Бети.. или бебето Ру :) Рахитна госпожичка...
Публикувано: 17 June 2011 - 03:15 PM

Публикувано: 17 June 2011 - 04:03 PM
vesi792007, в 17 June 2011 - 01:15 PM, написа:

Дам и аз го гледах това...
Цветът й наистина е доста невзрачен,но пък тя компенсира всичко с див ентусиазъм и чаровна мутричка... И големи уши!

Life Sucks,And Then You DIE!
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!
Публикувано: 24 June 2011 - 10:45 AM

Публикувано: 08 July 2011 - 02:28 PM

Ето още снимки. Тя е все така дива,весела,знае команди и се пръска по шевовете от ентусиазъм и енергия...

Публикувано: 28 July 2011 - 12:35 PM

Кипи от енергия,бута се навсякъде,търкаля се в краката ми,закача се с кучетата.... И иска само малко внимание ..

Публикувано: 27 August 2011 - 11:34 AM

Още на втория ден се разподкача и вече все едно нищо не е било... Другата седмица трябва да махна конците и тази важна задача е приключена...

Публикувано: 07 September 2011 - 11:53 AM

Публикувано: 07 September 2011 - 05:39 PM
Ако успея да посъбера поне 100-тина лева,ще съм много благодарна. Който когато и каквото може да отдели,все ще е помощ.
Може да не се съберат всичките веднага,но поне до месец ще е добре,защото съм я закъсала яко....
Извинявам се за жалките излияния,ама наистина положението хич не ми е розово....

Публикувано: 10 September 2011 - 03:23 PM

На Ру й светна късмета най-сетне! Бяхме се отчаяли вече.
Искам адски много да благодаря на tinati,която при все всичките си ангажименти и проблеми на главата,не отказа на молбата ми да поразпита насам-натам и за Ру. След известно време на молби и подпитвания на приятели,тя успя да уреди приемен дом на Ру в Германия! Мартина,ако не беше ти,Ру беше тотално и буквално загубена кауза.

Много благодаря на Таз,

И накрая,но не на последно място по значение,едно ОООГРОООМНООО БЛАГОДАРЯ на Поли,която цяло денонощие не е слизала от колата и ни разкарва,като такси,из половин България и из улиците на столицата и околността.Благодаря и за това,че ме приюти и ме бави,защото съм тотален инвалид,що се отнася до София... Благодаря за това,че пожертва спането и свободното си време за нас.

Искам и да отправя апел към хората,които имат някаква възможност за малка финансова помощ - моля,поне 50-тина лева трябва да събера. Билетът на Ру излезе 400 лв. Една страхотна жена дари част от парите

И пак,МНОГО благодаря на всички,които дадоха шанс на Ру да заживее живота,който заслужава,както всяко друго животинче,имало "щастието" да се озове на улицата.