Dog.bg Форуми : Обучение на Кучета

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (32 Страници) +
  • « Първа
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Обучение на Кучета Професионално обучение на кучета Оцени темата: ***** 8 Гласове

#381 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 01 September 2011 - 01:00 PM

Показване на мнениетоAngi, в 01 September 2011 - 12:57 PM, написа:

Ами обърнете се към Мил и Деси те са експертитеКачена снимка

:ab_041: :ab_041: Експерти едва ли, но най-малкото жизненият ни опит в тази посока е повечко от твоя! Това ни дава възможност за по-различна преценка от тази, основана на обяснението "само той ми се обади". :md_064:

п.п. - разбира се, можеше да видиш в какъв род се изразявам, но ... това са подробности, нали ? :ab_041: :ab_041:
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#382 Потребителят е офлайн   Apso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:08886080270
Публикувано: 01 September 2011 - 01:21 PM

Показване на мнениетоFANFAN, в 01 September 2011 - 10:20 AM, написа:

Опаа,щом и моят идол Йосиф Виссарионович бе замесен тук,играта сгава сериознаКачена снимка Есть человек-есть проблема.Нет человека-нет проблемы! Великата руска школаКачена снимка Не знам кой кого желае да елиминира ,но аз като неин възпитаник не се давам лесноКачена снимка Факт,че всяка втора тема тук едва ли не се превръща в говорилня,но чак пък да се трие тази.."Кое как що с клипчета" -ами всичко ти е на един клик разстояние,човече. Аз колко интересни,забавни,поучителни..всякакви неща открих тук,ехее! Но трябва да си направиш труда. Все пак нали труда беше направил от маймуната човек. А претоварването с работа прави от човека маймуна- казал някой си премъдър индивидКачена снимка Трябва да има мярка и баланс във всичко. До нови срещи,приятели!Качена снимка

Ама! Сталин беше ГРУЗИН! и от горе окончил семинария...... христианска. да си припомним история за священата инквизиция. Какво общо с руснаци?
User's Signature

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!
Качена снимка
училище

#383 Потребителят е офлайн   FANFAN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2011 - 02:01 PM

Показване на мнениетоApso, в 01 September 2011 - 01:21 PM, написа:

Показване на мнениетоFANFAN, в 01 September 2011 - 10:20 AM, написа:

Опаа,щом и моят идол Йосиф Виссарионович бе замесен тук,играта сгава сериознаКачена снимка Есть человек-есть проблема.Нет человека-нет проблемы! Великата руска школаКачена снимка Не знам кой кого желае да елиминира ,но аз като неин възпитаник не се давам лесноКачена снимка Факт,че всяка втора тема тук едва ли не се превръща в говорилня,но чак пък да се трие тази.."Кое как що с клипчета" -ами всичко ти е на един клик разстояние,човече. Аз колко интересни,забавни,поучителни..всякакви неща открих тук,ехее! Но трябва да си направиш труда. Все пак нали труда беше направил от маймуната човек. А претоварването с работа прави от човека маймуна- казал някой си премъдър индивидКачена снимка Трябва да има мярка и баланс във всичко. До нови срещи,приятели!Качена снимка

Ама! Сталин беше ГРУЗИН! и от горе окончил семинария...... христианска. да си припомним история за священата инквизиция. Какво общо с руснаци?

Вы ,пожалуйста,не учите нас. Очень хорошо мы знаем кем был Джугашвили..Качена снимка А что общего с русскими? Много,скажу я вам. В то время. А времена меняютсяКачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#384 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 01 September 2011 - 03:17 PM

А както не се толерира писането на маймуница, така е и уважение към останалите потребители да се пише на български. Разбираем, не микс...
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#385 Потребителят е офлайн   FANFAN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2011 - 03:28 PM

Показване на мнениетоbushkata, в 01 September 2011 - 03:17 PM, написа:

А както не се толерира писането на маймуница, така е и уважение към останалите потребители да се пише на български. Разбираем, не микс...

Ако за вас свещения руски език е маймуница,какво ли трябва да кажат руснаците за нашия български. Това че за вас е неразбираем,или микс,не ме касае въобще,смея да твърдя ,че е чист руски. Постът ми е персонално към Apso, в която съобразно начина й на изразяване в писмена форма заподозрях руски произходКачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#386 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2011 - 03:31 PM

Тогава й пишете на лс, на руски.
Това е български форум и всички участници би следвало да пишат на български език.
А тези, които живеят в страната с години - да се опитат да го научат.

Дали е разбираемо за мен - не е тема на поста ми.

п.п. Да си представим, че Апсо е шведка. Поста й би изглеждал така:
Ама! Сталин беше georgiska! и от горе examen семинария...... христианска. да си припомним история за heliga инквизиция. Какво общо с руснаци?

Да не говорим, когато пишеш повече и се опитваш да кажеш нещо свързано, а човекът иска да прочете твоето мнение...

Надявам се сега да стане ясно какво искам да кажа.
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#387 Потребителят е офлайн   FANFAN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2011 - 04:49 PM

Показване на мнениетоbushkata, в 01 September 2011 - 03:31 PM, написа:

Тогава й пишете на лс, на руски.
Това е български форум и всички участници би следвало да пишат на български език.
А тези, които живеят в страната с години - да се опитат да го научат.

Дали е разбираемо за мен - не е тема на поста ми.

п.п. Да си представим, че Апсо е шведка. Поста й би изглеждал така:
Ама! Сталин беше georgiska! и от горе examen семинария...... христианска. да си припомним история за heliga инквизиция. Какво общо с руснаци?

