Кучешки истории ... Погледа на хората без кучета
Публикувано: 25 April 2011 - 04:58 PM
Публикувано: 25 April 2011 - 07:41 PM
ShiBumi_GirL, в 25 April 2011 - 04:58 PM, написа:
Цитат
Това мисля че не дава специални привилегии в разговор, или?
Цитат
Ако е така - извинявам се. Явно съм недогледал. Все пак - явно автора не го бива да пише статии.
Цитат
Ако ми дадеш дефиниция за глутница, може и да се съглася. В нашия квартал вървят по 2 - 3, но не съм чул да има изядени. Или ти си попаднала на някоя от вампирските глутници и затова си толкова сигурна, че навсякъде има глутници. Лично мене ме е по - страх от домашните агресивни питбули, отколкото от страшните глутници. Ще ти дам пример за едно куче, което живее до нашия блок - онзи ден се разхождах и един домашен питбул със верига 5 метра замалко да одере бездомното. Теб ако ти изскочи такъв агресивен питбул, пак ли ще мислиш че глутниците от по 2 - 3 изстрадали животинки са по - страшни? Айде моля ви се.
Публикувано: 25 April 2011 - 08:56 PM
Това е в цялата София.
И докато има неадекватни глутницозащинички, които подхранват глутници за да упражняват милозливостта си и емпатията, ще има нахапани деца и притеснени инвалиди.
Случаят не е единствен. Покрай тези "милозливки", попрекалили със сериалите, страдат редовните кучкари и невинни минувачи.
И престани да нападаш определени породи: не са ти виновни питбули, още повече че агресивни такива няма към хората.
Лека седмица.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 25 April 2011 - 10:41 PM
Публикувано: 26 April 2011 - 06:26 AM

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 26 April 2011 - 10:58 AM
Един път се прибирам към 8 часа вечера, отварям вратата на входа и отвътре ме гледа едно около 40 килограма куче пуснато вътре на топло. Да, и на мен ми е мъчно, обаче не ми се вижда нормално да не мога да се прибера от страх.
Друг е въпроса, че сестра ми като малка беше ухапана от пекинез, оставен свободен да си се разхожда на детската площадка. Има много собственици на кучета, които не се съобразяват с нищо и от там идва "омразата" на хората към всички.
Животните обаче не са виновни за нищо. Ние сме ги направили такива каквито са.
Сега също като разхождам кучето и се притеснявам когато минаваме покрай бездодмни. Един път едно доста агресивно куче ни подгони с лай, наложи се да дигна моето и да се изнеса бързо. Да, сега е малко още, ама като порастне няма да мога да го вдигам. Това последното се случва в Истанбул. Там почти никой не събира след кучетата си. Живяла съм и в Рим, там няма бездомни кучета, но пак не всички събират.
Публикувано: 26 April 2011 - 05:37 PM
Ариел, в 26 April 2011 - 06:26 AM, написа:
Списва? Тази част ще я пропусна.
Имам малко братче, ако искаш и снимка ще пусна. А ДНК проба? Ами дядковци, защото според уважаемата персона само лудите бабички хранят бездомните.
Незнаех откога изказването на мнение е заяждане.
Цитат
Хайде бе! Инвалиди! А защо ли тогава има повече нахапани от домашни кучета отколкото от бездомни!
Цитат
Аз всеки ден се оглеждам извън моя блок - и знам защо те е наръфал в ухото. Защото е имало <постави името на кучето> изяж го тоя бездомен помияр или чакай аз ще го ритна по муцуната.
Аз непознавам АГРЕСИВНО бездомно. Познавам АГРЕСИВНО домашно. Прочети горният ми пост за питбула който замалко да оръфа помиярчето.
Цитат
Ще ги нападам и още как! И то не те ами безспособните им собственици! Неможе да си развеждаш питбула с 10 метра верига около детска площадка.
Що мен не ме нахапят бе? Сигурно защото не ги ритам по муцунките.
Публикувано: 26 April 2011 - 06:12 PM
Цитат
Кое му е "хайде бе инвалиди"? Сляп човек не е ли инвалид? Или трябва да го ухапят, за да приемеш факта че глутници ги има и проблемът с тях също?
да не си и ти от тези "зоозащитници", които отидоха в дома на сляпата жена след репортажа и й дадоха безумен по своя глупост и некомпетентност съвет да ръси кренверши за глутници, като върви с кучето си водач? Или си от тези, които в прав текст директно й казаха на сляпата жена че - цитирам дословно от нейните думи лично, които ми каза по телефона - ако кучето водач не може да се сдобри и с глутниците, то сляпата жена би трябвало да се откаже от кучето-водач.
След тази история глутницозащитници хич да не ми говорят за любов и милосърдие. И внимавайте с това нехайно "аре бре кво толкова", защото никой от нас не е застрахован от загуба на зрение, да не сте на нейното място.
"Мен що не ме хапят" - не е аргумент.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 27 April 2011 - 08:15 AM
Furia_S, в 26 April 2011 - 06:12 PM, написа:
Цитат
Кое му е "хайде бе инвалиди"? Сляп човек не е ли инвалид? Или трябва да го ухапят, за да приемеш факта че глутници ги има и проблемът с тях също?
да не си и ти от тези "зоозащитници", които отидоха в дома на сляпата жена след репортажа и й дадоха безумен по своя глупост и некомпетентност съвет да ръси кренверши за глутници, като върви с кучето си водач? Или си от тези, които в прав текст директно й казаха на сляпата жена че - цитирам дословно от нейните думи лично, които ми каза по телефона - ако кучето водач не може да се сдобри и с глутниците, то сляпата жена би трябвало да се откаже от кучето-водач.
След тази история глутницозащитници хич да не ми говорят за любов и милосърдие. И внимавайте с това нехайно "аре бре кво толкова", защото никой от нас не е застрахован от загуба на зрение, да не сте на нейното място.
"Мен що не ме хапят" - не е аргумент.
Съвет на никого не съм давал, нито пък смятам да давам.
Публикувано: 27 April 2011 - 12:23 PM
Публикувано: 27 April 2011 - 04:02 PM
g_tanov, в 27 April 2011 - 01:23 PM, написа:
+1
Публикувано: 27 April 2011 - 07:20 PM
evridika, в 27 April 2011 - 02:02 PM, написа:
g_tanov, в 27 April 2011 - 01:23 PM, написа:
+1

Вход

Горе
Цитиране +