П.с. Ползвам съвет даден ми именно в този форум ( "най - добрата реклама ще са доволните клиенти " )

[/quote]
Аролски или Прити, продължавам да твърдя, че най-добрата реклама са доволните клиенти, но не така нагло прокламиращи Аrolski9111 - най-готиния дресьор или там както го смяташ. Защото има много добри инструктори, които са ИМЕ, но не си правят реклама .
Не исках да съм груба в началото, защото е видно, че си млад и търсиш реализация в областта, но ти просто се пооля и показа, че си от хората на които като им подадеш пръста, те ти захапват ръката. Даде ти се възможност да се представиш, но ти го обърна на тийн темичка, с което доста злоупотреби, та не се сърди, че дразниш. Честно казано, дори стана и невъобразимо нахален с това да казваш кой да те чете и кой не. Не е зле малко да се осъзнаеш къде си и че не си центъра на вселената. Инструктори, ама наистина инструктори с многогодишен опит има много преди твоята поява и е редно да си свиеш малко сърмите и да си седиш в ъгъла, че с това нахалство ще има да търпиш мнооого удари и то заслужени.
Иначе, продължавай да помагаш.
[/quote]
еееииии умора нямате вие се надпреварвате

,хаиде кажете ми кои са тези големи имена в "българската дресура на кучета "кои са тези страхотни инструктори ..??/питам понеже аз до преди два месеца търсих такъв страхотен инструктор и говоря съвсем сериозно и темата ми стои още предполагам ....ами от тези страхотни инструктори които аз трябваше дасе опитам да издиря някак си единия ми каза много е късно за кучето ти след като муописах в кво се състои проблема тренербг ли беше непомня псевдонима в скаип ,другия ми предложи да си закарам кучето на училище в търново ли беше...ами извинявам се но аз си плащам и търся качествена услуга ,нямам време да ходя където и да е било ако си профи ще доидеш ти при мен ще се запознаеш с мен с животното ми с проблема ми лично и за това ще ти се заплати естествено за времето за пътя....и ако реша че ти си човека които би се справил с проблема ми аз ще те наема ...ами да си вдигнант ръцете тези които се отзоваха или да ви копирам емаилите които както казах по горе са два...,и без да му правя реклама на пича но асен беше единствения които се грабна момчето от софия до ямбол да пътува ....ами евала ! къде са имената и профитата в такива моменти ??? твърде заети в дресурата на квалитетни животни

,ами затваряите си устите и оставете момчето на мира!!! аз попитах веднъж за калции един прост прост въпрос за ушите на кучето ми...ами то аман от професионалисти и имена в този форум бе ....стигнахме до племенна стоиност на кучето та родословия ли не бяха легитимни та нелегитимни ма от къде що....брееее ,абе за калции питам все пак

,профита и имена

:ab_041:

:ab_041:

има но не в дог.бг