Отказах се от татуировка. Всички казват, че боли а и имам страх от игли.   

Възможно е пинчера да си е истеричен като характер. Проблема е, че не може да се коригира, защото го е страх . Аз гледах Сизър, обаче ако му приложа подобни техники после като посегна към него ще се свива от страх. Към хора не е злобен, не ги напада(само метачките по улицата са изключение 

) И аз мисля, че има и от характера, защото се взима на сериозно, когато чуе шум до входната врата.  Абе аз вече съм му свикнал, ама ще е по-добре ако се намери някакво решение. Че сега като види мотор или голямо куче вдига голяма врява и всички нас гледат. 

Дали ако някое куче му покаже кой е шефа ще се успокои? Или това може да доведе до по-голяма истерия.. Защото котката на наши познати го наби и сега тръгва да гони уличните котки, но ако те не побягнат(което се случва често, защото са по-големи и не го отразяват 

) той спира близо тях и ги заобикаля, все едно нищо не е видял. 

само ръмжи тихичко и заобикаля котката. Докато при кучетата с които е имал контакт само той се е налагал. Като види куче застава приклекнал и започва да се облизва и да дебне. като кучето се приближи заляга и когато е близо се нахвърля. 

До този момент все той е бил победител и в момента бие кокера, наби и едно хъски, а от другите аз съм го предпазвал. 
Има и от боя обаче, защото се плаши от сянката си и квичи. А ако случайно се бутне в стол или др. докато бяга също квичи и се свива. Мисли, че някой го удря. И аз не знам вече.