Eпидемия от ДИРОФИЛАРИЯ NB! Неприятни снимки! Да вземем мерки!
Публикувано: 14 April 2011 - 03:11 PM
"ВАЛНАТА", ако беше прочела цялата тема и всичко писано щеше да видиш, че има човек от форума който пише в немските форуми и там са му казали, че НЕ-обезпаразитяват кучетата си изобщо ... или на 3 месеца го правят... говоря по спомен..., ако някой не вярва да прерови темата...
Имената няма да ги спомена, нито пък телефоните.. какво искате да кажете..., че ви мисля злото и искам вашите кучета да умрат?Не съм толкова долен ..., ама нека всеки сам си прави изводи от всичко писано ...
Публикувано: 14 April 2011 - 03:16 PM
Към модератор:Моля, да забършете безсмислените дрънканици на това объркано дете!

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 14 April 2011 - 03:17 PM

Публикувано: 14 April 2011 - 03:27 PM
@"Валната", даваш ми копие от някъде си където става въпрос за Германия... толкова ли не може да направиш връзката за какво ти говоря...След като хората в Германия казват че не обезпаразитяват кучетата и котките си всеки месец... то направете си сметка достоверната информация от сайта който ми дадохте... Лек ден...
Аз ще продължавам да следя форума и всеки път когато чета за куче със слаба имунна система и проблеми с черния дроб... ще пиша на човека пуснал темата.. и само ще попитам на какъв период обезпаразитяват кучето си ... няма да помагам.. и няма да казвам.. тъй като си обгрижват кучето всеки месец!
Държа да отбележа, че едва ли има куче освен моето тук във форума което да получава това внимание и грижи...
Публикувано: 14 April 2011 - 03:38 PM
Дизел, в 14 April 2011 - 03:27 PM, написа:
След като хората в Германия казват че не обезпаразитяват кучетата и котките си всеки месец... то направете си сметка достоверната информация от сайта който ми дадохте... Лек ден...
Аз ще продължавам да следя форума и всеки път когато чета за куче със слаба имунна система и проблеми с черния дроб... ще пиша на човека пуснал темата.. и само ще попитам на какъв период обезпаразитяват кучето си ... няма да помагам.. и няма да казвам.. тъй като си обгрижват кучето всеки месец!
Ти или не искаш или не можеш да разбереш, че тук не е Германия. Информацията в сайта е достоверна и ще бъде потвърдена от всеки ветеринар в България. Дай номерата на измислените от тебе доктори? Ти форума го следи, ама поспри с необоснованите съчинения. Запомни това: "Така е прието да се процедира и в западните страни – например в САЩ, Германия и др. Съвременните лекарствени средства са НЕТОКСИЧНИ и ПРАКТИЧЕСКИ БЕЗВРЕДНИ за кучето и котката. Има и такива, които са подходящи за бременни и новородени."
Не се опитвай да помагаш на кучета със слаба имунна система и проблеми с черния дроб.. За това нещо си има лекари.
Публикувано: 14 April 2011 - 03:54 PM
Има ли разлика в ефективността им? Защо има такава разлика в цената - между два и четири пъти по-скъпи? До колкото знам, тези на BAYER струват над 4лв. - само заради името на производителя или все пак има разлика в качеството?
Може ли да правим компромис и да купуваме без притеснения от по-евтините хапове?
Публикувано: 14 April 2011 - 03:57 PM
Дизел, в 14 April 2011 - 09:49 AM, написа:
абе льо-льо я пак се върни на онзи ми пост да не го търся да го цитирам да видим дали не беше шега,а хич не ми излизай с тоя номер,че си много умен и много знаещ.Хората ,които знаят не са тъй нагли като теб!!!
Публикувано: 14 April 2011 - 03:59 PM
valnata, в 14 April 2011 - 10:24 AM, написа:

Виж за какво се изписаха 10000 страници, колко е сериозно това заболяване и реши дали може да рискуваш.
Нарочно нов пост.Браво много добре казано,не бих могла да го кажа по-добре!

Публикувано: 14 April 2011 - 04:14 PM
ShiBumi_GirL, в 14 April 2011 - 03:57 PM, написа:
абе льо-льо я пак се върни на онзи ми пост да не го търся да го цитирам да видим дали не беше шега,а хич не ми излизай с тоя номер,че си много умен и много знаещ.Хората ,които знаят не са тъй нагли като теб!!!
Къде да се върна... там където се говореше за една каракачанка на 2 месеца която се гледа в двора без да има 3та ваксина ли, защото там пак ти казаха и аз ти казах, че няма проблем... ама тя наща нали си скъсва задника от четене по форумите и ... ?Щото там пак налази в лайната...Льо-льо ще ми викаш, когато започнеш да ми переш гащите и чорапите...
Казах каквото имам за казване... хората четат и си правят изводи и заключения... както се каза по-горе ... топлата вода от отдавна е открита... въпроса е , че някой хора не са се научили да я използват!!!
Публикувано: 14 April 2011 - 04:18 PM
Дизел, в 14 April 2011 - 02:14 PM, написа:
ShiBumi_GirL, в 14 April 2011 - 03:57 PM, написа:
Къде да се върна... там където се говореше за една каракачанка на 2 месеца която се гледа в двора без да има 3та ваксина ли, защото там пак ти казаха и аз ти казах, че няма проблем... ама тя наща нали си скъсва задника от четене по форумите и ... ?Щото там пак налази в лайната...Льо-льо ще ми викаш, когато започнеш да ми переш гащите и чорапите...
Казах каквото имам за казване... хората четат и си правят изводи и заключения... както се каза по-горе ... топлата вода от отдавна е открита... въпроса е , че някой хора не са се научили да я използват!!!
айде пак стана смешен че куче преди 3-та ваксина трябва да излиза навън!!!
Модератор да разчисти,моля и моите писанки барабар.Смятам,че темата е доста важна!
Публикувано: 14 April 2011 - 04:26 PM
Публикувано: 14 April 2011 - 05:11 PM

Топлата вода е открита, да. И са открили хора, които са УЧИЛИ с години за да станат ДОКТОРИ.
Оспами цялата тема, съсипа я.. Ти просто си търсиш внимание и с простотиите, които пишеш успяваш да го привлечеш.. и не си мисли, че на хората им е забавно да си пишат с такъв като тебе.. Просто се налага, за да не вземе някое дете утре да ти се върже.
Човек като разгледа темите му става ясно що за човек си и колко опит имаш.. единия ден питаш как се гледа куче, на другия даваш съвети за дресура.. С лекарствата е същото.. не знаеш що е то каишка против бълхи

И ако обичаш не пиши за Каракачанки в тази тема. Има си теми за каракачанки.

В тоя форум модератори-админ няма ли?
Публикувано: 14 April 2011 - 05:34 PM
Няма да дам телефоните на докторите поради ... ред причини... не защото ги няма... или не съществуват...
Образовайте се какво е СПАМ... 90% от писането ми в тази тема не е спам... тролчета.. На вас 2-те цикъла ви продължава 12 месеца... без прекъсване...Или просто няма кой да ви начеше... не се и учудвам... и аз не бих!!!
ако нямаше твърдоглави дебили които да ми прегласят ... нямаше да има 3 излишни страници в стремежа ми да ви убедя в правилното!
Публикувано: 14 April 2011 - 05:39 PM
Всичко хубаво ти желая!
ПС:Вълната е мъж!
Публикувано: 14 April 2011 - 09:00 PM
Тези "дебили' не ти пригласят а се опитаха да ти кажат кое е правилно и кое не. Няма да дадеш телефони, защото си измисляш за разни доктори-ти самия търсеше доктори.. Какви са РЕД причините заради които няма кажеш имена и телефон на тоя доктор? Глупости ..

Не е лошо да не знаеш и да питаш..Лошо е когато си толкова ограничен, че на черното започнеш да казваш бяло.

Преди да напишеш поредния "бисер" ще ти кажа, че не ти прилича да обиждаш хора по-големи от теб..
Публикувано: 14 April 2011 - 09:11 PM
Второ... в действителност ги има тези 3-ма доктори...
Трето... държа да ме осъдиш и да си мерим козовете в съда..(ти сам намери причина.. нали имаш време)
Четвърто...НИКОГА не съм казвал, че е вредно да се третира против паразити (отново се опитвате да обърнете думите ми срещу мен... за жалост твърде жалко!!!), казах и продължавам да казвам, че е вредно това да се прави всеки месец при кучета над 6 месеца!
Пето... една от причините поради която няма да кажа телефоните и имената им в публичното пространство е, че на 2ма от тях не знам телефоните (имам връзка с тях в квартала), а с 3-тия ядем и пием всяка седмица (почти всяка) и не бих искал да му прикачам всезнайковци към ежедневните проблеми...(понеже не бих сторил това на приятел/познат, освен, ако не съм с лоши помисли)...
Шесто... защо продължаваш да пишеш след като темата "замръзна" ... дали аз в действителност съм този който търся интрига ... или егото ти е прекалено наранено и не можеш да замълчиш...
Седмо..., ако някой иска да прави спор без да има сеир.. да ми пише на лични ... понеже аз каквото имах да кажа по темата го казах... даже още преди 3 страници..и повече....