Да не говорим, когато пишеш повече и се опитваш да кажеш нещо свързано, а човекът иска да прочете твоето мнение...

Надявам се сега да стане ясно какво искам да кажа.

I am the passenger
And I ride and I ride
I ride through the citys backside
I see the stars come out of the sky
Yeah, theyre bright in a hollow sky
You know it looks so good tonight
I am the passenger Това е част от вашето представяне в профилът ви. "Това е български форум и всички участници би следвало да пишат на български език"-цитат от вашия пост. Да съзирате някакво противоречие? Така че,моля ви, ако следващия път решите ей така,от скука,просто да се заядете,поне си подгответе по-добре почватаКачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#388 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2011 - 09:07 PM

Никой не е длъжен да ми чете профила. А темите са за четене и комуникация.
Имам и татуировка на арабски, това проблем ли е?
User's Signature

#389 Потребителят е офлайн   vinek Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 01 September 2011 - 09:18 PM

Показване на мнениетоbushkata, в 01 September 2011 - 07:07 PM, написа:

Какво пише :db_046:
User's Signature

In a moment of peace
http://vbox7.com/play:0c7b79a9

#390 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2011 - 09:25 PM

Аз пък имам гости и пием мастика с краставички, малко копър и луканка. :mg_062: :ba_025: :beer: За вечеря нещо ще се пече :r_181: :flagbg:

bushkata дай да видим татуировката. :ba_025: И аз харесвам ама казаха, че боли доста.

Иначе гледах клипчето на Сизър, обаче кучето ми пак се бие и го е страх. Май няма да се оправи?!

#391 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2011 - 09:29 PM

НЕма па :ab_041: (хубава тема за спам стана) :af_089:
User's Signature

#392 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2011 - 09:34 PM

Както искаш. Поне кажи дали боли?

Предлагам темата да я кръстим 'спам" :ba_025: И без това не се отваря дума за обучение.. :ud_009:

#393 Потребителят е офлайн   Lenard Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2011 - 09:37 PM

valnata Зависи къде :db_046:

#394 Потребителят е офлайн   FANFAN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2011 - 09:41 PM

Показване на мнениетоbushkata, в 01 September 2011 - 09:07 PM, написа:

За мен не може да е проблем нищо,свързано с вашето право на личен избор.Ако щете и на шведски си изрисувайте татуировка,проблемът си остава ваш,ако един ден решите да я махнете. Но от уважение към тези 12000 потребители,посетили вашият профил,бихте могли да пишете в него на български.Или смятате,че всички са на ти с английския? Моят пост едва ли е прочетен от толкова хора,че да ме упреквате в липса на уважение към останалите потребители. Дребнава забележка,но да спрем дотук,че току виж съм ви провокирал да разкриете и други интимни подробностиКачена снимка Приятна вечер
User's Signature

Качена снимка

#395 Потребителят е офлайн   Lenard Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2011 - 09:46 PM

bushkata Вземи я преведи тая песен за неразбиращите :ab_041:

#396 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2011 - 09:50 PM

Показване на мнениетоvalnata, в 01 September 2011 - 10:34 PM, написа:

Както искаш. Поне кажи дали боли?

Mен ме боля. Не знам какви нерви имат тия, дето се изографисват целите.
User's Signature

#397 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2011 - 09:56 PM

Лошо.. тогава няма да си правя :smile:

#398 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2011 - 09:58 PM

Еее, нали си мАж бе :)
User's Signature

#399 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 01 September 2011 - 10:02 PM

Показване на мнениетоvalnata, в 01 September 2011 - 09:56 PM, написа:

Лошо.. тогава няма да си правя :smile:

Можеш да си направиш временна. Те не боляли толкова.... поне така каза сестра ми, ама после пък си направи постоянна, та .... може да е мазохист-ка знам ли :ab_041: :ab_041: :ab_041:

п.п. - valnata, може пък твоя пинчи да е истеричен като характер и не всички проблеми да са му от това, че са го пребивали горкото (въпреки, че .... доста му се е събрало на милото)
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#400 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2011 - 10:38 PM

Отказах се от татуировка. Всички казват, че боли а и имам страх от игли. :ab_041:

Възможно е пинчера да си е истеричен като характер. Проблема е, че не може да се коригира, защото го е страх . Аз гледах Сизър, обаче ако му приложа подобни техники после като посегна към него ще се свива от страх. Към хора не е злобен, не ги напада(само метачките по улицата са изключение :ab_041: ) И аз мисля, че има и от характера, защото се взима на сериозно, когато чуе шум до входната врата. Абе аз вече съм му свикнал, ама ще е по-добре ако се намери някакво решение. Че сега като види мотор или голямо куче вдига голяма врява и всички нас гледат. :ab_041: :af_089:

Дали ако някое куче му покаже кой е шефа ще се успокои? Или това може да доведе до по-голяма истерия.. Защото котката на наши познати го наби и сега тръгва да гони уличните котки, но ако те не побягнат(което се случва често, защото са по-големи и не го отразяват :wb_052: ) той спира близо тях и ги заобикаля, все едно нищо не е видял. :md_064: само ръмжи тихичко и заобикаля котката. Докато при кучетата с които е имал контакт само той се е налагал. Като види куче застава приклекнал и започва да се облизва и да дебне. като кучето се приближи заляга и когато е близо се нахвърля. :smile: До този момент все той е бил победител и в момента бие кокера, наби и едно хъски, а от другите аз съм го предпазвал.

Има и от боя обаче, защото се плаши от сянката си и квичи. А ако случайно се бутне в стол или др. докато бяга също квичи и се свива. Мисли, че някой го удря. И аз не знам вече.

• (32 Страници) +
  • « Първа
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни