Тя е поредното дребосъче от кв. Левски, след Бела, Джеси, Рошко-вече Бенджи в Швейцария, чийто дом е улицата. Явно в този квартал хората обичат да си изхвърлят дребосъците навън. Тези съм срещнала аз и на тези съм успяла да помогна, а колко ли много мъници има още между блоковете!

Мила живее на паркинга на Била под количките за пазаруване.Цяла зима треперех, как ще оцелее.
С приятелката ми й купуваме кремвирши, защото тя не обича суха храна, но това не е всеки ден.
Днес като я видях, много се разстроих. Някой изрод я е полял с някаква мазнина, не знам какво е, всъщност, но тя е станала почти черна и цялото й гръбче е мазно и сплъстено. Очичките и текат, няма кой да ги почисти (а те са като на булонките и трябва да се чистят), даде ми да я погаля по главичката и по гушката и веднага се скри под количките. Беше много стресирана.
Прилича на нещо като микс със шпиц, особено в главата, с много гъста бяла/черна козинка, не повече от 5-6 кг. Кастрирана е.Едната й предна лапичка е повредена, държи я сгъната, но стъпва на нея, когато ходи. Снимките не са от днес. Нямах апарат да видите колко беше нещастна, не, нямам думи каква жалка гледка беше.
Представям си я изкъпана и сресана-ще бъде една малка бяла пухкава лисанка!
Искам, но не мога нито финансово, нито физически да се погрижа за нея, защото съм с много подопечни в момента. Моля да помогнете на МИЛА!