Dikari, да права си, Моли ще има нужда от финансова подкрепа. Благодаря, че повдигна въпроса,
Оказа се, че Моли има още тумори и според лекарско мнение от вчера, трябва да се махнат всички млечни жлези (при първата операция са махнати 3, доколкото разбрах). Най-добре е да направим операцията тук, първо е добре за здравето на кучето по-скоро да се реши проблема, второ, ще е по-коректно към бъдещите осиновители. Все още не знаем цена, ще се разбере след празниците, със сигурност ще е решаващо да е с намаление, няма как иначе :(
Освен това Моли е в София, на хотел. Условията са повече от чудесни, не е в клетка, а е вътре в дома, с други животни и хора, обградена с любов. А и хората с търпение ще работят за по-свободно ходене на повод. Макар и символични, разходи все пак има.
Ще се постарая да помогна с трохички, ще е чудесно, ако и друг се присъедини, защото това,което мога да направя е крайно недостатъно :( Ще се зарадваме изключително много и на помощ с превоз от село, близо до София до Студентски град след 2 май, през работно време (за да й направим снимка и евентуално да насрочим час за операцията). За контакт - мен на лични или ако е по-лесно, Чери по тел
чери1, в 08 April 2011 - 02:56 PM, написа:
давам моя телефон - 0887 205 903 и 0889 905 642.
Да добавя и че по мнението на няколко души, които имат опит с кучета, Моли е на около 3 години. Пред нея има много живот, дано е щастлив и безоблачен, достатъчно е изстрадала!
И още нещо, хубава новина: момичето има хигиенни навици, от вчера не е правила бели, чакала е с нетърпение и си е свършила всичко навън. Пускам и една снимка, която мен като коткарка ме разтапя: тук Моли е прясно пристигнала в хотела, където си живеят и няколко прекрааааасни котки, осиновени от собственика. Е тоз младеж чудесен, толкова я обикна, че веднага почна да се гали в нея. ЛибоФ...