Снимки и клипове с кане корсо Нашите кучета
Публикувано: 12 August 2011 - 02:58 PM
Ето малко и от мен:

D.V.Markovi, в 12 August 2011 - 07:27 AM, написа:
Същите сме... нищо, че сме още бебета. Ние понеже ходихме от рано, докато е слабо слънцето, като почнеха да идват хора на плажа, всеки се посрещаше с лаене и ръмжене... Но след няколко сутрини и една добра социализация в центъра на Бургас, спря с това...
Но ние пък имаме голям проблем с морето... Не иска по никакъв начин да влезе... Ако някой се е сблъсквал с проблема, ще се радвам на съвети!

Публикувано: 12 August 2011 - 04:14 PM

Ето още малко летни снимки и от нашата почивка.
Сниките съм подбрал специално за mimi8376, да покажем как ние се справяме с нашия бъзльо.

Публикувано: 13 August 2011 - 01:46 PM
mimi8376, в 12 August 2011 - 02:58 PM, написа:
Ето малко и от мен:

D.V.Markovi, в 12 August 2011 - 07:27 AM, написа:
Същите сме... нищо, че сме още бебета. Ние понеже ходихме от рано, докато е слабо слънцето, като почнеха да идват хора на плажа, всеки се посрещаше с лаене и ръмжене... Но след няколко сутрини и една добра социализация в центъра на Бургас, спря с това...
Но ние пък имаме голям проблем с морето... Не иска по никакъв начин да влезе... Ако някой се е сблъсквал с проблема, ще се радвам на съвети!

Ние с хората нямахме проблеми , само други кучета го дразнеха .

dvmarkovi
Публикувано: 17 August 2011 - 09:10 PM
Публикувано: 17 August 2011 - 11:44 PM
И в този ред на мисли моето гардже,какъв ми е хубавец

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 19 August 2011 - 09:32 AM
Благомир Кабуров соб. р/к Бовсер Бери. съмишленик на идеята в IL DIO DI GUERRA
Публикувано: 19 August 2011 - 11:13 AM

Ето ти малко еталони от Пазарджик!!!
Аз кане корсо нямам. Споделям мнението си за породата. След време като поотрасне твоето ще видим ти какво си отгледала.
п.п. където е било нужно многократно съм показвал и който е трябвало е видял какви възможности имат мойте кучета.
Публикувано: 19 August 2011 - 12:15 PM
А моето ще го видим на какво ще прилича, но за сега е много сладък и го обожавам, както всеки стопанин си обича своето куче.
Хайде да спрем да си мерим на кой е "по-по-най" и да се забавляваме, а?!
Ето ти еталон:
http://forum.dog.bg/...B4%D1%81%D1%82/
Публикувано: 19 August 2011 - 02:38 PM
bovser-beri, в 19 August 2011 - 10:13 AM, написа:
Еталон,когато кучетата се закичат с титли Шампион на Италия,Европейски,Световен......
В предишни постове IL DIO DI GUERRA се оплакваше,че му обиждали кучетата.Не виждам да прави нещо по-различно.
Тук всеки си гледа каквото му е кеф и си харесва каквото му е кеф.
Не е нужно Вие да се гордеете с чуждо куче,има си собственик който да се гордее с него.
Вие си се гордеете с вашите и едва ли изпитвате необходимост някой друг да изпитва и споделя Вашите чувства.

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 19 August 2011 - 09:25 PM
bovser-beri, в 19 August 2011 - 09:32 AM, написа:
Алоооо,съмишленика Благомир,линк към сайта на Малина Валей ,развъдник за Кане Корсо,има в подписа ми,вземи го разгледай,прочети едно друго за породата ,за линиите от които е възстановена,и т.н.,и след това пък гледай в твойта паничка на кучетата,които се бият,за да станат шампиони.Моите са удостоени от не един или двама съдии с титли,които Ванката трябва доста да потича,докато" най -добрите му кучета" постигнат.Мисля да ти е последен този коментар,колкото до хляба,струва ми се ,че и да искаш няма да можеш да и дадеш,не взимат от всеки...Това с грешното мнение за породата няма да го коментирам,защото ти всъщност кой беше...?
Размислих,ще коментирам,кучетата от Плевен , Пазарджик, и откъде ли още не, с епилептичните припадъци ли са еталон за породата или тези които в живота си не са виждали изложбен ринг,или пък тези с нито едно изследване в клиника,камо ли за дисплазия?
Спрете ,тук има достатъчно интелигентни хора,стига сте ги занимавали с въжделенията си,започнете да правите нещата по правилата.
Не ми отговаряй ,каквото и да кажеш ще е "грешно мнение",като това да коментираш куче по снимка,"съмишленико".
Публикувано: 20 August 2011 - 02:35 PM
Публикувано: 20 August 2011 - 04:02 PM
Публикувано: 20 August 2011 - 04:29 PM
Carousel, в 20 August 2011 - 04:02 PM, написа:
С гордост, да. Това куче съм го отгледала с биберон, но това не ви интересува, за последен път, не се занимавайте с моите кучета, какво възпроизвеждам, кой и защо е рязал уши и дали и какво е брак. Вашето"1" мнение няма никаква стойност. Покажете Вие какво сте произвели щом като сте толкова знаещи и можещи. Предполагам само първокласни екземпляри. Чакаме да покажете.