Винс и Виксън кученца от Варна
Публикувано: 30 April 2011 - 01:38 PM
Оххххх ангелчето миииииии, Марго вече и ти си влюбена нали?, просто има нещо в това момче, което те кара да го обичаш.
Струва ми се, че проблема с окото се разраства, мини ако можеш за някакви мазила, че аз онова забравих да ти го дам. А кашлицата как е? поуспокои ли се, оххх аз като някоя разтревожена майка, съжалявам знам, че е в сигурни ръце, ама на пусто му притиснение. Хайде целувам ви мноооогооооооо
Струва ми се, че проблема с окото се разраства, мини ако можеш за някакви мазила, че аз онова забравих да ти го дам. А кашлицата как е? поуспокои ли се, оххх аз като някоя разтревожена майка, съжалявам знам, че е в сигурни ръце, ама на пусто му притиснение. Хайде целувам ви мноооогооооооо
Публикувано: 30 April 2011 - 01:44 PM
Не съм го чула да кашля нито веднъж. Добре е момчето, не се притеснявай. С окото не знам, защо така ти се струва, но няма никаква промяна, откакто е дошъл - не е повече, не е и по-малко за съжаление. :-( Иначе е голяяяяма лепка, няма спасение от него, все е заврян да го гушкам. Голям е образ.
И е вечно, ама непрекъснато, просто ужасно гладен.

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 09 June 2011 - 01:23 PM
Ето ни отново, как се отразяваме изключително благоприятно на по-невзрачните и неразвити варненски квартали, като ги облагородяваме с красотата и финеса си. Освен това правим много за развитието на спорта в града, като засягаме една от най-проблемните и ощетени в това отношение групи от населението. Организираме доброволни и напълно безплатни курсове за лелички в напреднала възраст с излишни килограми и опънати от ежедневието нерви. Курсовете са много ефикасни и се състоят в 1-2 часа интензивен спринт напред-назад и крещене с цяло гърло. Действат много добре на духа и на тялото. Стягат гъза, корема, главата и пр.

И кака:

И кака:

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 09 June 2011 - 01:44 PM
(Нов пост, че иначе не мога да кача снимката от "Редактирай")

Тази къща е пълна с гадни, крадливи к...лета, затова като надделее умората си спя върху играчките, че да не ми ги тафа някой.

Тази къща е пълна с гадни, крадливи к...лета, затова като надделее умората си спя върху играчките, че да не ми ги тафа някой.

Публикувано: 28 December 2011 - 09:25 AM
Еххх милото ми момченце все няма късмет. Смени няколко къщи в последно време. Беше в няколко приемни дома (срещу заплаане), после близо седмица беше при кандидат осиновители и после пак на никъде. За съжаление аз нямам повече възможност да съм му приемен дом, а в другите такива нещо все не се получаваше. В единия го набедиха за агресивен, в другия, че почнал да пишка вътре и да яде покъщина и аз съвсем се притесних за него. Сега миличкият е на хотел/училище, да видим има ли поведенчески проблеми детето и могат ли те да се коригират. Малко съм я позакъсала, взех заем, за да платя първоначалните му сметки и всяка отделена трошичка за детето би ми била от голяма полза. Благодаря предварително на всеки помогнал
Снимчиците не са съвсем нови, но само това имам

Снимчиците не са съвсем нови, но само това имам

Публикувано: 03 January 2012 - 12:54 PM
Честита нова година от Вики на всички негови фенове. За сега момчето ни се представя много добре, няма никакви оплаквания от него и не е демонстрирал поведението за което ми казваха в приемните му домове. Всъщност оплаквания при него не идваха веднага, а примерно седмица десетина дни след като се настани, та само времето ще покаже има ли дивачето проблеми или по-скоро не е имал късмет с попадане при правилните хора.
Сърдечни благодарности на Галя, че намери място и за него
и на фанфан, който ще помогне за престоя на диваненцето
Сърдечни благодарности на Галя, че намери място и за него