Мила домът й са количките на една Била
Публикувано: 28 April 2011 - 10:35 PM

А то се скъса да ми се глези, да върти дупе, да ме целува по ръцете и по лицето

Много се е успокоила, вече изцяло ми се доверява и на мен, и на жената, която я гледа.
С перфектни хигиенни навици, не прави никакви бели вкъщи, освен, че влачи отвреме-навреме някой чехъл. Нощем си спи като бебе на едно фотьойлче, което си е харесала.
Обожава малки деца и с внучетата на жената тича да играе из всички стаи.
Иначе всяка сутрин се засичаме с Бъкси на разходката с Мила, тя веднага иска да тича към мен, но стоим на далечно рзстояние заради тиквата.

Публикувано: 28 April 2011 - 11:40 PM
И Пърси, и във временният й дом се грижат чудесно за нея - то си личи !
Това е първото бездомниче, което по лекарско предписание минава на диета

Такава е кокона сладка, че сигурно всеки пазаруващ във Била е делил храната си с нея

Публикувано: 04 May 2011 - 12:18 PM

Отидох да я видя, седнах на диванчето, а тя от радост пощръкля-като взе да се върти като пумпал във въздуха на 360 градуса, направи няколко кръгчета и после две тигелчета из стаята, после пак пумпалчета във въздуха и пак тигелчета по стаята. Накрая дойде до мен и със замах ми се метна в скута, настани ми се в краката и взе да ме целува по лицето!
Аз дори не успях да реагирам, всичко се разви с такава скорост, ама много е пъргаво това кУфте, и се смяхме с глас после, а тя ме окупира и не иска да става от краката ми.
Толкова е благодарна, че не е навън, милата!
Освен това, не обичала госпойцата дъжд и е искала да се прибира, като сама се е теглила към входа.

Знае си вече и вратата на апартамента.
С перфектни хигиенни навици, спи си до късно сутрин, не тормози никого и не ЛАЕ!
Куче-слънце!
Публикувано: 14 May 2011 - 11:34 PM
Дано за всички се намери по една добра човешка ръка.
Тук Мила е на разходка, все още в София, с Пърси. Има разни болежки и проблеми тук и там ( като всяко бездомно), но се лекуват.
Като си дойде тук, ще напишем някои подробности :)

Публикувано: 15 May 2011 - 08:06 AM

Точно по времето,когато малката беше в клиниката на мен също ми се наложи да я посетя с едно друго изстрадало мъниче,което си е и много страхливо.
Страхливката не си седна на дупето спокойно,докато не отвори част от шева на операцията (от кастрацията).
И ние веднага-тичешком към клиниката.
Уплашени от операцията и сега наново прегледи,тя се поразпищя на масата за предледи-тряпереща цялата,дърпаше се само при вида на какичката,която я преглеждаше.
Когато останахме сами за малко,аз поглеждам надолу и виждам очичките на едно прекрасно беличко пухче,което се залепило за вратата на клетката си и гледка какво правят на уплашеното мъниче...
Веднага се сетих,кое е това изстрадало пухче(бях чела и за нейнета не лака съдба) впечатли ме,как беше застанала на вратичката да види,кой плаче.
За да успокоя мъника в ръцете мзапочнах да и говоря за Мила,която е долу,как и тя тук за да се лекува,но всичко е за тяхно добро (опитвах се да успокоя бъзличка).
Най-интересното беше,че като че ли и двете ме разбраха

Мила,вече беше подала носле от решетките (разбрала,как я давам за пример) а буболечката в мен гледаше към нея докато и говорех за перипетите на бялото пухче в клетката.
И накрая Мила за да потвърди мойте думи-излая приятелски

Всичко това ми остави много хубав спомен от пукавото момиченце,много ми се искаше и следващия път,когато ходихме да я видя,но вече беше здравичка и в приемен дом (доколкото разбрах).
Много късмет му пожелавам на това прекрасно носленце и скоро да се гуши в неговия човек-още по-щаствива!

Публикувано: 31 May 2011 - 07:01 PM
Клетката, която имам от Сара, е малка за да стои вътре куче 12 часа, ние я ползвахме за самолетите, на къси дестинации.
Със самолет не ни вземат, защото куФтето е повече от 9 кг :), а самолетите Атина -София са малки, нямат карго.
Иначе Мила е добре, остава да си платим третата вноска от 80 лева на Добро хрумване за престоя там, да си сложим чип и паспорт и да потегляме.
Като дойде тук, ще лекуваме бенка на клепача (която разранява от време на време), премазана преди време лапа ( която явно я боли и сега), проблеми гинекологични...но това да е, мисля, че ще се справим!
За радост, при направено изследване във Ветеринарно-медицинския факултет по паразитология преди време, се установи, че е нямала микрофиларии.
Това са новините от Мила. Аз съм си поела всички разходи и преди и сега, но ви моля само да ми услужите с една клетка, която разбира се - веднага ще върна обратно с този микробус.
Публикувано: 01 June 2011 - 10:00 AM

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 01 June 2011 - 10:34 AM

Еееееееее, то не бяха танци, въртене на дупе, квичене, цвилене, целувки, все едно, че цял живот съм й била стопанка

Много е сладка Мила, много е любвеобилна, като спра да я галя, ме ръчка с лапичката, да продължавам. Стори ми се малко поотслабнала, дано, защото е големичко кУфте. Преди време си беше разранила бемчицата на единия клепач, сега е добре.
Голяма е веселушка и е много енергична и подвижна. И е с перфектни хигиенни навици,което много ме радва!И не лае изобщо, досега май само един път е показала гласче.
Надявам се, че и с Рошла ще се разбере!
И че със Sarah Marina много ще се разбират и обичат.

Малкото шкембенце извади невероятен късмет!
Благодаря ти, Sarah Marina, че повече няма да я мисля и да й виждам самотните очички, когато лежи пред Била.

Дано има повече хора като теб и в България!!!
Публикувано: 01 June 2011 - 11:45 AM
Остана още малко и после ще ви покажа снимки на Мила и морето :) Мисля си, че много ще й хареса да тича по плажа.
Pursy, не е важно само да се намери някой да осинови животинката, първо трябва някой да я забележи, да я снима, да й напише историята ...и да я напише така, че да стигне до сърцата на хората :)
Всичко тръгна от теб

Публикувано: 01 June 2011 - 01:51 PM
Sarah-marina желая ви късмет.

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953
Публикувано: 08 June 2011 - 07:29 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.