Публикувано: 17 October 2011 - 07:20 PM
Здравейте, дами и господа! Имам си кане корсо на 3 месеца и 7 дни. Водя си го с мен на работа и се забавлявам с него през всяка свободна минута. Същото правех и с моят американски булдог, и с моето дого аржентино, и с моят доберман, и с моят стаф. Винаги се забавлявам с моите кучета. Някои от тях умряха от естествена смърт, булдога и догото умряха от нещастен случай, а стафа е още жив и здрав, но с него се забвляват жена ми и децата ми. И тъй като, винаги съм имал куче до себе си, този път имам кане корсо. Много е готино, също като вашите канета. Даже моето е много по-готино от вашите, само защото е мое (разбира се). Така стана, че след като прочетох всичката останала информация за тези прекрасни животни, попаднах и на вашият форум. Много отдавна не бях участвал във форуми и реших да проверя, дали пишещите по тези места са се променили. Не са. Винаги е едно и също. Първо всичко е наред. После някой пише нещо и някой друг се засяга. Създават се групи. Започва словесна битка. И точно всичко се успокоява, някой започва пак. И всичко се повтаря. Проблемът е, че написаното остава и се натрупва. Може да се препрочете и да се анализира. Отдавна съм на тази земя. Много съм чел и много съм мислил. Смятам, че всички, които участвахте в словесната битка на страниците на тази тема, сте едни и същи хора от много специален вид. Вида на специалистите. Аз съм от по-неспециалният вид - от вида на изпитващите удоволствие. Специалните сами си слагат общият знаменател. Създават си клубове, съюзи, ложи. Те веднага прегръщат една специална идея и тя става общият им знаменател (т.е. знаме на тел). Но идеята бързо се измества от собствената им специалност. Веднага възниква друо обединение със същото знаме на тел и започва битката. С какво точно се различават двата "лагера" един от друг. С нищо. Ние по-неспециалните само се забавляваме. Забавлението е самодостатъчно, дами и господа. Няма нужда от знаме на тел. Приятна вечер! Простете ми философстването (или не ми го прощавайте).