Dog.bg Форуми : Моля за помощ

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (4 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Моля за помощ Откраднаха ми кучето

#61 Потребителят е офлайн   Vanya Karzhilova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 April 2011 - 07:15 AM

Вижте какво открих по въпроса със Safe-тито

http://gps.zoohit.bg...1100&SiteID=837

Съжалявам за двойния пост

#62 Потребителят е офлайн   Deeper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2011 - 08:16 AM

Показване на мнениетоVanya Karzhilova, в 07 April 2011 - 07:15 AM, написа:

Вижте какво открих по въпроса със Safe-тито

http://gps.zoohit.bg...1100&SiteID=837

Съжалявам за двойния пост

Хубава джаджа в случай,че е изгубено,а не откраднато животинчето.Иначе .....

#63 Потребителят е офлайн   Deeper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2011 - 08:19 AM

Показване на мнениетоstefoto, в 06 April 2011 - 08:58 PM, написа:

БОЛГАР СИ Е У ДОМА!
С невероятна радост ви съобщавам,че кучето ми си е у дома.Един човек от съседното село имал обект в нашето и Петък вечерта се прибирал по черния път за своето село и Болгар го срещнал по пътя и го последвал.И така чак до неговата къща.Той го прибрал и чак днес чул обявата по радио Веселина като ремонтирал колата си.Той също има кучета и Болгар беше гледан превъзходно.Сега даже трябва да сме малко на диета :smile:

СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ на всички,които ми давахте толкова вяра през най-тежката за мен седмица!
Много ми помогнаха вашите съвети и резултатът най-накрая е на лице.
Бъдете живи и здрави и дано никога не изживеете този ад! :smile::rc_036:

Лелеее просълзих се чак :ba_025: Ще ме извиняват дамите във форума,ама тежко изживявам подобни моменти :) Няма такава радост просто.Искренно се радвам за вас и се надявам повече да не се повтаря тази отвратителна ситуация. :ba_025:

#64 Потребителят е офлайн   stefoto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 07 April 2011 - 08:25 AM

И аз точно гледам тези устройства,но не вършат действително работа при кражба.Идеята ми беше дали има някакво вградено устройство което се поставя подкожно?Като гледам National Geographic i Discovery слагат такива на всякакви животни.Някой са вградени,други-не.Някой ако намери някакво такова устройство нека да напише един пост с линк.И аз търся,но не успявам да открия:smile:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#65 Потребителят е офлайн   ves Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2011 - 08:28 AM

Уникална радост, че Болгар си е у дома при вас :ab_041: Само хубави неща от сега нататък и дано никога повече не се наложи да има такава тема във форума. Целувки на Болгар и Севар и да ги намачкаш от мен :wub:
User's Signature

Качена снимка

#66 Потребителят е офлайн   LG9 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2011 - 09:31 AM

Наистина много се радвам за хубавата новина! Качена снимка Добре, че го намерихте малкия калпазан! Сега трябва да си наваксате изгубеното време и да оценявате всеки миг заедно! Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

'He is your friend, your partner, your defender, your dog. You are his life, his love, his leader. He will be yours,
faithful and true, to the last beat of his heart. You owe it to him to be worthy of such devotion.'

#67 Потребителят е офлайн   aaliyah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2011 - 01:42 PM

От сърце се радваме за завръщането на Болгар :dog: чакахме тази добра вест всеки ден,все пак и ние имаме такова съкровище и си представяме ужаса да не е с нас :wub: ПОЗДРАВЛЕНИЕ. :beer:
User's Signature

Качена снимка

#68 Потребителят е офлайн   stefoto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 07 April 2011 - 02:36 PM

Ще му предам целувките :smile:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#69 Потребителят е офлайн   vilekula Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2011 - 08:44 PM

Слава богу,че Болгар се завърна. :smile:

#70 Потребителят е офлайн   DiDemon_96 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2011 - 09:02 PM

Много се радвам за вас,прекарайте си страхотни мигове от сега нататък даже по-хубави.Обичайте се и дивейте:d
Много целувки и много радостни моменти.Дано никога не ви се случва същото.:):):)
User's Signature

Качена снимка

#71 Потребителят е офлайн   magiart1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 April 2011 - 02:54 PM

БОЛГАР СИ Е У ДОМА!
С невероятна радост ви съобщавам,че кучето ми си е у дома.Един човек от съседното село имал обект в нашето и Петък вечерта се прибирал по черния път за своето село и Болгар го срещнал по пътя и го последвал.И така чак до неговата къща.Той го прибрал и чак днес чул обявата по радио Веселина като ремонтирал колата си.Той също има кучета и Болгар беше гледан превъзходно.Сега даже трябва да сме малко на диета :smile:

СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ на всички,които ми давахте толкова вяра през най-тежката за мен седмица!

