Аз лично те разбирам, защо отговори по този начин.Просто не ти се даде шанс да отреагираш по някакъв друг.От теб се изисква да си последователен,упорит,да отстояваш позициите си и да не спираш цял живот да се учиш.И най вече,когато някои ти гласува доверие,да се постараеш да му се отплатиш подобаващо.
Желая ти успех от сърце,в начинанието което си предприел

Принципно,когато прочетох темата...Първо ми стана смешно,после се нервирах,а още по после се разочаровах,защото явно си дадох сметка(за пореден път),защо България е в това лайняно положение(във всички сфери).Просто ,както някои по горе казаха...че не сме Америка...Ами да Вярно и след 1000 години няма да я стигнем,поне в отношението да се дава шанс на млади хора,изпълнени с желание да се докажат ,че са способни и могат.След първоначалния изпитателен срок и ВИДЯНО С ОЧИТЕ си дали някой е способен или не, да се реагира и съди.

От личен опит да ви споделя,че много повече успех в живота и работата си съм имала,когато съм давала шанс на млади хора изпълнени с ентусиазъм и воля за работа, които обаче нямат по 2 висши и 5 страници автобиография(просто няма начин)...
А и все пак тук говорим за професия,в която всеки може да си каже ,каквото му е кеф,но още след първоначален контакт става ясно дали някои може или не.(Все пак момчето не се бори да става ветеринарен лекар нали?!)..Можело да има последствия(хайде Моля,Моля..Какво кучето ше се депресира и ще има непоправими последици след един-два евентуално некомпетентни урока?!..
Ами според мен не,ама явно е по лесно да си изтъркаме буквичките на клавиатурата и да си легнем усмихнати,защото сме успяли да разшифроваме поредния неможещ самохвалко,без дори да сме дали шанс да покаже,на какво е способен...
Обадете се на момчето бе хора...Пробвайте го и после си кажете тежката дума...Както и да е..
В крайна сметка всеки е наясно от какво има нужда за да заспи спокойно...
Навар да ти призная малко ме разочарова...
Останала съм с впечатление,че сме възпитаници на една и съща спортна академия...Ами ти ,ако не си си дал сметка,за какво иде реч,като шуробаджанащина и че всеки опит на някои млад човек(които естествено не е брат,сестра,приятел и т.н на някои от ходещите бетонирани имена там)...няма възможност за никакъв шанс...(Да не останете с грешно впечатление,Аз съм от хората,които са имали всички предоставени шансове, но тъй като си имам някакви умряли явно вече принципи,не съм била съгласна с тази методика и подход)
Това беше малко отклонение,но го давам,защото според мен е пряко свързано с всички сфери и начин на действие в нашата мила родна България.

След целия изписан обяснителен ферман да кажа кратко и ясно...Според мен Не е това начина.
Лек ден на всички...

p.s..Сега видях мнението на Galiadogs(смятайте от колко време творя тоз роман

Иначе Галя Комплименти за дипломатичното и наистина професионално мнение...Един от мотивите да ти се възхищавам искрено