност да помогне с нещичко, да ми пише.
Успех, Пухчо!
Много благодаря на Ина Генчева, която ми зае парички, за да се плати до тук сметката и на Мечопух, която дари 50 лв., въпреки огромните разходи, които имат по около 40-те котки, за които са поели ангажимент в момента!! МНого ви благодаря и на двете! Ще ви върна паричките веднага щом мога!
Операцията на Пухчо ще струва между 150-300 лв. Моля, ако някой има желание и възможност да помогне с нещичко, да ми пише.
Успех, Пухчо!

Публикувано: 12 June 2011 - 10:24 PM
Sarah Marina, в 10 June 2011 - 07:49 PM, написа:
Тази история става абсурдна. Защо не чуем какво мислят бъдещите осиновители по въпроса.
И аз не разбирам, тези бъдещи осиновители не се ли интересуват какво става с котето?
Дени има пълното право да иска контакт с осиновителите, щом котето е в тежко състояние!
Вече не са един или два случаите, в които, заради незнанието на какъвто и да било чужд език от Митрева, или поради лоша комуникация между нея и хората, с които "работи" да стават доста нелепи и неприяни неща!

Стискам палци на котьо!
Публикувано: 13 June 2011 - 04:03 PM
В момента го шият, приключили са, остава само да се събуди. Била е много сложна операция, няколко часа. Наложило се е да се шие уретра, дебело черво, туморът е бил огромен и явно е засегнал много органи. Затова и вероятно преди се запуши, после запек и т.н. Сега остава да чакаме да се събуди. Ще остане няколко дни в клиниката, защото е с пришит катетър и въобще работата е сериозна. Дано излезе успешно и от упойка. Боже, горкият котарак! Стискайте му палци, дано се справи и издържи!

Публикувано: 13 June 2011 - 06:09 PM
Стискаме и чакаме! Никаква не съм му аз, добре че бяха Юлия и брат й, те са единствената причина този котарак да е още жив, а не премазан нейде по улиците. Дано да успеят да го издундуркат до задомяване! Направо шапка ви свалям!
Благодаря на докторите от ДХ! Операцията е била близо 5 часа по мои данни!
Благодаря на докторите от ДХ! Операцията е била близо 5 часа по мои данни!