Отровиха ми животинката в собствения ми двор
Публикувано: 07 April 2011 - 08:19 PM
Болката трябва да се изживее, да те изпепели отвътре, тогава ще можеш да се дистанцираш поне малко от случилото се и да помислиш:
Докъде ще стигнеш така, ти на тях, те на теб, отмъщението не носи възмездие, не бих си позволила, но ако намериш време погледни това, прочети ги и ще разбереш защо толкова добре зная как се чувстваш:
http://hulite.net/mo...ticle&sid=64080
http://hulite.net/mo...ticle&sid=64940
Публикувано: 08 April 2011 - 09:00 AM
За жена е нормално донякъде- така си конструирана , но дори и жена , нали си човек все пак .
Би трябвало да дадеш реакция , дори червей като го настъпиш се свива , ...
Страхът те убива многократно - всеки ден , и е по- лошо от най- лошото което ти генерира в мислите ,
...основна Българска черта .
Така ти не умираш 1 път , а многократно и всеки ден

... кофти присъда .
Дано се оправиш някога.
Докато лудият се налудува - страхливият се настрахува

А мъж , баща, брат нямаш ли ?
Публикувано: 08 April 2011 - 09:29 AM
Доказано е, че отровителите са хора страхливи и със слаба психика.Възползвайте се от това ,аз лично бих си купил пушка и всеки път,когато знам че може да ме гледат щях да си я чистя на видно място.Разлепянето на некролози също е добра идея.Психясайте ги.
На ваше място вече щах да съм в затвора,каквото и да правите внимавайте,и не забравяйте едно"Бог ще въздаде всекиму според делата"

Да възпиташ котка,като куче...Т'ва му е майката....
Публикувано: 08 April 2011 - 10:04 AM
emilvr, в 08 April 2011 - 09:00 AM, написа:
За жена е нормално донякъде- така си конструирана , но дори и жена , нали си човек все пак .
Би трябвало да дадеш реакция , дори червей като го настъпиш се свива , ...
Страхът те убива многократно - всеки ден , и е по- лошо от най- лошото което ти генерира в мислите ,
...основна Българска черта .
Така ти не умираш 1 път , а многократно и всеки ден

... кофти присъда .
Дано се оправиш някога.
Докато лудият се налудува - страхливият се настрахува

А мъж , баща, брат нямаш ли ?
Ей, симпаняго, изказването ти е толкова сексистко и комплексарско, че едва ли можеш да й дадеш какъвто и да било съвет, просто ми стана смешно като го прочетох, затова ти се логвам, иначе не си мисли , че ще влизам в какъвто и да е разговор, относно българската народопсихология всички над 16годишни сме чели Иван Хаджийски .

Публикувано: 08 April 2011 - 02:55 PM

Все пак , благодаря за вниманието .
Публикувано: 09 April 2011 - 10:18 PM

БЕЗКРАЙНО много съжелявам за загубата ти.Дано кученцето е на по - добро място.
И недей да тъжиш всяко зло за добро,Господ бави,ала не забравя.Ще им се върне един ден и на тях.
БЕЗПЛАТНО ще науча всички стопани желаещи кучетата им да не взимат храна от чужди хора или от земята.

и
техните собственици

Публикувано: 10 April 2011 - 11:43 AM
[/quote]
Много бих искала да съм обучена как да науча Чародей да не взима храна от други хора, освен от мен, ако това има ефект, съм готова да заплатя съответната цена. Писах Ви на лични, предварително благодаря!

Публикувано: 10 April 2011 - 11:52 AM
Pretty, в 09 April 2011 - 10:18 PM, написа:
Toва е хубаво предложение. Ако е направено без да причини психически травми на кучето и без да стане предпоставка за бъдещи усложнения - ще е чудесно.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 10 April 2011 - 12:20 PM

Публикувано: 10 April 2011 - 05:50 PM
Вземете си куче но го застраховайте за голяма сума .... Те застрахователите ще решат по-добре проблема от кой то и да е в БГ Жалко но факт Вярно че е свързано с разходи но поне ще бъдат оправдани и то в много голяма степен Съжалявам за кучето Почти на всеки се е случвало както и на мен Проблема си го реших но не ми върна кучето
Публикувано: 10 April 2011 - 06:50 PM

Публикувано: 10 April 2011 - 07:03 PM
donny, в 10 April 2011 - 06:50 PM, написа:

Нищо няма да се получи Ще го водят като не разкрито и като на неизвестен нарушител Цената примерно на едно куче може да се определи така 16 месеца гранула от известна марка чувал 116лв +4ваксини и чип долу горе над 2000лв
Публикувано: 10 April 2011 - 08:24 PM
vitality, в 30 March 2011 - 02:21 PM, написа:
Искам да ви споделя, какво ми се случи вчера или по скоро на моят домашен любимец.
Казваше се Горди, Старонемска овчарка и го убиха нашите мили съседи на 1 г. и 2м. Още не мога да го възприема, а болката е толкова голяма, защото той беше като член от семейството и много го ибичахме.
Нашите много добри приятели (бивши) го отровиха по най - долен начин, а той се мъчеше от болка. Последваха скандали, полиции, и какво ли още не, но за съжаление нямам доказателства и не мога да ги осъдя. Дъщеря ми (3 г. ) пита постоянно за него, защото всеки ден си играеше с него. Изродите го убиха, без да им мигне окото, а днес пред полицията, като им пуснах клипче (няколко минути преди да умре), те се подхилваха най-нагло. Много съжалявам, че няма закон в тази държава и, че не мога нищо да направя. Никой не защитава хората, пък камо ли едно животно.
Извинявайте, че ви писах, може и да не е тука мястото, но вече не знам какво да правя и не мога да се примиря.
Не мога да го преглътна!
Много съжелявам за загубата знам какво чустваш повярвай ми преживяла съм го преди 1 година и болката още си я има няма да отмине
Публикувано: 10 April 2011 - 09:00 PM

Чувтсвото на безпомощност е просто ужасно. Ужасно се чувствам като ги гледам всеки ден да се разхождат напред назад. Незнам дали някога ще го прежаля

Публикувано: 11 April 2011 - 03:18 PM
Успех на всички

и
техните собственици

Публикувано: 11 April 2011 - 08:29 PM
Glypincho, в 11 April 2011 - 06:46 PM, написа:
Ама нещо не се връзва към темата
Кое бе ,пич, не е по темата, човекът третира причината и си е направил труда да НАПРАВИ НЕЩО по въпроса, твоето ли е по темата, дето освен да изкараш пари от смъртта на животното си, което направо е цинично, като прекараш някоя застрахователна компания, т.е. да получиш материална облага от следствието - в случая е смърт на животно, което няма начин само да се зищити от отровата ,следвайки основния си хранителен нагон,не прочетох да си предложил нещо конструктивно, " което да реши проблема?!?". Едва ли разбираш причинно-следствената връзка, затова и не можеш правилно да оцениш това, което предлага Pretty. Така че, ако обичаш не плюи по това, което другите правят.
Публикувано: 20 April 2011 - 05:08 PM
Отдавна не бях влизала. След като подадох жалбата при кварталния, все още не са ги привикали ИЗРОДИТЕ. Ще има тормоз, няма как иначе. Чакам ИЗРОДКАТА да се прибере от някъде си ( понеже много пътува) и ще свиря с тромбата, която купих скоро. Един ден свирих, надявам се да е имало ефект. Смятам като я видя ОНАЯ да я запсувам, а не да си въртя главата на другата страна, както ме съветват.
Преди няколко дни се видяхме с момчето, което беше казало, че ОНАЗИ му е като втора майка.

- Е, как може за такова нещо да се сърдите? Какво толкова? Вместо да се сдобрите? Какви добри приятели бяхте, а вие се карате за глупости

Просто останахме като гръмнати, като ни го каза.
Ние естествено веднага му казахме, че това не са глупости и че точно за това, че сме приятели, те ни посегнаха на семейството. Това един приятел никога няма да го направи!
Сега уж по новините казаха, че е влезнал закона за животните. Но каква полза от това, като никoй няма да дойде да разследва, въпреки, че има и доказателства. Много е тъпо всичко. И точно за това, хората си позволяват да посягат на животинките. Просто нямам думи.
Благодаря ви, че ме разбирате. То няма и как да е друго, тъй като всички вие имате домашни любимци и знаете какво е.
Клипчето е много добро. Тъй като аз бях написала в един пост, че не знам как да го науча кучето да не взима храна от чужди хора, както и други хора казаха, че и на тях са им отравяли животинките, за това и Pretty си е направил труда да заснеме клипче. Сигурна съм, че това не е реклама, а с цел да помогне на другите, за което му БЛАГОДАРЯ!
Просто на ден по стотици пъти си сещам за Горди и веднага ми илиза физиономията на ОНАЯ. С цялата си омраза си я представям, че и разбивам лисичата усмивка. А що клетви е отнесла, само аз си знам!

Публикувано: 23 April 2011 - 01:15 PM