Господи,благодарим ти,насълзиха ми се очите от добрата новина понеже и ние сме го преживели това,нямате си идея колко мн се радваме,да го нагушкате и от нас много,а аз ще си го изкарам и на Ели,ние също бяхме пуснали обява във това радио,през половин час я казваха и имаше ефект,браво мн се радваме,а по повод системата за проследяване разбрахме че от Мтел може да се вземе такова устройство което се монтира в каишката на кучето,не е като микрочипа който се вгражда в самото куче но мисля че пак ще върши работа,ние мислим да сложим на Елия,около 40лв струвало,проблемът е че ако махнат каишката недобронамерените няма да има ефект , но докато се сетят за това ........защото май мн хора не знаят за този вариант,както и Ели като я намерихме си беше с нейната каишка и ако имаше тази опция щяхме да си я върнем веднага и тошко на този който се беше осмелил да ни я взема, и така,хаиде гушкайте Болгар сега до полуда
User's Signature

Качена снимка

#72 Потребителят е офлайн   ves Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2011 - 03:42 PM

Показване на мнениетоmagiart1, в 08 April 2011 - 02:54 PM, написа:

БОЛГАР СИ Е У ДОМА!

Господи,благодарим ти,насълзиха ми се очите от добрата новина понеже и ние сме го преживели това,нямате си идея колко мн се радваме,да го нагушкате и от нас много,а аз ще си го изкарам и на Ели,ние също бяхме пуснали обява във това радио,през половин час я казваха и имаше ефект,браво мн се радваме,а по повод системата за проследяване разбрахме че от Мтел може да се вземе такова устройство което се монтира в каишката на кучето,не е като микрочипа който се вгражда в самото куче но мисля че пак ще върши работа,ние мислим да сложим на Елия,около 40лв струвало,проблемът е че ако махнат каишката недобронамерените няма да има ефект , но докато се сетят за това ........защото май мн хора не знаят за този вариант,както и Ели като я намерихме си беше с нейната каишка и ако имаше тази опция щяхме да си я върнем веднага и тошко на този който се беше осмелил да ни я взема, и така,хаиде гушкайте Болгар сега до полуда

По това устройство на м-тел могат да разберат в района на коя тяхна клетка се намира каишката, но за жалост не и точни координати, както при GPS устройствата. Не знам какъв периметър покрива всяка клетка, но няма да е малък. Все е нещо на фона на нищото де.
User's Signature

Качена снимка

#73 Потребителят е офлайн   stefoto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 April 2011 - 09:38 PM

Колко е голямо това нещо за каишката?Ако е като чип ще му взема,но иначе няма смисъл. Гравирах им имената и моят телефон,така че ако недай си боже пак се случи нещо подобно и човека е решил да ги връща да има информация.Аз исках да е нещо подкожно,точно ако кучето е откраднато,иначе ако е намерено от доброжелател то тази табелка върши работа :smile:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#74 Потребителят е офлайн   Vanya Karzhilova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2011 - 08:42 AM

Добро утро! Стефото, аз също гравирах името на Арес с моа тел на един адресник, но не зная колко ще е от полза ако някога недай Боже го откраднат. По-скоро ще послужи на крадцити да знаят на кого Не трябва да се обаждат :ab_041: .

#75 Потребителят е офлайн   stefoto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 09 April 2011 - 08:47 AM

Не,то е ясно,че за кражба е неефикасно.Но за ей такъв золум да ти пуснат кучетата и някой да ги намери е много добре.Защото ние имахме късмет човека да слуша радио и да чуе,ама ако не слуша тогава тези плочки вършат супер работа :smile:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#76 Потребителят е офлайн   Vanya Karzhilova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2011 - 08:51 AM

Показване на мнениетоstefoto, в 09 April 2011 - 08:47 AM, написа:

Не,то е ясно,че за кражба е неефикасно.Но за ей такъв золум да ти пуснат кучетата и някой да ги намери е много добре.Защото ние имахме късмет човека да слуша радио и да чуе,ама ако не слуша тогава тези плочки вършат супер работа :smile:

Да, стига да е добронамерен човека, наистина вършат работа. Вие извадихте голям късмет. :ba_025:

#77 Потребителят е офлайн   stefoto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 09 April 2011 - 09:09 AM

Абсолютно:smile: :smile: :smile:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#78 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2011 - 02:45 PM

Много се радвам, че Болгар си е удома! Прекрасно е, че все още се намират добри хора!
Пожелавам ви оттук насетне само хубави мигове и повече да не се налага да се търсите!
Иначе Болгар как се чувства?
User's Signature

Качена снимка

#79 Потребителят е офлайн   stefoto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 11 April 2011 - 07:11 PM

Оо той сега си е в града и по цял ден разходки и сигурно му е супер :smile:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка