Dog.bg Форуми : Обучение на Кучета

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (32 Страници) +
  • « Първа
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Обучение на Кучета Професионално обучение на кучета Оцени темата: ***** 8 Гласове

#201 Потребителят е офлайн   evgeniy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:German Shepherd,Car Detailing

Публикувано: 22 August 2011 - 05:00 PM

Показване на мнениетоmil_, в 22 August 2011 - 04:46 PM, написа:

Показване на мнениетоApso, в 22 August 2011 - 04:12 PM, написа:

Ако продолжиш така май и аз започна яка компания :md_064:

Ми тогава всички други да си ходим :dry:

Еееххх българска работа..,едно време казвахме циганска но циганите си помагат взаимно а вие българите се чудете как да се плюете,не е ли по лесно да кажеш една блага дума вместо да се чудиш как да шодрониш авторитета на дори този които съм сигурен че непознаваш лично..
.?!

#202 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
Публикувано: 22 August 2011 - 05:03 PM

Чудя се кога ще се намеси многоуважамият ни Админ!? :tb_195:
Към г-н Arolski9111 ,много по лесно щеше да стане ако бяхте постнали клипове за методите ви на обучение,както и ако бяхте дали конкретни отговори на въпросите,вместо това вие се саморекламирате и влизате в спор с хора,които дълги години си съдраха задниците да работят с проблемни животни/вадени от изолатора,прибирани от улицата,изхвърлени,зарязани и т.н./,тези хора за разлика от вас имат дългогодишен опит и ,когато се появи самозванец като вас,някак си им остава горчив вкус в устата.Още в началото на темата ви дадоха съвети,но Вие не ги приехте,както е видно,така не се печелят нито почитатели,нито пари.Но това разбира се си е мое лично мнение,коя съм аз, за да казвам на великия "Сизър Милан какво може и какво не".За мен темата е приключена и е въпрос на принципи администрацията да вземе мерки.Приятен ден!
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#203 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 August 2011 - 05:24 PM

Показване на мнениетоevgeniy, в 22 August 2011 - 05:00 PM, написа:

Еееххх българска работа..,едно време казвахме циганска но циганите си помагат взаимно а вие българите се чудете как да се плюете,не е ли по лесно да кажеш една блага дума вместо да се чудиш как да шодрониш авторитета на дори този които съм сигурен че непознаваш лично..
.?!

Какъв авторитет бе, пич? Изобщо не става дума за авторитета на човека, нито за професионалните му качества. Аз лично за професионализма на Асен не съм обелила и думичка, нито пък бих го направила за когото и да било, без да видя как работи. Желая на момчето много успехи.
Може и да съм помагала някога си на някого, но никога не съм била професионалист и не съм се бутала в професионална лига. Вече не помагам и съм се откъснала от проблемите на обучението. Както лесно се забелязва, вече не ми се пише, не искам да участвам, но пък искам да си чета спокойно неща за обучение, а не рекламни карета. Обичам това място, но ако ме заливат с нежелана реклама ще спра и да чета, това имах превид под "да си ходим".

Става дума за това доколко е съобразено с етикета дадено поведение във форума. Предлагам да оставим Асен на мира да си развива темата и тайно се надявам тя да добие по-друг уклон.
Как си го представям: ами вместо току някой да идва и да се изцепва "Асен е безсмъртен!!!", темата може да има описания на случаи: сега с един стопанин на еди какво си куче работим по еди какъв си проблем еди как си. Нещо, което е интересно за четене. И това пак ще помага на рекламата. И няма лошо доволен човек да го похвали, мисля, че много добре се разбира за какво говоря.
От Асен си зависи колко хора ще му четат темата, колко ще се дразнят и колко спам ще има в нея.

#204 Потребителят е офлайн   Arolski9111 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:+359878787912
    arolski911@gmail.com

Публикувано: 22 August 2011 - 05:54 PM

Показване на мнениетоkoniarska, в 22 August 2011 - 05:03 PM, написа:

Чудя се кога ще се намеси многоуважамият ни Админ!? :tb_195:
Към г-н Arolski9111 ,много по лесно щеше да стане ако бяхте постнали клипове за методите ви на обучение,както и ако бяхте дали конкретни отговори на въпросите,вместо това вие се саморекламирате и влизате в спор с хора,които дълги години си съдраха задниците да работят с проблемни животни/вадени от изолатора,прибирани от улицата,изхвърлени,зарязани и т.н./,тези хора за разлика от вас имат дългогодишен опит и ,когато се появи самозванец като вас,някак си им остава горчив вкус в устата.Още в началото на темата ви дадоха съвети,но Вие не ги приехте,както е видно,така не се печелят нито почитатели,нито пари.Но това разбира се си е мое лично мнение,коя съм аз, за да казвам на великия "Сизър Милан какво може и какво не".За мен темата е приключена и е въпрос на принципи администрацията да вземе мерки.Приятен ден!

За клипове казах 100 пъти нямам операторски екип и няма как да снимам и да работя едновременно.
А за хората, които дълги години са работили, не казвам нищо, Но извинявам се аз съм на 20г. и няма как да имам дългогодишен опит. Работя с всякакви кучета, с всевъзможни проблеми. Никога не съм отказал помощ на когото и да е било.
За съвети, някой съм приел други не това си е въпрос до човек.

П.с. Исках само да добавя, че нито съм Сизър Милън, нито съм го твърдял. Съжелявам, че не Ви допадам, но това съм аз и не мисля да се променям ! :ae_085:

Показване на мнениетоApso, в 22 August 2011 - 04:12 PM, написа:

Асен, моля да ми простиш, но не издъраж ... хубаво да има реклама.
Ако продолжиш така май и аз започна яка компания :md_064:
Имали някой да ми напише "благодаря ти ... " ?

Апсо прави каквото сметнеш за добре.
Не карам никой на сила да пише каквото и да е. Във форума гледам да помагам на когото мога и с каквото мога.
Така, че не мисля, че правя нещо нередно. :ba_025:

Мил ще се постарая вече да бъде съобразено с форума ( ако до сега не е било ). Извинявам се !

П.с. Всичко най - добро от мен и хубава вечер :ba_025:
User's Signature

Асен Аролски треньор на кучета
и
техните собственици

Качена снимка

#205 Потребителят е офлайн   Adele Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 22 August 2011 - 07:04 PM

Толкова ли ви е скучно, че се чудите с какво да се заядете? Щом темата е негова, защо да не може да си предложи услугите, както той сметне за добре. И ако това е реклама, тогава всички теми за обучение са излишни в този форум!

#206 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 22 August 2011 - 07:12 PM

Аролски, прекали.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#207 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 August 2011 - 07:24 PM

Показване на мнениетоAdele, в 22 August 2011 - 07:04 PM, написа:

Щом темата е негова, защо да не може да си предложи услугите, както той сметне за добре.

Не може! Това не е място за предлагане на услуги изобщо. Некой се е объркал.
Който си няма мярка, си няма.

#208 Потребителят е офлайн   Adele Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 22 August 2011 - 08:10 PM

Това не е единствената тема, в която се предлагат такива услуги. Престанете да спамите тази, тъй като така и вие нарушавате правилата, но на вас никой и две думи не ви казва за това!

#209 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 August 2011 - 08:16 PM

О, не, няма да спра.
Самозащита.
А вие ми помагате.

#210 Потребителят е офлайн   Arolski9111 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:+359878787912
    arolski911@gmail.com

Публикувано: 22 August 2011 - 08:45 PM

МИЛ разбрах, че не Ви харесва, но дръжте се като големи хора не като малки деца ( Дай си ми куклите на си ти парцалките ).
Не е нужно да спамите. Разбрах Ви вече, ако толкова много Ви дразня недейте да влизате.
Не се заяждам просто не е нужно да се пише едно и също по сто пъти !
Лека Вечер :ba_025:
User's Signature

Асен Аролски треньор на кучета
и
техните собственици

Качена снимка

#211 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 22 August 2011 - 09:15 PM

Показване на мнениетоArolski9111, в 22 August 2011 - 09:45 PM, написа:

не е нужно да се пише едно и също по сто пъти !

A когато за целта се правят и разни акаунти е мега дразнещо. Смешно е и прозрачно.
Така че, не прави същото.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#212 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 23 August 2011 - 01:03 AM

Показване на мнениетоArolski9111, в 20 August 2011 - 07:31 AM, написа:

П.с. Ползвам съвет даден ми именно в този форум ( "най - добрата реклама ще са доволните клиенти " ) :flagbg:

Не знам дали си визирал моя "съвет", но тъй като намирам извадки от нещо казано от мен преди време, се чувствам длъжна да се включа сега, защото явно е взето буквално казаното, което в никакъв случай не е било като "съвет", това да се случва в тази тема.
Аролски или Прити, продължавам да твърдя, че най-добрата реклама са доволните клиенти, но не така нагло прокламиращи Arolski9111 - най-готиния дресьор или там както го смяташ. Защото има много добри инструктори, които са ИМЕ, но не си правят реклама . :md_064:
Не исках да съм груба в началото, защото е видно, че си млад и търсиш реализация в областта, но ти просто се пооля и показа, че си от хората на които като им подадеш пръста, те ти захапват ръката. Даде ти се възможност да се представиш, но ти го обърна на тийн темичка, с което доста злоупотреби, та не се сърди, че дразниш. Честно казано, дори стана и невъобразимо нахален с това да казваш кой да те чете и кой не. Не е зле малко да се осъзнаеш къде си и че не си центъра на вселената. Инструктори, ама наистина инструктори с многогодишен опит има много преди твоята поява и е редно да си свиеш малко сърмите и да си седиш в ъгъла, че с това нахалство ще има да търпиш мнооого удари и то заслужени.
Иначе, продължавай да помагаш. Това всеки ще ти го отрази в оная тетрадка с червените точки, но не го прави тук само за трупането на точки, .... Дано този път наистина разбереш за какво ти пиша.
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#213 Потребителят е офлайн   evgeniy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2011 - 01:28 AM

"видяха в слепия едно око и решиха да му го извадят" :flagbg::flagbg::flagbg::flagbg:,какво да прави момчето нали трябва да се представи трябва да напише нещо ...щом си разбира от работата много ясно че ще си прави реклама вие ли му плащате че толкова ви боли кво е писал и как се представил и т.н. ...етика трябвало ,ами не съм прочел да е обидил някого или е навредил на някого с писането си в този форум освен на профитата с големия опит с наи хубавите кучетата :rc_036:,маи колкото и страници да върнете назад само добри отзиви за момчето наистина няма етика ...:ea_103:,етика щеше да има ако имаше повече отзиви от рода обадих му се но не си вдигна телефона ...нестава този,обадих му се казах му това онова и тои ми каза ами...приспиваи си кучето...,обадих му се обчсних му за проблема и тои ми каза зает съм обади се еди кога си ...ето това щеше да е етика ,да има 98% недоволни и 2% доволни да го освиркате едно хубаво както се прави да му теглите по една българска за здраве профитата да пишат тук 24/7 ето казах ли това казах ли онова що го търсите...ето това щеше да е е етика вече...:ab_041:,но момчето понеже не снима клипове няма голям снимков материал и е на 20год ,тои не става нищо не разбира ...а се рекламира :ab_041:,аз лично съм питал няколко неща в този форум и чесно казано компетентни отговори съм получил малко ,предпочитам да си вляза в някои чуждоезичен форум там хората си говорят и обясняват и си рекламират нормално....асен си е супер момчето оставете го да си се развива и да си трупа опита и да си предлага услугите ,като неможете да му помогнете поне не му вредете !!!!:tb_195:

#214 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 23 August 2011 - 01:40 AM

Показване на мнениетоevgeniy, в 23 August 2011 - 01:28 AM, написа:

"видяха в слепия едно око и решиха да му го извадят" :flagbg::flagbg::flagbg::flagbg:,

И ти толкова си разбрал къде е проблема ама се обаждаш къде не ти е работа.

А окото на слепия никой не го ще! Не се бой, не го щеме туй око и по-добре не бутай напразно фитилите!!!
Никой не пречи на Асен да се развива. Но нека това да не е на чужд гръб.
Някъде по-назад му се обърна внимание да си направи сайт и там да си пише и той и доволните му клиенти на воля, а той обясни, че можел да работи с кучета и затова това правел. Ок. Като не разбира от сайтове, има си хора затова. Плаща и получава един сайт само и единствено негов. А не чужд и безплатен!!!
И ти не му правиш услуга със защитата си към него. Даже обратното. Показваш колко ти е акъла.

Айде със здраве!!!
User's Signature

#215 Потребителят е офлайн   evgeniy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2011 - 01:52 AM

П.с. Ползвам съвет даден ми именно в този форум ( "най - добрата реклама ще са доволните клиенти " ) :flagbg:
[/quote]

Аролски или Прити, продължавам да твърдя, че най-добрата реклама са доволните клиенти, но не така нагло прокламиращи Аrolski9111 - най-готиния дресьор или там както го смяташ. Защото има много добри инструктори, които са ИМЕ, но не си правят реклама . :md_064:
Не исках да съм груба в началото, защото е видно, че си млад и търсиш реализация в областта, но ти просто се пооля и показа, че си от хората на които като им подадеш пръста, те ти захапват ръката. Даде ти се възможност да се представиш, но ти го обърна на тийн темичка, с което доста злоупотреби, та не се сърди, че дразниш. Честно казано, дори стана и невъобразимо нахален с това да казваш кой да те чете и кой не. Не е зле малко да се осъзнаеш къде си и че не си центъра на вселената. Инструктори, ама наистина инструктори с многогодишен опит има много преди твоята поява и е редно да си свиеш малко сърмите и да си седиш в ъгъла, че с това нахалство ще има да търпиш мнооого удари и то заслужени.
Иначе, продължавай да помагаш.
[/quote]

еееииии умора нямате вие се надпреварвате :ab_041:,хаиде кажете ми кои са тези големи имена в "българската дресура на кучета "кои са тези страхотни инструктори ..??/питам понеже аз до преди два месеца търсих такъв страхотен инструктор и говоря съвсем сериозно и темата ми стои още предполагам ....ами от тези страхотни инструктори които аз трябваше дасе опитам да издиря някак си единия ми каза много е късно за кучето ти след като муописах в кво се състои проблема тренербг ли беше непомня псевдонима в скаип ,другия ми предложи да си закарам кучето на училище в търново ли беше...ами извинявам се но аз си плащам и търся качествена услуга ,нямам време да ходя където и да е било ако си профи ще доидеш ти при мен ще се запознаеш с мен с животното ми с проблема ми лично и за това ще ти се заплати естествено за времето за пътя....и ако реша че ти си човека които би се справил с проблема ми аз ще те наема ...ами да си вдигнант ръцете тези които се отзоваха или да ви копирам емаилите които както казах по горе са два...,и без да му правя реклама на пича но асен беше единствения които се грабна момчето от софия до ямбол да пътува ....ами евала ! къде са имената и профитата в такива моменти ??? твърде заети в дресурата на квалитетни животни :rc_036:,ами затваряите си устите и оставете момчето на мира!!! аз попитах веднъж за калции един прост прост въпрос за ушите на кучето ми...ами то аман от професионалисти и имена в този форум бе ....стигнахме до племенна стоиност на кучето та родословия ли не бяха легитимни та нелегитимни ма от къде що....брееее ,абе за калции питам все пак:ud_009::ab_041:,профита и имена :ab_041::ab_041::ab_041::ab_041::ab_041:има но не в дог.бг:rc_036::tb_195:

#216 Потребителят е офлайн   evgeniy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2011 - 01:54 AM

Показване на мнениетоdmm, в 23 August 2011 - 01:40 AM, написа:

Показване на мнениетоevgeniy, в 23 August 2011 - 01:28 AM, написа:

"видяха в слепия едно око и решиха да му го извадят" :flagbg::flagbg::flagbg::flagbg:,

И ти толкова си разбрал къде е проблема ама се обаждаш къде не ти е работа.

А окото на слепия никой не го ще! Не се бой, не го щеме туй око и по-добре не бутай напразно фитилите!!!
Никой не пречи на Асен да се развива. Но нека това да не е на чужд гръб.
Някъде по-назад му се обърна внимание да си направи сайт и там да си пише и той и доволните му клиенти на воля, а той обясни, че можел да работи с кучета и затова това правел. Ок. Като не разбира от сайтове, има си хора затова. Плаща и получава един сайт само и единствено негов. А не чужд и безплатен!!!
И ти не му правиш услуга със защитата си към него. Даже обратното. Показваш колко ти е акъла.

Айде със здраве!!!

ами в този саит кво щеправите ,ще се надлъгвате на кои кучето по по по ...:ab_041:

#217 Потребителят е офлайн   evgeniy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2011 - 01:57 AM

Показваш колко ти е акъла.

Айде със здраве!!!
[/quote]

акъла ми е със сигурност повече от твоя ...погледни колко безполезни мнения си дала от 2007 + това...

#218 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 23 August 2011 - 02:01 AM

Показване на мнениетоevgeniy, в 23 August 2011 - 01:54 AM, написа:

ами в този саит кво щеправите ,ще се надлъгвате на кои кучето по по по ...:ab_041:

Дали ще се надлъгва, наддава или бръщолеви това си остава проблем на сайта dog.bg . Не забравяй, че това не е сайтът на Аролски!!! Той си има тема и толкоз. Да се научи да прави разлика между реклама и "реклама" в не негов сайт, така да го нарека.
П.п. А това второто ще го подмина мълчаливо и ще ти простя. :md_064:
Пардон, то не било второто, ами третото.
Явно не си сдържаш нервите щом пускаш пост след пост, вместо да ползваш бутон "Редактирай"
Елементарно е да се сети човек, ама карай. Прощавам ти и това!!! :tb_195:

П.п./2

Цитат

ако си профи ще доидеш ти при мен ще се запознаеш с мен с животното ми с проблема ми лично и за това ще ти се заплати естествено за времето за пътя....

Боже, боже! Ти къде отиде??? Това ще да е от многото кибичене пред телевизора и неориентация къде се намираш и какъв е околния свят!!! .... Защото, според теб може би в реалния живот профитата по цял ден си нямат работа и се чешат между палците в очакване точно ти да им се обадиш, за да хукнат към теб!!! Егати самонадеяността!!!
User's Signature

#219 Потребителят е офлайн   evgeniy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2011 - 02:03 AM

като толкова ви дразни с присъствието си в този форум ,що не му направите един саит на момчето и подарите ...:ba_025:ще си почините от него :ab_041::dog:

#220 Потребителят е офлайн   evgeniy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2011 - 02:05 AM

Показване на мнениетоdmm, в 23 August 2011 - 12:01 AM, написа:

Дали ще се надлъгва, наддава или бръщолеви това си остава проблем на сайта dog.bg . Не забравяй, че това не е сайтът на Аролски!!! Той си има тема и толкоз. Да се научи да прави разлика между реклама и "реклама" в не негов сайт (така да го нарека) . :md_064:
П.п. А това второто ще го подмина мълчаливо и ще ти простя. :md_064:

колко си милостива ....благодаря:rc_036:

• (32 Страници) +
  • « Първа
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема