Моля за помощ Откраднаха ми кучето
Публикувано: 05 April 2011 - 11:15 AM
Ако все още е в селото би трябвало да е видян все пак някъде..
Отвратително!!
И за какво са ни тъпите чипове,след като нямаме сателитна връзка,която да проследи местонахождението на кучето?
Офф,дано го намериш...стискам палци!
Публикувано: 05 April 2011 - 11:21 AM
ATANASOVA, в 05 April 2011 - 11:15 AM, написа:
Това е идентификационен чип ( по номера, който е на чипа, да можеш да намериш данни за стопаните на животното или евентуално да можеш да докажеш, че кучето е твое) , а не GPS излъчвател, чрез който да проследяваме местонахождения. Ако искате да имате и тази опция доста трудно ще може да я намерите във вид на миниатюрен чип за инжектиране подкожно, да не говорим каква ще му е цената ...

Публикувано: 05 April 2011 - 11:42 AM
Пиши , че е маламут или голямо хъски, понеже хората го бъркат, а и в търсачката по-лесно ще излезе. А също и преглеждай обявите в нета за намерено. Аз сега ще видя има ли нещо

Публикувано: 05 April 2011 - 12:04 PM
ves, в 05 April 2011 - 11:21 AM, написа:
ATANASOVA, в 05 April 2011 - 11:15 AM, написа:
Това е идентификационен чип ( по номера, който е на чипа, да можеш да намериш данни за стопаните на животното или евентуално да можеш да докажеш, че кучето е твое) , а не GPS излъчвател, чрез който да проследяваме местонахождения. Ако искате да имате и тази опция доста трудно ще може да я намерите във вид на миниатюрен чип за инжектиране подкожно, да не говорим каква ще му е цената ...

Мдаа,права си...!
Публикувано: 05 April 2011 - 12:52 PM
stefoto, в 05 April 2011 - 12:43 PM, написа:
имам предложение. Стефото, ти направи група във фейса за Болгар. Ако всеки от нас покани приятелите си, те от своя страна техните приятели, и т.н., ако повече хора знаят за кучето, дали няма да е по-лесно?
Публикувано: 05 April 2011 - 08:33 PM

Публикувано: 06 April 2011 - 08:58 PM
С невероятна радост ви съобщавам,че кучето ми си е у дома.Един човек от съседното село имал обект в нашето и Петък вечерта се прибирал по черния път за своето село и Болгар го срещнал по пътя и го последвал.И така чак до неговата къща.Той го прибрал и чак днес чул обявата по радио Веселина като ремонтирал колата си.Той също има кучета и Болгар беше гледан превъзходно.Сега даже трябва да сме малко на диета

СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ на всички,които ми давахте толкова вяра през най-тежката за мен седмица!
Много ми помогнаха вашите съвети и резултатът най-накрая е на лице.
Бъдете живи и здрави и дано никога не изживеете този ад!

Публикувано: 06 April 2011 - 09:08 PM
stefoto, в 06 April 2011 - 06:58 PM, написа:
С невероятна радост ви съобщавам,че кучето ми си е у дома.Един човек от съседното село имал обект в нашето и Петък вечерта се прибирал по черния път за своето село и Болгар го срещнал по пътя и го последвал.И така чак до неговата къща.Той го прибрал и чак днес чул обявата по радио Веселина като ремонтирал колата си.Той също има кучета и Болгар беше гледан превъзходно.Сега даже трябва да сме малко на диета

СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ на всички,които ми давахте толкова вяра през най-тежката за мен седмица!
Много ми помогнаха вашите съвети и резултатът най-накрая е на лице.
Бъдете живи и здрави и дано никога не изживеете този ад!

УРААААААААА! Ей това е най-хубавата новина! Толкова много се радвам за всички вас!

Публикувано: 06 April 2011 - 11:07 PM
Решили ли сте да предприемете по-сериозни мерки за да се защитите от евентуални повторни бягания/кражби на кучета?Ако да, какви?
Ние съвсем скоро завършваме "клетката" на моето куче и ще ви покажа как сме го измислили ... началото на другата седмица ще имам завършена клетка... предполагам ..
Публикувано: 07 April 2011 - 07:02 AM
Това представлява големия двор и оградата,която е.Тяхното помещение е зад тази постройка и такава ограда мислим да направим

Публикувано: 07 April 2011 - 07:15 AM