Обучение на Кучета Професионално обучение на кучета
Публикувано: 05 April 2011 - 04:55 PM
[/quote]
Малии, обърнахме го форума на алъш-вериш .. Левове , цени , тарифи .. Ко става тука ? :))
А иначе това момче го знам от ФБ, там беше оспамил с подобни - от сорта, че нямал бил проблеми с която и да е порода и характер, беше писал и за наш Бруно даже . Няма лошо самочувствието, но ако си играеш със съдби (защото работа с кучета и стопани е точно това) а и щом искаш пари за което , то аз поне бих очаквала атестации и факти ; да сме го сме го виждали по събития ще е плюс; личните му кучета да са познати с успехите си .. - такива ,простички неща.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 05 April 2011 - 06:05 PM
И за да няма засегнати и обидени заради споменатия от мен "колега" само ще кажа, че е едно момченце живяло в Китай - не лошо момче по принцип, но бързо изградило самочувствие на обучител и "открило" своя школа... дори мисля, че писа за кратко тук. Сори, ако някой се е "познал" - наистина много хора идваха в Сириус, част от тях вече не посещават занятията (включително аз - просто съм много далеч), времената се менят, обстоятелствата също... това не означава, че сме спрели да се познаваме и уважаваме, нали?

Публикувано: 05 April 2011 - 08:01 PM
Второ няма как хората да ме викнат за работа ако не " спамя " както казвате.Никой няма да дойде на вратата ми и да ми каже извинявай ама може ли да ми помогнеш.
Хората са казали помогни си сам за да ти помогне и Господ.Та нали затова са тези социални мрежи за да могат хората да си намират контакти,връзки,приятели и тн.
Така че ако вие мислите че неставам си е ваше мнение.Не мисля да влизам в безполезни спорове кой може и кой неможе но ще ви помоля недейте да говорите каквото и да е било без дори да ме познавате !!

Благодаря

и
техните собственици

Публикувано: 11 April 2011 - 03:25 PM

и
техните собственици

Публикувано: 18 April 2011 - 11:30 AM
организира
30 април – 1 май 2011София
записване до 27 април 2011
Практически семинар
"Обучение на кучето ВН /добър гражданин/- техники и новости"
тел.за връзка с нас 0886 55 24 19
FACE BOOK : ABC-BG
такса за участие 5лв.
спонсори BELCANDO dog food , ЕТ“Диана Павлова ДАР“ - ветеринарен кабинет
Тема:
* Позитивни методи на обучение - сигнали на помирение ,план на тренировка – кога да спрем ,здравни и етологични норми
* Оборудване - защо нагръдник ?
*Агресия при кучето - здравни и поведенчески причини .Как да предотвратим ситуации - агресия към хора, деца и /или други животни .
Лектор:д-р Татяна Гетова – ветеринарен лекар , етолог , кинолог
*Що е „Терапия с кучета“ - и ползата от нея за човека – направления.
*Работа с деца и кучета
лектор:Ивайло Тодоров – психолог
Изграждане на специални навици на кучето:
*Приучване на кучето да работи по мирисова следа, въвеждане на усложнения, усъвършенстване на навика
*Начини за приучване на кучето да носи предмети на водача / апортиртировка/
лектор :Анатоли Георгиев – Обучение на К9 Инструктори
Публикувано: 23 April 2011 - 02:45 AM
Често се е споменавал въпросния шоумен в този форум, но никога не съм гледала негово предаване. Сега, когато едвам успях да изгледам 5 минути от тази помия се чудя на акъла на всички, които го възхваляват и се хвалят, че действат по неговите методи. Същите бих попитала: и вие ли си ритате кучетата в стомаха?! Неам думи. I'm speechless.

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.
Публикувано: 23 April 2011 - 05:36 AM
"Въобще боя ,той изгражда,той не е да разгражда той изгражда.Сега не ги бият сега само мъмрят,не мое да мъмриш брат,не можеш.Все едно хан Аспарух да мъмри ,не."

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."
Публикувано: 23 April 2011 - 08:33 AM
kitana, в 23 April 2011 - 02:45 AM, написа:
Често се е споменавал въпросния шоумен в този форум, но никога не съм гледала негово предаване. Сега, когато едвам успях да изгледам 5 минути от тази помия се чудя на акъла на всички, които го възхваляват и се хвалят, че действат по неговите методи. Същите бих попитала: и вие ли си ритате кучетата в стомаха?! Неам думи. I'm speechless.

Аз не съм гледала точно тези кадри /възмутително е, ако е така разбира се/, но ми прави впечатление от епизодите, които гледам, че всъщност много говори, но малко върши. Имам предвид за едно проблемно куче, което след една-две години научило команда стой и седни....браво ама - малко длъжко време. На едни стопани с агресивно куче им предложи в крайна сметка да му го дадат, а той да им дадял кротко куче от неговите. Това да не е телевизор да го замениш с друга марка, по-хубава. На сайта му пък ако искаш съвет - трябва солиден абонамент да си направиш. Въобще търговията му върви, но ми се струва, че не върши толкова работа, колкото му се носи славата. Уж в Щатите ако удариш шамар на детето ти, идват социалните и ти го взимат. А като се ритат кучета, това се смята за еталон на доброто им обучение ли? Може и да не съм права, малко съм го гледала, защото ме дразни. Ако някой има доводи ,с които да ме убеди в противното - нека пише.
Публикувано: 23 April 2011 - 10:21 AM
kitana, в 23 April 2011 - 02:45 AM, написа:

Това къде го видя?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 23 April 2011 - 02:42 PM
Ритна го с токчето на обувката си. Няколко пъти, като в единия от тях кучето изквича и седна.
Погледнах друг епизиод - там пък беше притиснал едно бебе-питбул в ъгъла, докато го ръчкаше в коремната област и му шъшкаше. И после, познай! Кучето е агресивно!
Нямам думи да опиша отвращението си към тоя мухльо! И не мога, наистина не мога да повярвам, че има толкова глупави хора, които да му се връзват.

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.
Публикувано: 23 April 2011 - 03:10 PM
Напълно свободна си да си го изтеглиш.Dog Whisperer 3 в замунда. После заповядай да си кажеш мнението, ако още искаш. И можеш.
Ти твоето куче ръчкаш ли го в стомаха?

Публикувано: 23 April 2011 - 03:17 PM
Аз лично съм доволна от неговите съвети и следвайки ги кучето ми е добре обучено ,нямам никакви проблеми.Нямам случай да съм го ритала,пребивала и ръчкала в корема и то така, че да изквичи.

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 23 April 2011 - 03:29 PM
"Случаят" с ритащия кучета се казва Widow's Dilema.
Имам го на компютъра си. Специално за всички, които смятат, че това е невъзможно, ще го кача в интернет.

Публикувано: 23 April 2011 - 03:51 PM

Хайде, заповядайте. http://www.youtube.c...h?v=dSkYVwZKMSs
Казваш, кучето слуша, а?

Публикувано: 23 April 2011 - 03:59 PM

Публикувано: 23 April 2011 - 04:08 PM
Много интересно видео-отрязъци.Непознато,агресивно на къс повод как ще му отвлечеш вниманието-с погалване по ушите ли?Така отрязано изглежда фрапиращо,а всъщност не е.
Ако плеснеш детето си през ръцете,защото бърка в контакта-това малтретиране ли е?
И да, кучето ми е обучено перфектно с помоща на филмчетата от поредицата.

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт