Dog.bg Форуми : Обучение на Кучета

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (32 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Обучение на Кучета Професионално обучение на кучета Оцени темата: ***** 8 Гласове

#41 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 05 April 2011 - 04:55 PM

Щом е на 4 месеца няма да е нужно да идвам продължително време мисля че за около 2 - 3 пъти ще стане.Ще ти струва между 35 - 50 лв. Като говорим за 50 лв ще дойда около 4 - 5 пъти.
[/quote]

Малии, обърнахме го форума на алъш-вериш .. Левове , цени , тарифи .. Ко става тука ? :))

А иначе това момче го знам от ФБ, там беше оспамил с подобни - от сорта, че нямал бил проблеми с която и да е порода и характер, беше писал и за наш Бруно даже . Няма лошо самочувствието, но ако си играеш със съдби (защото работа с кучета и стопани е точно това) а и щом искаш пари за което , то аз поне бих очаквала атестации и факти ; да сме го сме го виждали по събития ще е плюс; личните му кучета да са познати с успехите си .. - такива ,простички неща.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#42 Потребителят е офлайн   sundy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 05 April 2011 - 06:05 PM

Точно това имах предвид и аз - надявам се да докаже твърденията си и ще се радвам, че и от нищото може да се появи още един колега, с когото си струва да се работи...
И за да няма засегнати и обидени заради споменатия от мен "колега" само ще кажа, че е едно момченце живяло в Китай - не лошо момче по принцип, но бързо изградило самочувствие на обучител и "открило" своя школа... дори мисля, че писа за кратко тук. Сори, ако някой се е "познал" - наистина много хора идваха в Сириус, част от тях вече не посещават занятията (включително аз - просто съм много далеч), времената се менят, обстоятелствата също... това не означава, че сме спрели да се познаваме и уважаваме, нали? :rc_036:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#43 Потребителят е офлайн   Pretty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:+359878787912
    arolski911@gmail.com

Публикувано: 05 April 2011 - 08:01 PM

Първо аз моите кучета не ги тренирам за състезания и за това не ходя.За мен тези състезания не доказват по никакъв начин дали човек може да тренира кучета.Така , че ще ви помоля да спрете с коментари от сорта на " да сме го сме го виждали по събития ще е плюс; личните му кучета да са познати с успехите си .. - такива ,простички неща. "
Второ няма как хората да ме викнат за работа ако не " спамя " както казвате.Никой няма да дойде на вратата ми и да ми каже извинявай ама може ли да ми помогнеш.
Хората са казали помогни си сам за да ти помогне и Господ.Та нали затова са тези социални мрежи за да могат хората да си намират контакти,връзки,приятели и тн.
Така че ако вие мислите че неставам си е ваше мнение.Не мисля да влизам в безполезни спорове кой може и кой неможе но ще ви помоля недейте да говорите каквото и да е било без дори да ме познавате !! :ea_103:
Благодаря :smile: :smile: :smile: :smile:
User's Signature

Асен Аролски треньор на кучета
и
техните собственици

Качена снимка

#44 Потребителят е офлайн   Pretty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
    arolski911@gmail.com

Публикувано: 08 April 2011 - 04:47 PM

Ако,някой има някакви въпроси свързани с обучението или просто имате нужда от съвет с радост ще помогна на всеки, който има нужда :smile: :smile: :smile:
User's Signature

и
техните собственици

Качена снимка

#45 Потребителят е офлайн   Pretty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
    arolski911@gmail.com

Публикувано: 11 April 2011 - 03:25 PM

Как да научим кучето си да НЕ взима храна от непознат

http://www.youtube.c...h?v=lnRaAKQd2Rk
User's Signature

и
техните собственици

Качена снимка

#46 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2011 - 06:33 PM

Показване на мнениетоPretty, в 11 April 2011 - 03:25 PM, написа:

Как да научим кучето си да НЕ взима храна от непознат

http://www.youtube.c...h?v=lnRaAKQd2Rk

Истинска и неподправена глупост...:rc_036:Нищо лично...
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#47 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• ветеринарен лекар -етолог
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
    немско овчарко куче :) , боксер , мин пин
Публикувано: 18 April 2011 - 11:30 AM

Animal behavior College BG
организира
30 април – 1 май 2011София
записване до 27 април 2011
Практически семинар
"Обучение на кучето ВН /добър гражданин/- техники и новости"
тел.за връзка с нас 0886 55 24 19
FACE BOOK : ABC-BG
такса за участие 5лв.
спонсори BELCANDO dog food , ЕТ“Диана Павлова ДАР“ - ветеринарен кабинет
Тема:
* Позитивни методи на обучение - сигнали на помирение ,план на тренировка – кога да спрем ,здравни и етологични норми
* Оборудване - защо нагръдник ?
*Агресия при кучето - здравни и поведенчески причини .Как да предотвратим ситуации - агресия към хора, деца и /или други животни .
Лектор:д-р Татяна Гетова – ветеринарен лекар , етолог , кинолог
*Що е „Терапия с кучета“ - и ползата от нея за човека – направления.
*Работа с деца и кучета
лектор:Ивайло Тодоров – психолог
Изграждане на специални навици на кучето:
*Приучване на кучето да работи по мирисова следа, въвеждане на усложнения, усъвършенстване на навика
*Начини за приучване на кучето да носи предмети на водача / апортиртировка/
лектор :Анатоли Георгиев – Обучение на К9 Инструктори

#48 Потребителят е офлайн   kitana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2011 - 02:45 AM

Потресена съм. От яд. Сизър Милан Ритащия кучета. Нямам думи.
Често се е споменавал въпросния шоумен в този форум, но никога не съм гледала негово предаване. Сега, когато едвам успях да изгледам 5 минути от тази помия се чудя на акъла на всички, които го възхваляват и се хвалят, че действат по неговите методи. Същите бих попитала: и вие ли си ритате кучетата в стомаха?! Неам думи. I'm speechless.
:zz_020: :zz_020: :zz_020:
User's Signature

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.

#49 Потребителят е офлайн   alexy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2011 - 05:36 AM

http://vbox7.com/play:5364f116

"Въобще боя ,той изгражда,той не е да разгражда той изгражда.Сега не ги бият сега само мъмрят,не мое да мъмриш брат,не можеш.Все едно хан Аспарух да мъмри ,не." :ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041:
User's Signature

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."

#50 Потребителят е офлайн   arina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 April 2011 - 08:33 AM

Показване на мнениетоkitana, в 23 April 2011 - 02:45 AM, написа:

Често се е споменавал въпросния шоумен в този форум, но никога не съм гледала негово предаване. Сега, когато едвам успях да изгледам 5 минути от тази помия се чудя на акъла на всички, които го възхваляват и се хвалят, че действат по неговите методи. Същите бих попитала: и вие ли си ритате кучетата в стомаха?! Неам думи. I'm speechless.

Аз не съм гледала точно тези кадри /възмутително е, ако е така разбира се/, но ми прави впечатление от епизодите, които гледам, че всъщност много говори, но малко върши. Имам предвид за едно проблемно куче, което след една-две години научило команда стой и седни....браво ама - малко длъжко време. На едни стопани с агресивно куче им предложи в крайна сметка да му го дадат, а той да им дадял кротко куче от неговите. Това да не е телевизор да го замениш с друга марка, по-хубава. На сайта му пък ако искаш съвет - трябва солиден абонамент да си направиш. Въобще търговията му върви, но ми се струва, че не върши толкова работа, колкото му се носи славата. Уж в Щатите ако удариш шамар на детето ти, идват социалните и ти го взимат. А като се ритат кучета, това се смята за еталон на доброто им обучение ли? Може и да не съм права, малко съм го гледала, защото ме дразни. Ако някой има доводи ,с които да ме убеди в противното - нека пише.

#51 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 23 April 2011 - 10:21 AM

Показване на мнениетоkitana, в 23 April 2011 - 02:45 AM, написа:

Това къде го видя?
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#52 Потребителят е офлайн   kitana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2011 - 02:42 PM

В един от епизодите, който си изтеглих от Замунда (аз, заблудената овца!)го гледах. Епизод 3.
Ритна го с токчето на обувката си. Няколко пъти, като в единия от тях кучето изквича и седна.

Погледнах друг епизиод - там пък беше притиснал едно бебе-питбул в ъгъла, докато го ръчкаше в коремната област и му шъшкаше. И после, познай! Кучето е агресивно!

Нямам думи да опиша отвращението си към тоя мухльо! И не мога, наистина не мога да повярвам, че има толкова глупави хора, които да му се връзват.
User's Signature

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.

#53 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 April 2011 - 02:56 PM

Да бе, да.
И National Geographic прави филми как някой мухльо рита кучета в стомасите. Че и ги излъчва.

#54 Потребителят е офлайн   kitana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2011 - 03:10 PM

Оооо да, аз ще правя такова шоу и понеже сизър милан е много добър, искам да разруша конкуренцията с клевета.
Напълно свободна си да си го изтеглиш.Dog Whisperer 3 в замунда. После заповядай да си кажеш мнението, ако още искаш. И можеш.

Ти твоето куче ръчкаш ли го в стомаха?
User's Signature

#55 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 April 2011 - 03:13 PM

Нищо не разбрах от поста ти.

#56 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 April 2011 - 03:17 PM

Това че на някой не му харесва дадена персона и методите му на обучение,не значи че другият е мухльо,а още по-малко прави нас останалите глупаци.Като не ти харесва,избираш друг метод на обучение и го прилагаш.
Аз лично съм доволна от неговите съвети и следвайки ги кучето ми е добре обучено ,нямам никакви проблеми.Нямам случай да съм го ритала,пребивала и ръчкала в корема и то така, че да изквичи.
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#57 Потребителят е офлайн   kitana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2011 - 03:29 PM

Имам право да нарека "мухльо" който искам. Ако това не ти харесва, си свободна да не четеш постовете ми.

"Случаят" с ритащия кучета се казва Widow's Dilema.
Имам го на компютъра си. Специално за всички, които смятат, че това е невъзможно, ще го кача в интернет.
User's Signature

#58 Потребителят е офлайн   kitana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2011 - 03:51 PM

Явно аз не съм единствената, която го нарича ритащия кучета. :ab_041:
Хайде, заповядайте. http://www.youtube.c...h?v=dSkYVwZKMSs

Казваш, кучето слуша, а?
User's Signature

#59 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 23 April 2011 - 03:59 PM

Китана това не е ритник,а корекция и начин за привличане на вниманието на кучето и даже по скоро за развличане ако мога така да се изразя.Използва се когато дразнителя е прекалено силен,примерно котка.Изскимтяването е от стреса,т.е уплах,а не от болка.Това е леко чукване,използва се също и при вървене редом когато се прави обръщане да подканиш кучето по бързо да завие.Не съм фен на Сизър Милан ,но тук няма нищо необичайно или травмиращо кучетата.Просто клипчето е един добър отрязък от ''ритници'' и отначало може да го помислиш даже за жестоко.Това леко ''боцване'' върши страхотна работа когато е необходимо.А при случая с НОК я чукна леко с коляно в гърдите това спира кучето да скача отгоре ти и не го боли просто го спира.Изполвам тези приоми в обучението когато е необходимо и не са по различни от една корекция с душач примерно. :ae_085: Кучето не го боли от тези т.нар ''ритници''
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#60 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 April 2011 - 04:08 PM

По същото правило,ти си свободна да не гледаш.А също така съм свободна и да отговоря,когато някой нарича глупак,този който го харесва.
Много интересно видео-отрязъци.Непознато,агресивно на къс повод как ще му отвлечеш вниманието-с погалване по ушите ли?Така отрязано изглежда фрапиращо,а всъщност не е.
Ако плеснеш детето си през ръцете,защото бърка в контакта-това малтретиране ли е?
И да, кучето ми е обучено перфектно с помоща на филмчетата от поредицата.
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

• (32 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни